All Inclusive, barn 1-7 år

All Inclusive pakken tilbyder dig et besøg i Tivoli i én samlet pakke. Når pakken er betalt, er du klar til en tur i Tivoli.

Børnepakke (1-7 år):


  • Entré
  • Turpas
  • Akvarieentré
  • Turfoto eller en lille ballon
  • Måltid (Fast børnemenu - herunder dessert - inkl. 1 glas sodavand/vand/saft.)

Pris: 420 kr. (Værdi: 485 kr.)

Værd at vide

All Inclusive-pakken til børn gælder på en valgfri dato i 2019.
OBS: Pakken er ikke gyldig den 31. december 2019.

Tivolis akvarium kan være lukket enkelte dage.

Mange af Tivolis restauranter og spisesteder har sammensat en lækker voksen- og børnemenu, som er inkluderet i All Inclusive pakken. Der er noget for enhver smag for både store og små! 

 


Se restauranter og spisesteder med All Inclusive menu her

FAQ

Hvor kan jeg købe min All Inclusive pakke?

All Inclusive pakkerne kan købes her i Tivolis webshop.

Hvordan bruger jeg min All Inclusive pakke?

Når du har købt All Inclusive pakken i Tivolis webshop, skal du printe din billet og medbringe den ved dit besøg i Tivoli eller fremvise den direkte fra mobiltelefonen. Henvend dig ved billetlugerne i Tivolis Hovedindgang på Vesterbrogade eller Tivolis Banegårdsindgang overfor Københavns Hovedbanegård. Her vil du få udleveret Turpas og kuponer til Akvariet, forlystelsesfoto/ballon og måltid. Bemærk, at selvbetjeningsindgangene ikke kan benyttes med Tivoli All Inclusive. Spørg gerne kontrollørerne, hvis du er i tvivl. Kuponerne indløser du i én af restauranterne, Tivolis Akvarium og de forlystelser, hvor der kan tages foto (se nedenfor). Vær opmærksom på, at du kan bytte din forlystelsesfoto-kupon til en lille ballon i Ballonvognen, hvis du hellere vil det.

I hvilke forlystelser kan jeg få et forlystelsesfoto?

Kuponen til et forlystelsesfoto kan anvendes i Dæmonen, Veteranbilerne og Rutschebanen.

Bemærk, at vi tager forbehold for alt optaget på spisestederne. Billetten scannes ved Tivolis indgange. Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes. Printes billetten mere end én gang, vil den kun virke første gang den scannes.

Pris

  • All Inclusive, 1-7 år
    485 DKK 420 DKK