Læs mere og køb billetter

Nøddeknækkeren

Tivolis udgave af denne eventyrlige juleklassiker har scenografi og kostumer af Dronning Margrethe og koreografi af Peter Bo Bendixen.

Læs mere og køb billetter

Stjerneparade i klassiker

Lisbet Dahl er instruktør på ét af historiens mest succesfulde lystspil, hvor der ikke er sparet på hverken stjernenavne, komiske forviklinger eller alkoholprocenterne.

Læs mere og køb billetter

Oplev “The Time of Your Life!"

Den klassiske kærlighedshistorie LIVE på scenen med Silas Holst, Mathilde Norholt, Robert Hansen og Karina Frimodt i spidsen for mere end 30 skuespillere, sangere og dansere samt stort orkester.

Læs mere og køb billetter

Stærkt revyhold klar til TAM TAM 2015

Glæd dig til at opleve Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk og Pelle Emil Hebsgaard i Tivolis sommerrevy

 

Forestillinger

 

Nogle af Tivolis mest populære forlystelser foregår på de skrå julebrædder

Programmet byder på familiemusical, ballet og (van-)vittig Cabaret. I løbet af julen 2014 kan du opleve intet mindre end en stjerneparade af familiemusicals og ballet. I Koncertsalen er Tivolis eventyrlige ballet Nøddeknækkeren tilbage og i Glassalen Crazy Christmas Cabaret og Eventyrteaterets - Julens Vogtere. Så glæd dig til at høre og se musik og dans, når det er allerbedst.

Gå på opdagelse nedenfor – eller hent Tivolis app og se programmet på din mobil.

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 

Forestillinger i Tivoli