Din kurv er tom

Faglige Dage for ungdomsuddannelser

Fra 7. august - 22. september, 2017

Hvor mange gange under turen får Rutschebanen tilført energi? Ville man falde ud i toppen af loopet, hvis man ikke var spændt fast i Dæmonen, og hvad er den potentielle energi på toppen af første bakke?

Det og meget mere skal de studerende søge svar på, når de til Faglige Dage rykker fysikundervisningen ind i Danmarks største klasseværelse. Til Faglige Dage skal du selv sørge for at printe opgaver til de studerende, og der er ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli. 

Billetsalget er i gang.

Praktiske øvelser

Faglige Dage i Tivoli er et ekstra tilskud til fysikundervisningen og kan være med til at skærpe de studerendes appetit på de naturvidenskabelige fag. De skal besvare en masse spørgsmål ved hjælp af målinger og forsøg i Tivolis forlystelser. 

De studerende kan også deltage i et forløb om Puls og g-kraft, hvor Havens vildeste forlystelse er omdrejningspunkt i en undersøgelse af bl.a. hvordan kroppen reagerer på ekstreme påvirkninger.

tivoligarde_370x472

Om opgaverne


Tivoli stiller ikke udstyr til Puls og G-påvirkning til rådighed.

Medbring derfor selv puls- og blodtryksmåler og husk, hvis noget skal med op i forlystelsen, skal det kunne spændes fast på kroppen uden, at det får betydning for sikkerheden.


HCAndersen_tern_370x472
LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Uppgifterna

Faglige Dage på Tivoli har fokus på de naturvetenskapliga ämnena, och eleverna ska utföra försök och mätningar i nöjesparken som de sedan ska arbeta vidare med hemma i klassrummet.

Det är INTE kopplat någon undervisningspersonal från Tivoli till Faglige Dage, och du ska själv se till skriva ut uppgifterna till eleverna.

Om uppgifterna:
I lärarbladen hittar du en kort introduktion till uppgifterna och eventuella facit. Där får du också information om särskilda förhållanden och vilka saker eller mätredskap som behövs till uppgifterna.

Till alla uppgifterna hör observationsblad för Tivolibesöket och uppföljningsblad för efterarbetet.

LADDA NED UPPGIFTER OCH HANDLEDNING

Vi rekommenderar dig att gå igenom uppgifterna och eventuellt välja bort några av dem, då det kan bli svårt för eleverna att göra alla. Du ska skriva ut uppgifterna och instruera eleverna före Tivoli-besöket. Du hittar uppgifterna och ytterligare information nedan.

Köp biljetter här