7. oktober 2014

Spåkoner flytter ind i Tivoli

Er du nogensinde blevet spået, fået læst din fremtid i sand eller kigget dybt ned i fortiden i en krystalkugle? Det og meget mere kan du opleve, når du lægger vejen forbi den ene af de to spåkoner som til Halloween flytter ind i Tivoli. Spåkonerne tager på skift imod i et lille hus på Plænen fra den 10. oktober til og med 2. november.

De to spåkoner, Nina Johansen og Thea Sartou, eller clairvoyante vejledere som deres uddannelse formelt hedder, kan vha. deres særlige evner f.eks. tilbyde gæsterne at se ind i fremtiden.  Det gør de bl.a. ved at gæsterne tegner et mønster i sandet, og ud fra det vil personlige styrker og udfordringer indenfor emnet komme til syne for spåkonen. De kan også spå ved at kigge i krystalkuglen og her kan man få svar på alt mellem himmel og jord. Derudover tilbydes en dybere clairvoyant samtale om ens nutid, fortid og fremtid.

Spåkonen Nina Johansen siger:
”At have clairvoyante evner betyder, at man kan mærke andre menneskers følelser og tanker. Ligeledes kan man kommunikere med den åndelige verden. Det er faktisk for os helt naturligt og det glæder vi os til at vise gæsterne i Tivoli og på den måde rokke ved nogle af de mange forestillinger og myter i forbindelse med vores fag”.

Clairvoyance, krystalkugle eller sand
Når man besøger spåkonerne i det lille hus på Plænen i Tivoli, får gæsten mulighed for enten en halv times clairvoyance, et kig i krystalkuglen eller at blive læst i sand. Ved den clairvoyante samtale vil spåkonen give en beskrivelse af hvordan den følelsesmæssige livssituation er på nuværende tidspunkt. Der vil også fra den åndelige verden bliver fortalt om fremtidige udfordringer, og gives redskaber til hvordan disse udfordringer kan håndteres. Hvis man vælger at tegne i sandet eller har lyst til at få svar fra krystalkuglen, skal spåkonen have spørgsmål vedrørende et specifikt emne. Spåkonerne taler kun med gæster over 18 år og de laver kun ”lettere” seancer.

Ingen tryllerier – masser af erfaring
Selv om de to spåkoner i bedste Halloween stil arbejder med dæmpet belysning, skind på stolene og mørk beklædning er der tale om uddannede clairvoyante med bred erfaring.  De arbejder begge som selvstændige clairvoyante og Nina Johansen deltog bl.a. i ”Sund Livsstils Messen” i Øksnehallen tidligere i år. Thea Sartou er udover at være clairvoyant uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog).

Thea Sartou siger:
”Min erfaring siger, at der er flere og flere spirituelt interesserede mennesker rundt omkring. Jeg håber derfor man får lyst til at kigge ind i huset på Plænen, og få en god oplevelse med en verden man måske ikke beskæftiger sig med så ofte”.

Kontakt:
Spåkone: Nina Johansen, 24 84 28 44
Pressechef: Torben Plank, 22 23 74 40

Kort om Halloween 2014

Halloween i Tivoli har på få år udviklet sig med rette til at blive blandt de populæreste begivenheder i Danmark i efteråret. Tivoli har derfor i år valgt at forlænge sæsonen med en ekstra uge, hvor der bl.a. bydes på knap 20.000 græskar, Zombie Dance Shows på Krageborgen på Plænen, Hotel Scary, heksemusicals samt en levende fortælling med hvide vampyrmus skabt af Shane Brox.

Halloween i Tivoli byder også på DM i kæmpegræskar den 11. oktober, 40 handelsboder og 300 udklædte deltager i årets Monster Night Out d. 25. oktober. Eventyrteatrets spiller ”De vises sten” i Glassalen og Mastodonterne spiller ”Hodja fra Pjort” i Koncertsalen. Tivoli-Garden iført græskar på hovedet går parader og forlystelserne kører. Det kan alt sammen opleves fra den 10. oktober til og med den 2. november.


Med venlig hilsen

Torben Plank, Pressechef
Tivoli Brand & Kommunikation
tpl@tivoli.dk/ +45 22237440