Din kurv er tom

Faglige dage for 4.-6. klasse

Fra d. 18. april - 16. juni 2017

Faglige Dage skærper appetitten på de naturvidenskabelige fag ved hjælp af sanser, målinger og beregninger i Danmarks største klasseværelse. Brug de Faglige Dage, hvor leg og læring går hånd i hånd, som en motiverende start på et naturvidenskabeligt forløb. Du skal selv sørge for at printe opgaver til eleverne, og der er ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli. 

Alle opgaver lever op til Nye fælles Mål for folkeskolen.

Billetter kan kun købes i Tivolis webshop.

Praktiske øvelser

Hvordan oplever du tyngdekraften i Rutschebanen, når du har bind for øjnene og propper i ørerne? Eller hvordan ved du, at det går opad i Ballongyngen, når du ikke kan se? 

Mærk og duft din vej frem i Haven. Dét og meget andet skal elever på 4.-6. klassetrin måle, regne og lege sig til, når Tivoli holder Faglige Dage.


tivoligarde_370x472

Om opgaverne

I lærerarkene finder I en kort intro til opgaverne og eventuelle facit. Her informerer vi også om eventuelle særlige forhold samt om hvilke rekvisitter, der er brug for til netop disse opgaver.

I opgavearkene finder I opgaverne til turen i Tivoli samt efterbehandlingsark til forløbet i klassen efter Tivoli-turen.

Vi skønner, at eleverne får det største udbytte og minimerer ventetiden ved at gå i grupper af tre - fire elever. Afhængig af hvor lang ventetid der er den pågældende dag, forventer vi, at det tager 1½ - 2 timer at lave observationerne.
HCAndersen_tern_370x472
Download opgaver og vejledning

Opgaverne

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i opgaverne og udvælger 4-5 af dem, da det kan være svært for eleverne at nå igennem alle. Du skal printe opgaverne og instruere eleverne inden Tivoli-turen. Til Faglige Dage er der ikke tilknyttet en underviser fra Tivoli.

Bemærk at alle opgaver indeholder både observationsark, der skal laves i Tivoli, og efterbehandlingsark der skal laves i klassen. Du finder dem herunder.