Wild Card

Wild Card er kortet til dig, der tør: Tivoli er lidt vildere og hurtigere med et Wild Card, der giver dig fri entré og Turpas til alle forlystelser - hver dag i de fire sæsoner i 2018. Prøv de vilde, prøv de vante, prøv igen og igen og igen...

Wild Card er årskortet for de køreglade i alle aldre, der gerne vil have fri entré og fri adgang til de kørende forlystelser i Tivoli inkl. Dæmonen med virtual reality. Med et Wild Card kan du få udleveret ét personligt Turpas ved hvert Tivoli-besøg (ét pr. dag). Et Wild Card giver desuden fri entré til Tivoli i hele 2018.

Et Wild Card koster 900 kr.

Årskort købt online fremsendes med posten inden for 10 hverdage.

Læs mere om de mange medlemsfordele, du kan opnå med et Tivoli årskort.

Med et Wild Card til Tivoli kan du gratis medbringe op til to børn mellem 3 - 7 år. Ved flere end to børn skal der betales fuld børne entré-pris per barn udover det andet barn. Børn under 3 år kommer gratis i Tivoli.

Giv et årskort i gave
Giv en du har kær en gave spækket med oplevelser i mere end 250 dage om året. Udfyld med dine egne informationer når du køber årskortet via webshoppen. Modtageren af kortet skal blot aktivere det for at kunne bruge det i Haven.
Ved køb af Årskort som gave har du mulighed for at købe en gaveæske i Tivoli Box Office eller Tivolis Servicecenter ved personlig henvendelse.

Er Wild Card til gave ikke nået frem til tiden? Print et årskort-bevis.

OBS! Et Wild Card er strengt personlige på lige fod med Tivolis andre årskorttyper.

 

Pris

  • Wild Card
    900 DKK