Information vedrørende åbningsdage i 2021

2021 bliver et år som aldrig før. Både med klassiske Tivoli-oplevelser, som du kender dem, og en stribe af nye og spændende events, du allerede nu kan begynde at glæde dig til! 

Som konsekvens af COVID-19 må Tivoli desværre aflyse Vinter i Tivoli i 2021. I 2021 har Tivoli derfor åbent i følgende sæsoner: 

  • Påske i Tivoli
  • Sommer i Tivoli
  • Halloween i Tivoli
  • Jul i Tivoli

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

Særligt vedrørende Tivolikort

Vi håber, at vores trofaste kortholdere stadig finder stor værdi i at have Tivolikort, og glæder sig til 2021. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig.
Var Vinter i Tivoli af særlig høj betydning for dit køb af Tivolikort, kan du læse mere om dine kompensationsmuligheder herunder.

Som Tivolikortholder har du ret til kompensation for de dage du går glip af, da Vinter i Tivoli ikke finder sted i 2021. 
Tivoli har i 2021 i alt 255 åbningsdage, hvilket er 23 færre åbningsdage end de 278 oprindeligt planlagte åbningsdage for 2021.

Kompensationen udregnes på baggrund af din korttype og hvor mange åbningsdage, du går glip af i 2021. Nedenfor kan du se et par eksempler:

Eksempel 1:
Du har et Tivolikort på abonnement, som står til fornyelse den 31. oktober 2021.
Du går glip af 23 dage og har derfor mulighed for op til 30,21 kr. i kompensation.

Eksempel 2:
Du har et Tivolikort Wild uden abonnement, der udløber den 31. december 2021. 
Du går glip af 23 dage har derfor mulighed for op til 85,89 kr. i kompensation. 

For at opnå kompensation skal du sende en mail til tivolikort@tivoli.dk. Vi gør opmærksom på, at du skal rette henvendelse snarest muligt, og senest den 30. september 2021, hvis du ønsker kompensation.

Hvis du ønsker at støtte Tivoli, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation. Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale kortholdere, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om kultur og oplevelser i Haven.

En stor tak til alle gæster, både for tålmodighed, tillid og opbakning i denne svære tid.

 Opdateret d. 4. december 2020