transparent_2x2

Little Tivoli gavebutik og webshop

Få en del af magien med hjem.

I Little Tivoli kan du købe unikke kvalitetsprodukter, som tager udgangspunkt i Tivolis æstetik og sans for tradition og fornyelse. I butikken bliver eventyret til virkelighed, og med Little Tivoli kan du forlænge oplevelsen og få lidt Tivoli-magi med hjem.

Du kan finde udvalgte produkter i Little Tivolis webshop.

little tivoli

transparent_2x2

H.C. Andersen

Et eventyrligt sortiment.

H.C. Andersen har sat sine spor mange steder i Tivoli. I sortimentet finder du produkter relateret til H.C. Andersens eventyr. 

Den talentfulde Richard Branderup er designeren bag træfigurerne som er baseret på H.C. Andersens eventyr Svinedrengen, Den Standhaftige Tinsoldat og Kejserens Nye Klæder. Og som du måske kan genkende fra Tivolis forlystelse ´Den Flyvende Kuffert´.

køb

transparent_2x2

Tivolis egne unikke produkter

Essensen af Tivoli.

I Little Tivoli kan du købe Tivolis egne unikke produkter, der fanger essensen af Tivolis æstetiske sans for tradition. De forskellige motiver er inspireret af den verdensberømte forlystelseshaves eventyrlige univers.

Tivolis egne designere har skabt flere af produkterne til Little Tivoli, som du kan få med hjem, og dermed forlænge Tivoli-oplevelsen. Kopper, tedåser og tørklæder og Tivoli-plakater, hvoraf en af dem også er blevet til motiv på en T-shirt i Little Tivoli.

køb

transparent_2x2

Normann Copenhagen

En unik designkollektion.

I samarbejde med Tivoli har Normann Copenhagen skabt en unik designkollektion i et moderne formsprog. Designprodukterne indkapsler Havens historie og unikke stemning og forener det bedste fra dansk kulturarv og design.

Normann Copenhagens designstudie har besøgt Haven og researchet i Tivolis arkiver. Også Tivolis drømmende lysunivers fortolkes i lysestager og lamper.

køb

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i Tivoli Box Office.

Loading icon
Tap for at aktivere kortet