Din kurv er tom

Glæd dig til en betagende visuel og dramatisk fortolkning af en perlerække af John Lennon, Paul McCartney og George Harrisons legendariske sange. Premiere 12. november.

Læs mere Køb billet

ctkeyvisual

Årets største og fedeste feel-good musical

Hairspray er en rørende, livsbekræftende og humørfyldt historie fuld af fed musik og svedige dansenumre, som formidler glæde, energi og stemning allerede fra første nummer.

Premiere 10. marts · Koncertsalen

Læs mere Køb billet

hskeyvisual-smaller

Stjernebesat revyhold i Glassalen

Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg bliver revyholdet, der står for løjerne, når TAM TAM slår dørene op til Glassalen i 2016. Der er Danmarkspremiere på Tivoli Revyen den 2. juni  2016. 

Læs mere Køb billetter

cast_460x400
showogmenu

Show & menu

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

Se hvilke restauranter der tilbyder Show & Menu

Nyd forestillingen i Tivoli og spring køen til baren over

Nu kan du forudbestille forfriskning og snacks samtidig med at du køber din billet. Send din e-mail adresse via linket forneden og du vil modtage en bestillingsliste du herefter skal udfylde og sende tilbage.

Når Tivoli har modtaget den udfyldte liste, bekræfter vi bestillingen og du vil modtage nærmere information omkring betaling, osv.

På forestillingsaftenen vil din bestilling stå klar til dig i pausen, i foyerområdet. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge vort bar personale ved ankomst til forestillingen.

Der kan kun modtages pausebestillinger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

pausebestilling@tivoli.dk

Glæd dig også til

Crazy Christmas Cabaret Glassalen
Famliemusicalen Stjernedrys og Nissekys Glassalen
Filtrér Alle
Scene
Periode
 

Tivoli Balletskole tilbyder undervisning, der er målrettet såvel nybegynderen som de elever, der måtte ønske at skabe sig en karriere inden for balletverdenen.

Det er ikke en forudsætning for optagelse på balletskolen, at man har gået til ballet i forvejen. Alle kan deltage, alle kan lære noget – og samtidig have det sjovt.

Læs mere om skolen

btkeyvisual