Vind en bod til Halloween i Tivoli

Vind en bod til Halloween i Tivoli

Boderne udgør en væsentlig del af Tivoli-oplevelsen, og vi søger derfor løbende nye lejere, der har et sortiment, der passer ind i konceptet, og som kan medvirke til at gøre gæstens tur i Tivoli til en endnu bedre oplevelse.

Konkurrence

Vind en bod til Halloween i Tivoli 2019

Har du et sejt, sjovt, sødt, kreativt eller anderledes koncept, der kan give Tivolis gæster en betagende oplevelse? Eller er du iværksætter med den rigtig gode idé eller det nyskabende produkt, så kan det være, at det bliver dig, vi giver muligheden for at prøve det af overfor vores gæster til Vinter i Tivoli.

Send en konceptbeskrivelse til mailen bod@tivoli.dk og skriv ”Konkurrence” i emnefeltet. Vinderen med det bedste koncept får stillet en bod på 9 m2 til rådighed. Deadline for fremsendelse af konceptbeskrivelse er tirsdag den 27. august 2019. Vinderen får direkte besked senest i uge 37. Konkurrencen gælder ikke madkoncepter.

Betingelser   Bliv bodlejer

tern_HIT_stemning
Kontakt Tivoli Erhvervsudlejning

Bliv bodlejer

Er du ikke interesset i at deltage i konkurrencen, men ønsker at høre mere om at være bodlejer til Halloween, Vinter eller Jul i Tivoli, kontakt bod@tivoli.dk.

Send mail

Tern_billede_2-tiny