24. mar. – 23. sep. 2018

Sommer i Tivoli

Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Smag på alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter eller sluk tørsten med en af vores helt nye jubilæumsøl. Du kan også lade dig forkæle på en Nimbs lækre restauranter eller nyde det gode vejr med mad to-go fra vores nye Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste spisesteder. Velbekomme.

Alle spisesteder     Tivolis jubilæumsøl

mad_370x472

Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. 

Skønne steder i Haven

transparent_2x2
Fyld sommeren med stemning og fest

Musik og underholdning

Om du er til revy, rockmusik eller rolige omgivelser spiller ingen rolle - Tivoli lægger hele sommeren hus til en bred vifte af events, så der er noget for enhver smag. Syng blandt andet med på musikken til Fredagsrock og Sommerklassisk, eller besøg Rasmus Klumps hus, hvor han dagligt laver skæg og ballade for de mindste. 

Se hele programmet

Tern_TG_1

Tivolis 175-års jubilæumsparade

Hele verden mødes i Tivoli

Dansende Tivoli-ikoner, en tre meter høj påfugl og fortryllende musik komponeret af Bent Fabricius-Bjerre og Soleima! Alt dette og meget, meget mere kan du opleve, når Tivolis 175-års jubilæumsparade fra 19. maj danser gennem Haven og spreder stemning og godt humør. Den mere end 100 meter lange parade udspringer af temaet "hele verden mødes i Tivoli" med hjælp og medvirken fra Walt Disney World Resort.

Læs mere

transparent_2x2
Sjov for alle aldre

Gå på opdagelse

I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanteret fart, spænding og leg.

Alle forlystelser

Aquila_tern_370x472

Lørdagsfyrværkeri

I samarbejde med kendte københavnere

I Tivoli elsker vi fyrværkeri, og derfor fyrer vi op for det helt store fyrværkerishow hver lørdag fra den 5. maj til den 22. september kl. 23:45. Som noget helt nyt designes showet hver måned af en ny kendt københavner, der i samarbejde med Tivolis fyrværkerimester sammensætter fyrværkeri, musik og farver.

Glæd dig til at opleve fyrværkerishow designet af DAD-forsangeren Jesper Binzer, billedkunstneren Cathrine Raben Davidsen, sampler-duoen Den Sorte Skole, tøjdesigneren Mads Nørgaard og sangerinden Mette Lindberg. 

Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen. Vær opmærksom på, at visse områder omkring Koncertsalen kan være afspærret alt afhængigt af vejr- og vindforhold.

Se programmet

transparent_2x2