Din kurv er tom
SPAMALOT_forside_tivoli-dk_Logo_2

Verdens måske sjoveste musical rammer Tivoli!

SPAMALOT er baseret på den verdensberømte kultfilm: ’Monty Python og de skøre riddere’ fra 1975. På Broadway blev billetterne revet væk, publikum var begejstrede. Nu er musicalen klar i en stjernebesat dansk opsætning, med premiere 22. marts 2017 i Tivolis Koncertsal.

Læs mere Køb billet

SPAMALOT_promo-banner_tivoli-dk_KeyVis_350x454
Logo_400x120_tiny

4 skuespillere, 130 roller, 100 hæsblæsende minutter

Du har noget i vente, når krimi-komedien De 39 Trin, frit efter John Buchans roman og Alfred Hitchcocks filmhit af samme navn, indtager scenen 9. februar 2017. Castet består af stærke karakterer som Niels Olsen og Thomas Mørk.

Læs mere Køb billet

KV_400x420_ny
NK16_KV_450x350_tiny
NK16_Logo

Balletklassiker indtager Koncertsalen

Til december rykker den store eventyrfortælling, Nøddeknækkeren, ind i Tivolis Koncertsal og forvandler scenen til en verden fuld af magi, funklende stjerner og overdådig julestemning.

Læs mere Køb billet

AlvinAiley_2016_Logo_483x136px

Ailey-repertoiret spænder fra streetdance og afrikansk inspiration til den klassiske ballets elegante linjer og spring. Resultatet er intenst, sensuelt, dramatisk og stærkt musikalsk. 

Alvin Ailey American Dance Theater gæster Tivoli til efteråret.

Læs mere Køb billet

AlvinAiley_2016_tivoliDK_Keyvisual_320x454px
logo_2016_2

Stjernebesat revyhold i Glassalen

Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg bliver revyholdet, der står for løjerne, når TAM TAM slår dørene op til Glassalen. Der er Danmarkspremiere på Tivoli Revyen den 2. juni. 

Læs mere Køb billetter

Tamtam_Kv_460x400
Filtrér Alle
Scene
Periode
 

Glæd dig også til

Shrek - the musical Tivolis Koncertsal
DIRCH - en musikalsk komedie om mennesket, myten og komikeren Glassalen
Nilens Stjerne Glassalen
showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

læs mere

balletskolelogo

Tivoli Balletskole tilbyder undervisning, der er målrettet såvel nybegynderen som de elever, der måtte ønske at skabe sig en karriere inden for balletverdenen.

Det er ikke en forudsætning for optagelse på balletskolen, at man har gået til ballet i forvejen. Alle kan deltage, alle kan lære noget – og samtidig have det sjovt.

læs mere

Balletskole_tern
Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

pausebestilling@tivoli.dk