Rasmus klumps Verden

 
Stemning
 
  • Stemning
 

Rasmus Klump er flyttet ind i sit nye hus og han elsker det. Nogle gange kan man høre, at han laver pandekager derinde og andre gange er han ude at lege.

Du er altid velkommen til at besøge Rasmus Klump i hans fine nye hus, men hvis du vil være helt sikker på at møde ham, skal du komme på et af de tidpunkter, som du kan se nedenfor. Så kan du møde Rasmus Klump og hans nye gartnerven fra Tivoli. Hun går og holder bedene omkring Rasmus Klumps hus og kommer tit på besøg. Rasmus elsker sin nye ven, for hun er rigtig god til at finde på sjove lege. De leger og synger og til sidst kan du få en stor bjørnekrammer af ham.

Her er lidt mere information om de to, små forestillinger, som Rasmus Klump og hans nye ven laver foran huset hver dag.

Rasmus Klump holder hof

Rasmus elsker eventyr og hvad er bedre end at få dem læst højt? At lege et ægte eventyr selvfølgelig! Så da Rasmus’ gartnerven” kommer forbi for at hilse på Rasmus, leger de eventyret ”Prinsen der ville ha’ en prinsesse”. De får brug for hjælpere til at spille alle de mange roller, så måske skal du være med til at optræde. Til sidste hilser Rasmus på alle børnene, der er kommet for at besøge på ham.

Spilletider:
Mandag – fredag: kl. 14.00 og 16.00
Lørdag kl. 12.00 og 14.00
Søndag kl. 16.00

Rasmus Klumps livret

Rasmus Klumps gartnerven kommer forbi for at hilse på. Men hvor er Rasmus? Hun kigger inde i huset, uden for huset og sågar oppe på huset! Men ingen Rasmus! For Rasmus har gemt sig for sin ven. Men til sidst kommer han frem og de bliver meget glade for at se hinanden. Rasmus eeeeeelsker pandekager, så han får sin gode ven overtalt til at lave pandekager. Men hov! Da Rasmus kommer ud fra sit hus er pandekagefadet tomt! Hvem mon har spist alle de pandekager? Det hele ender godt og Rasmus hilser på alle børnene der er kommet for at besøge på ham

Spilletider
Mandag – fredag: kl. 15.00 og 17.00
Lørdag: kl. 13.00 og 15.00
Søndag: kl. 15.00 og 17.00

 

Rasmus Klump-forestillinger