Fast abonnement på magi

Fra 40 kr./md

Vælg dit tivolikort her

hand-holding-tivolikort

Nem og fri entré til alle fire sæsoner

Vores Årskort er blevet til Tivolikort – og findes nu som abonnement. Så slipper du nemlig for at købe eller forny dit kort hvert år.

Vi har fortsat fire forskellige Tivolikort. Alle Tivolikort er personlige, og du vælger bare det, der passer bedst til dit behov. Som altid giver alle fire kort fri adgang til alle sæsoner i Haven – så tit du vil, og så længe du vil*. Med et Tivolikort slipper du for at købe billet, hver gang du har lyst til at tage på eventyr – eller opleve Fredagsrock, Onsdagsjazz, flot fyrværkeri, sjove forlystelser, kulinariske fristelser og alt det andet, du får med kortet.

* Du er bundet af dit abonnement i 5 måneder. Herefter kan du opsige dit abonnement med én måneds varsel til udgangen af næste kalendermåned jf. de gældende abonnementsbetingelser.

Tivoli Lux

Ekstra fordele, rabatter og oplevelser til dig

Når du tegner dit abonnement og siger ja tak til at få nyhedsbreve fra os, får du automatisk Tivoli Lux med i købet. Det er vores nye fordelsprogram, skræddersyet til dig, der har et Tivolikort. Som loyal gæst fortjener du nemlig at blive forkælet med personlige fordele, stærke rabatter og særlige oplevelser, som gør dine ture i Haven endnu mere eventyrlige.

Læs mere om Tivoli Lux her

lux-i-app
Du bestemmer selv

Betal pr. Måned eller år

Når du opretter abonnement på dit Tivolikort, vælger du, om du vil betale pr. måned eller for ét år ad gangen – alt efter, hvad der passer dig bedst.

maaned-eller-aar-da
Til dig der har besøgt os længe

Hvis du har et af de gamle årskort

Det er nemt, og vi hjælper dig sikkert igennem processen, så du både får abonnement og Tivoli Lux. Det tager kun et øjeblik.

Forny nu

gamle-kort
Giv magi i gave

OPLEVELSER TIL EN DU HOLDER AF

Send din mor, bror, far, ven, kæreste, kusine eller kollega på eventyr – med et Tivolikort i gave. Du vælger bare det kort, du synes passer bedst. Så sender vi dig en mail med et link til et flot gavebevis, du kan printe eller sende videre.

KØB TIVOLIKORT I GAVE

tivolikort-i-gave

Spørgsmål

Vi har samlet svar på nogle af de mest stillede spørgsmål længere nede.

Og abonnementsbetingelserne finder du her.
 1. Hvad er Tivolikort?

  Et Tivolikort giver gratis adgang til Tivoli i Tivolis åbne sæsoner; herunder Tivolis vinter-, sommer-, halloween og julesæson.

  Du kan købe Tivolikortet som abonnement med enten årlig eller månedlig betaling, eller som gave.

  Et Tivolikort gælder fra den måned det er købt og 11 måneder frem. Derefter fornyes det automatisk, med mindre det er givet som gave. Det er muligt at vælge en startdato en eller to måneder frem i tiden.

 2. Hvor kan jeg købe Tivolikort?

  Tivolikort kan købes online via tivoli.dk, i Tivolis Box Office, i Tivolis Service Center og ved Tivolis indgange.

 3. Får jeg rabatter eller medlemsfordele med mit Tivolikort?

  Der er masser af fordele og rabatter at hente som indehaver af et Tivolikort. Det kræver blot, at du opretter dit Tivolikort på abonnement, har en Mit Tivoli profil og siger ja tak til nyhedsbreve fra os. Med et Tivolikort på abonnement får du adgang til vores fordelsprogram Tivoli Lux, som hver måned byder på en ny fordel med Månedens Luxglimt og året rundt giver personlige fordele. 

 4. Hvad er Tivoli Lux?

  Tivoli Lux er vores nye fordelsprogram for dig, der har abonnement på et Tivolikort og har sagt ja til nyhedsbreve fra os. Tivoli Lux byder både på månedlige fordele med Månedens Luxglimt, som er en særlig stærk fordel hver måned – og året rundt med personlige fordele, som du selv vælger. Det er let, ligetil og lige i lommen. Du har nemlig det hele i din hule hånd via vores app. Læs mere om Tivoli Lux her.

 5. Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

  Tivolikort købt som abonnement kan opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder efter abonnementsaftalens indgåelse. Når abonnementet er opsagt, gentegnes Tivolikortet ikke ved kortets udløb.

  Abonnementet kan kun opsiges skriftligt via Mit Tivoli eller mail til Tivolis Call Center på tivolikort@tivoli.dk

Få nem og fri entré til
alle fire sæsoner

Vælg dit Tivolikort her