Din kurv er tom

Musikskoledage i Tivoli

Oplev over 5000 musikalske talenter slå sig løs på 14 scener i Tivoli

Fra 6. maj - 7. maj

Haven

Er du til rock, klassisk eller gospel? Hvad end du sværger til, er der helt sikkert noget for dig og dine ører, når Tivoli lørdag den 6. maj og søndag den 7. maj åbner dørene for Danmarks eneste landsdækkende event for talentfulde musikskoleelever - en weekend i musikkens tegn med deltagelse af musikskoler fra alle dele af landet.
For musikskoleeleverne er det en særlig oplevelse at optræde for et stort publikum enten på Tivolis eksisterende scener eller på en af de specialbyggede tribuner.
Der er deltagelse fra omkring 220 ensembler med over 5000 optrædende og på 14 forskellige scener, der tæller alt lige fra Plænen og Pantomimeteatret til særligt oprettede scener.

I de senere år har antallet af deltagere været stigende, og den megen fokus på musiktalent smitter positivt af på interessen for musikskoleundervisning.

Alle musikgenrer er repræsenteret og gæsterne kan se frem til et spraglet og mangfoldigt program.
Koncerterne finder sted på unikke placeringer i Tivoli, eksempelvis steelbands & brassbands foran H.C. Andersen Slottet, Bigbands på Plænen og meget, meget, mere.
Der vil som altid være parader med trommer, blæsere, slagtøj, gøglere, skuespillere og akrobater.

Kort om Musikskoledage i Tivoli:
Musikskoledage i Tivoli er et selvstændigt projekt med sekretariat hos Musik & Ungdom, og er det eneste landsdækkende arrangement for musikskoleelever i Danmark.
Læs mere her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
6. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli
7. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli
Følg os på sociale medier