Din kurv er tom
transparent_2x2

I Tivoli i regnvejr

Selvom regndråberne plasker på paraplyen, kan du stadig få masser af uforglemmelige oplevelser i Tivoli - også uden at blive kold og våd. 

Regnvejrsrabat på årskort

Spar 25 % på årskort, når det regner

Leger du med tanken om at købe et årskort, men det står ned, ligesom du nærmer dig Tivolis Hovedindgang? Så giver vi 25 % på alle årskort ved køb på dagen i Billethusene og Tivoli Box Office.

Tilbuddet gælder til og med søndag den 27. august 2017. 

Se hele programmet

Årskort_2015_30cm_330
fatamorgana_370x472
Prøv indendørsforlystelserne

Prøv forlystelser...igen og igen! 

Undgå kø til dine yndlingsforlystelser, eller prøv nogle af de mange indendørsforlystelser. Snup en tur i Den flyvende Kuffert, og tag på en eventyrlig rejse igennem H.C. Andersens mange eventyr.

Eller hvad med at få adrenalinen til at pumpe i Skærsilden? Du kan også lade ungerne lege pirater i Galejen eller tage på diamantjagt i Minen.

Se alle forlystelserne

Slå et smut forbi Tivolis Akvarium

Kun fantasien sætter grænser!

Et besøg i Tivolis Akvarium, hvor de mange farvestrålende fisk holder til, får dig ned i gear og får dig ikke mindst til at glemme tid og sted. Se med, når de smukke koralrevsfisk, hajer, muræner, piratfisk og blæksprutter blive fodret, mens vores guider fortæller om fiskenes forunderlige verden under vandet. 

læs mere

Tivolis-Akvarie_tern
Kaffe_tern
Søg ly fra regnen

Varm kakao og regnvejr går hånd i hånd

Trænger du til at få varmen, lidt at spise eller bare hygge med lidt lækkert, kan du nyde en kop varm kakao på fx Tivolis Kaffebar, Vaffelbageriet eller på Viften med udsigt over Tivoli Søen. Snup en pandekage i Rasmus Klumps Pandekagehus efter en tur på legepladsen, eller besøg et af vores mange andre, gode spisesteder.

Spisesteder   Café, is og slik

Singing in the rain

Hør god musik uanset vejr!

Er du fan af festival-livet, kan en regnvejrsaften på Plænen bringe minderne om de mudrede men glade festivaldage tilbage, når vi hver fredag i sommersæsonen inviterer til Fredagsrock - uanset vejret.

Også Glassalen og Koncertsalen har masser af indendørsunderholdning. Har du årskort, er der oven i købet hele 39 klassiske årskortkoncerter inkluderet i dit kort ved sæsonstart!

Mulighederne er mange selv i regnvejr!

koncertsalen_tern_370x472