Din kurv er tom
empty-1x300

16. juli // Det er blevet en fast tradition, at Hindsgavl Festival aflægger besøg i SommerKlassisk. Det er Hindsgavl Nordic Chamber Ensemble, som sammensættes af håndplukkede unge musikere fra solistklasserne på de nordiske konservatorier, der står på scenen i Tivolis Koncertsal og med sig har de hver gang en verdensstjerne – i 2017 ingen ringere end cellisten Steven Isserlis.

9. juli // Ensemble Nordlys fejrer sit 20 års jubilæum i 2017, hvilket markeres med denne særlige koncert i Tivoli. Nordlys er en kvartet, som i sjælden grad har gjort sig bemærket med innovative programmer, gennemtænkte projekter med vægt på formidling og en særlig nysgerrighed over for den nye musik.

23. juli // I denne første I Centrum- koncert har Kullberg sat to soloværker af Bach sammen med to Beethoven-trioer.

Under overskriften ”orkestersolister” præsenterer Tivoli-Garden sit Musikkorps, hvor et virtuost og afvekslende program byder på ikke færre end 11 solister og et velspillende Musikkorps. Værker af bl.a. H.C. Lumbye, Enrico Morricone, Edward Gregson, Astor Piazzolla og Arthur Pryor. Dirigent er Christian Steen Andersen.

15. august // Tivoli fylder 174 år – og dét fejres med en nøje komponeret aften fyldt med klassisk musik, underholdning og højt humør!

Traditionen tro har vi en lang række koncerter, der er gratis for Årskortholdere. Klik ind her for at få en liste over alle 39 koncerter.

Filtrér Alle
Periode