Sølvkort

Med et Sølvkort får du nem og fri entré i fire sæsoner i 2018, og du kan medbringe én ledsager pr. dag. Brug kortet sammen med din kæreste, kollega, veninde eller søster.

Et Sølvkort er årskortet for dig, der gerne vil glæde dine venner og familie, lige når du har lyst. Et Sølvkort giver fri entré for dig og én ledsager i alle 4 sæsoner i hele 2018. Kortet er personligt og det er en betingelse, at ledsageren er en forretningsforbindelse, familie, kollega eller ven til kortholder.

Et Sølvkort koster 700 kr.

Alle børn under 3 år kommer gratis ind i Tivoli, og behøver derfor ikke et årskort.

Årskort købt online fremsendes med posten inden for 10 hverdage.

Læs mere om de mange medlemsfordele, du kan opnå med et Tivoli Sølvkort.

Med et Sølvkort til Tivoli kan du gratis medbringe op til to børn mellem 3 - 7 år. Ved flere end to børn skal der betales fuld børne entré-pris per barn udover det andet barn. Børn under 3 år kommer gratis i Tivoli.

Giv et årskort i gave
Giv en du har kær en gave spækket med oplevelser i mere end 250 dage om året. Udfyld med dine egne informationer når du køber årskortet via webshoppen. Modtageren af kortet skal blot aktivere det for at kunne bruge det i Haven.
Ved køb af Årskort som gave har du mulighed for at købe en gaveæske i Tivoli Box Office eller Tivolis Servicecenter ved personlig henvendelse.

Er Sølvkortet til gave ikke nået frem til tiden? Print et årskort-bevis.

OBS! Sølvkortet er strengt personlige på lige fod med Tivolis andre årskorttyper.

 

Pris

  • Sølvkort
    700 DKK