Læs mere og køb billetter

Nøddeknækkeren

Tivolis udgave af denne eventyrlige juleklassiker har scenografi og kostumer af Dronning Margrethe og koreografi af Peter Bo Bendixen.

Læs mere og køb billetter

Oplev “The Time of Your Life!"

Den klassiske kærlighedshistorie LIVE på scenen med Silas Holst, Mathilde Norholt, Robert Hansen og Karina Frimodt i spidsen for mere end 30 skuespillere, sangere og dansere samt stort orkester.

Læs mere og køb billetter

Flere stjerner i Tivolis nye sommerrevy

Nye ansigter på revyholdet er Alexandre Willaume - erstatning for Thomas Bo Larsen, som vi har sendt på orlov, og de to sangduller Szhirley og Rikke Hvidbjerg bliver revyens musikalske bonus.

Læs mere og køb billetter

Stjerneparade i klassiker

Lisbet Dahl er instruktør på ét af historiens mest succesfulde lystspil, hvor der ikke er sparet på hverken stjernenavne, komiske forviklinger eller alkoholprocenterne.

 

Forestillinger

 

Nogle af Tivolis mest populære forlystelser foregår på de skrå brædder året rundt.

Programmet byder på alt fra revy og musicals til ballet og moderne dans. I løbet af efteråret 2014 kan du opleve intet mindre end en stjerneparade af familiemusicals og ballet. I Koncertsalen vises Hodja Fra Pjort og i Glassalen De Vises Sten. Tivolis eventyrlige ballet Nøddeknækkeren er tilbage - så glæd dig til at høre og se musik og dans, når det er allerbedst.

Gå på opdagelse nedenfor – eller hent Tivolis app og se programmet på din mobil.

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 

Forestillinger i Tivoli