Din kurv er tom
Havens åbningstid i dag   
11 24
Årskort
Årskort Et årskort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i de tre sæsoner i 2017

Med et årskort kan du besøge Tivoli hele året indenfor de tre sæsoner Sommer, Halloween og Jul – hver dag helt frem til d. 31. december 2017. Der er årskort for enhver smag og de starter fra 330 DKK.

Se alle årskort
Musik
Nik & Jay 22. september · Plænen

Gigantiske hits og masser af attitude

Se mere musik
Teater
Per Helge - Djøf med løgn 3 26. september · Tivolis Koncertsal

Robotterne kommer. Kineserne stjæler vores arbejdspladser og deleøkonomien smadre velfærdsstaten som vi kender den. Men på Christiansborg har ministeren sit modsvar klar: Et spritnyt Væk-med-bøvlet-udvalg. Fulgt op af pjecen: Sådan bliver du iværksætter med NemId

Se mere teater
Mad og vin
Price's Diner Restaurant

Lækre, hjemmelavede burgere og andre amerikanske specialiteter.

Se alle spisesteder

Tivoli i dag

Glæd dig til

ELF - The Musical Tivolis Koncertsal
Se hele programmet
Halloween i Tivoli 13. oktober - 5. november

Efterårets (u)hyggeligste uger

I tre uger bliver Tivoli omdannet til et hyggeligt og fortryllende Halloween-univers. Tradition tro vil de varme efterårsfarver pryde Haven, når vi byder velkommen til børnefamilier, forlystelsesfans, restaurantgæster og alle, der nyder at gå en tur i de smukke omgivelser. 

Eller dig som elsker at gå på opdagelse i de mange, hyggelige Halloween-boder, der byder på alt fra lækkerier til græskarudskæring. 

 
HIT_tern_370x472

Nyhed!

Prøv Dæmonen med virtual reality

Forestil dig, at du sidder fastspændt i en rutschebane med 80 km i timen, udsættes for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Den oplevelse bliver snart endnu vildere med ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi og fyrværkeri, der eksploderer omkring dig i et kinesisk univers fra en svunden tid. 

Praktisk information
En tur i Dæmonen med virtual reality-headset koster 25. kr. ekstra og er et tilvalg. Du vil naturligvis fortsat kunne vælge en almindelig tur i Dæmonen. 

Nyhed Turpas VR
Turpasset gælder til alle Tivolis kørende forlystelser inklusiv fri adgang til virtual reality i Dæmonen. Vær opmærksom på, at ved kørsel i Dæmonen kræves det at man er min. 132 cm. høj.

transparent_2x2

Instagram #tivolicph

Spring køen over
Spring køen over Køb entré fra 120 DKK