Gå på opdagelse i vinterriget

Vinterland

Glasklar frost og glitrende iskrystaller

transparent_2x2
Skøjtebanen er åben!

Stå ud på glat is

Er du er en skøjteprinsesse eller Bambi på isen? På skøjtebanen i Tivoli er der plads til alle, så spænd skøjterne, og stå ud på den ottekantede skøjtebane foran Nimbs forunderlige palads. Du må meget gerne medbringe dine egne skøjter, men det er også muligt at leje skøjter i Haven. Skøjtebanen følger Havens åbningstider.

 

tern_skoejte1
Skøjteevents

Kom med til fest på isen

Hver weekend byder vi op til isdans for både store og små på skøjtebanen. Tag dine venner med til en sjov aften på isen, når skøjtebanen omdannes til det sejeste dansegulv til Party on Ice hver fredag. Om lørdagen kan du danse tæt til Isdans under Stjernerne, og om søndagen er der sjov Polarfest for de mindste. Vi ses til isfest!

Party on Ice   ISDANS UNDER STJERNERNE   Polarfest

tern_skoejte
Sneen er faldet!

Fortryllende vinterrige

Gå på opdagelse i vinterriget blandt snemænd, istapper og masser af sne! Besøg Isdronningens univers med glasklar frost og glitrende iskrystaller på Pantomimeteatret, og gå en mørketur i Haven, der funkler af tusindvis af snefnug, smukke lysinstallationer og finurlig vinterudsmykning.

NB. Kun en del af Haven er åben under Vinter i Tivoli.

tern_iskrystal2
Få sus i maven

Forlystelser midt i vinterlandet

De fleste af Havens forlystelser holder vinterferie, men i stedet har vi fundet vores særlige vinterforlystelser frem. Føl suset i kinderne, og nyd den smukke udsigt over det snedækkende vinterlandskab fra oven.

Se vinterens forlystelser

tern_forlystelser