VIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG_vol2


1. feb 24. feb

Gå på opdagelse i Haven

Funklende vinterlandskab

Oplev det fortryllende vinterrige med glade snemænd, glitrende iskrystaller og smukke lys. Under Vinter i Tivoli er der spændende oplevelser på programmet, og selvfølgelig også mulighed for at prøve forlystelser. Rigtig god fornøjelse.

 

 

tern_iskrystal1
Børnenes vinter

Masser af sjov i vinterferien

Gør vinterferien lidt sjovere, og tag børnene med på et ægte vintereventyr i Tivoli. Gå på opdagelse blandt de sjove aktiviteter, og nyd de smukke vinterudsmykninger, der vil pryde Haven. Vinter i Tivoli byder på masser af aktiviteter for familiens mindste, så sæt kryds i kalenderen, og glæd dig til en fortryllende vinteroplevelse!

tern_snemand3
Lys i vintermørket

Tusindvis af smukke lys

Glem alt om gråt og trist vintermørke, og drøm dig væk i tusindvis af betagende lyspunkter i Haven. Under Vinter i Tivoli skruer vi nemlig op for lyset, så du blandt andet kan opleve smukke lysinstallationer og betagende Vinterilluminationer på Tivoli Søen.

 

 

tern_lyspunkter
Smag på vinteren

Der er vinterlækkerier på menuen

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Vintersæsonen byder på et hav af kulinariske oplevelser, som vi glæder os til at præsentere dig for. Forkæl dig selv på en af Havnes mange restauranter, eller gå på opdagelse i Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste madoplevelser. Velbekomme.

VIT_Vafler_tern