Din kurv er tom

Faxe Kondi Street Game

Ta' del i gadeidrætten

4. juni

Kl: 12:00 - 18:00

Plænen

For tredje år i træk indtager gadeidrætten Tivoli. Det sker den 4. juni, hvor plæneområdet bliver omdrejningspunkt for et kæmpe street-event. Her får du selv mulighed for at prøve kræfter med bl.a. parkour, penna fodbold, street basket, dans og street art, så der er god mulighed for bevægelse. Udover at du selv kan deltage, vil du også kunne opleve forskellige shows.
Det er Faxe Kondi, Tivoli og gadeidrætsorganisationen GAME, der arrangerer en hel fantastisk dag med street-kulturens blærede og underholdende street-aktiviteter, som du kan være en del af.
I løbet af dagen er der sprøde toner fra DJ-pulten, mens der er workshops og shows på plæneområdet og mulighed for at vinde fede præmier fra Faxe Kondi.
Gå ikke glip af en dag fyldt med kærlighed til asfalt og gadekultur – mød os i plæneområdet og prøv kræfter med forskellige genrer inden for gadeidrætten.

Program for workshops og show kommer senere her på siden. Tilmelding ikke nødvendigt.

Til dagligt afholder GAME’s frivillige Playmakere ugentlige træninger i gadeidræt for børn og unge i 29 udsatte boligområder i Danmark. De unge GAME Playmakere er uddannede rollemodeller og gadeidrætsinstruktører og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.
Den 4. juni rykker de fra asfalten rundt om i Danmark og ind i Den gamle Have.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
4. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli
Følg os på sociale medier