Din kurv er tom
ctkeyvisual

Stem og vind billetter

Vind billetter til premieren på teaterkoncerten Come Together. Stem på din favorit Lennon & McCartney-sang og vær samtidig med til at bestemme, hvilken klassiker, der kommer med i den fantastiske forestilling.
Deltag i konkurrencen her

Læs mere Køb billet

Dans, akrobatik og eventyrlige skyggebilleder

Shadowland er tilbage i Tivolis Koncertsal med et fantastisk show fyldt med dans, akrobatik og eventyrlige skyggebilleder tilsat de fedeste rytmer.

Premiere 15. september · Koncertsalen

Læs mere Køb billet

SL_Silouetter_557x478

Er du Danmarks nye musicalstjerne?

Vi leder efter Tracy, hovedrollen i musicalhittet Hairspray

Læs mere

Silas_Tracy-fri

Tivoli Revyen 2016

Stjernebesat revyhold i Glassalen

Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg bliver revyholdet, der står for løjerne, når TAM TAM slår dørene op til Glassalen i 2016. Der er Danmarkspremiere på Tivoli Revyen den 2. juni  2016. 

Læs mere Køb billet

TT_Tivoli_Revyen_Promotion_Banner_Logo_460x460

Årets største og fedeste feel-good musical

Hairspray er en rørende, livsbekræftende og humørfyldt historie fuld af fed musik og svedige dansenumre, som formidler glæde, energi og stemning allerede fra første nummer.

Premiere 10. marts · Koncertsalen

Læs mere Køb billet

hskeyvisual-smaller
showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

Se hvilke restauranter der tilbyder Show & Menu

Glæd dig også til

Familiemusicalen Fugl Fønix Glassalen
Emil fra Lønneberg Tivolis Koncertsal
Crazy Christmas Cabaret Glassalen
Filtrér Alle
Scene
Periode
 

Tivoli Balletskole tilbyder undervisning, der er målrettet såvel nybegynderen som de elever, der måtte ønske at skabe sig en karriere inden for balletverdenen.

Det er ikke en forudsætning for optagelse på balletskolen, at man har gået til ballet i forvejen. Alle kan deltage, alle kan lære noget – og samtidig have det sjovt.

Læs mere om skolen

btkeyvisual