PULS pakke, voksen 8 år+

PULS pakken er den sjove pakke med et måltid! Besøg Tivoli, kør i forlystelser, få noget nemt og hurtigt at spise og drikke - og spar penge!

PULS pakke, voksen 8 år+:


  • Entré
  • Turpas
  • Easyfood
  • Drikkevare (eks. pant)

Pris: 395 kr. (normalpris: 445 kr.)

Værd at vide:

PULS-pakken gælder på en valgfri dag i 2019.
OBS: Pakken er ikke gyldig den 31. december 2019.

Mange af Tivolis restauranter og spisesteder har sammensat en lækker PULS menu, som er inkluderet i pakken. Der er noget for enhver smag!

Se restauranter og spisesteder med PULS menu her

FAQ

Hvor kan jeg købe min PULS pakke?

PULS pakkerne kan købes her i Tivolis webshop.

Hvordan bruger jeg min PULS pakke?

Når du har købt PULS pakken i Tivolis webshop, skal du printe din billet og medbringe den ved dit besøg i Tivoli eller fremvise den direkte fra mobiltelefonen. Henvend dig ved billetlugerne i Tivolis Hovedindgang på Vesterbrogade eller Tivolis Banegårdsindgang overfor Københavns Hovedbanegård. Her vil du få udleveret Turpas og en kupon til Easyfood og drikke. Bemærk, at selvbetjeningsindgangene til Tivoli ikke kan benyttes med PULS pakken. Spørg gerne kontrollørerne, hvis du er i tvivl.

Du kan også få en flyer i Tivolis Billetcenter.

Bemærk, at der tages forbehold for evt. udsolgte retter samt fuldt optagede spisesteder. Gyldig legitimation skal forevises på forlangende. Der skal købes og printes én billet pr. person. Billetten scannes i Tivolis indgange. Printes billetten mere end én gang, vil den kun virke første gang, den scannes. Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes.

Pris

  • PULS pakke, 8 år+
    445 DKK 395 DKK