Find vej og parkering

 

Rutevejledning
Hent rutevejledning

 
Ankommer du til Tivoli i bil, har du mulighed for at parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli eller i Q-Parks P-anlæg med rabat: 

Parkering med rabat

 • Parkering med rabat

  ENTRÉBETALENDE GÆSTER, ÅRSKORT-, SØLVKORT- OG WILD CARD-HOLDERE

   Alle vores gæster, som betaler entré til Tivoli eller har et Årskort, Wild Card eller Sølvkort til Tivoli, har mulighed for at opnå 15% rabat på parkering i P-anlægget Q-Park Vesterport i Nyropsgade 42.

  GULDKORT- HOLDERE

  Gæster med et Guldkort til Tivoli har mulighed for at opnå 50% rabat på parkering i P-kælderen Q-Park Vesterport i Nyropsgade og 20% rabat i udvalgte Q-Park P-anlæg.

  SÅDAN GØR DU

  ENTRÉBETALENDE GÆSTER OG WILD CARD-HOLDERE

  Du trækker en billet ved indkørsel til P-kælderen Q-Park Vesterport og foretager herefter din parkering. Husk at medbringe din P-billet, når du forlader P-kælderen. Når du kommer ind af Tivoli Hovedindgang, finder du Q-Parks billetautomat til venstre, og kommer du ind ad Banegårdsindgangen, finder du den til højre. Ved at indlæse din P-billet i billetautomaten i Tivoli, påføres billetten en stregkode, som sidenhen udløser rabatten. Når du kommer retur til Q-Park Vesterport, indfører du billetten i betalingsautomaten. Rabatten fratrækkes automatisk, og du kan foretage din betaling.

  TILBUDSPERIODE

  Rabatten kan kun opnås i Tivolis tre åbningsperioder i hele 2015, det vil sige Sommer, Halloween og Jul, hvor det er muligt at validere parkeringsbilletten inden for Tivolis åbningstid.

  ÅRSKORT-, SØLVKORT- OG GULDKORTHOLDERE

  For at opnå rabat på parkering skal du trække en P-billet ved indkørsel til P-anlægget. Når du efter endt parkering skal foretage din betaling, går du til betalingsautomaten i P-anlægget og indlæser først din P-billet og siden hen dit Årskort, Sølvkort eller Guldkort. Kortet skal indlæses samme sted som P-billetten. Kortet fratrækker så din rabat, og du kan herefter foretage din betaling med mønt eller kreditkort.

  TILBUDSPERIODE

  Rabatten på parkering kan opnås alle dage i hele 2015 mod gyldigt Årskort, Sølvkort eller Guldkort for 2015.

  Læs mere om parkering og andre fordele for Guldkortholdere
  Læs om parkering hos Q-Park

  Parkering ved Tivoli

  • Parkering

   Vær opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner. Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

   Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget. Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at indstille p-skiven ved parkeringens start.

   Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder.

   Se kort over parkeringszoner

   PRISER OG BILLETTER

   Se de gældende priser for parkering (Tivoli ligger i grøn zone)

   Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort, der kan anvendes, er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, Amex.

   Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.