21. oktober 2014

Danmarks største monsterparade i Tivoli

Har du hang til kuldegysninger, nakkehår der rejser sig og blodige zombier kan du fordel komme forbi Tivoli nu på lørdag og få dine lyster styret. Over 260 udklædte monstre og zombie freaks har meldt deres ankomst i Tivoli, hvor de bl.a. tager ture i den 100 år gamle hjemsøgte Rutschebane samt går parade i Haven.  Folkene bag Monster Night Out i Tivoli advarer folk med svage nerver om at komme for tæt på, men lover til gengæld nærkontakt med vampyrer og mumier til alle, der vil lufte deres indre vovehals i maven. Det sker alt sammen på lørdag den 25. oktober fra kl. 18:00.

Beboerne i det hjemsøgte Hotel Scary og heksene på Plænen får seriøs konkurrence om opmærksomheden på lørdag, når udklædte monstre dukker op. Blandt de 260 tilmeldte meldes der om varulve, klassiske filmmonstre og sjæleløse børn der vil vandrer rundt i Tivoli. Det bliver en særlig oplevelse i sig selv, for den gængse gæst, at se den 100 år gamle Rutschebane, Aquila og Svingkarrusellen blive besat af zombier, vampyrer og mumier.

”Monsters Night Out, er et møde med både de traditionelle monstre fra gysergenren og folks egne kreationer. Der kan ses frem til rekorddeltagelse i år, hvor over 260 er tilmeldt.  Jeg lover masser af blodigt, uhygge og galgenhumor på den monsterfede måde på lørdag”, gnækker manden bag monsterparaden Lasse Lund Elmer

 Se video og brug den gerne redaktionelt https://www.youtube.com/watch?v=cDPyplfljm0
 

Kort om Monsters Night Out
Monster Night Out er et koncept skabt af folkene bag den uhyre succesfulde event "Copenhagen Zombie Crawl". Det hele begynder med parade afgang fra Tørstbar i København, hvorefter de bevæger sig gennem byens gader for at indtage Tivoli.  De er en del af Copenhagen Zombie Crawl, som er et hastigt voksende socialt fællesskab. Den første Zombie Crawl blev afholdt i 2008 og antallet af udklædte deltagere er steget fra år til år.

Mere info
Lasse Elmer: 22 67 34 99 eller lasse.elmer@gmail.com
Torben Plank: 22 23 74 40 eller tpl@tivoli.dk

Kort om Halloween 2014

Halloween i Tivoli har på få år udviklet sig med rette til at blive blandt de populæreste begivenheder i Danmark i efteråret. Tivoli har derfor i år valgt at forlænge sæsonen med en ekstra uge, hvor der bl.a. bydes på knap 20.000 græskar, Zombie Dance Shows på Krageborgen på Plænen, Hotel Scary, heksemusicals samt en levende fortælling med hvide vampyrmus skabt af Shane Brox.

 

Halloween i Tivoli byder udover de 40 handelsboder på Eventyrteatret der spiller ”De vises sten” i Glassalen. Tivoli-Garden iført græskar på hovedet går parader og forlystelserne kører.
Halloween har sidste dag den 2. november.

 

Med venlig hilsen

 

 

Torben Plank
Head of Press, Brand & Communications
Pressechef, Brand & Kommunikation
 
T  +45 33750440
M  +45 22237440
TPL@TIVOLI.DK 
 
Vesterbrogade 3, 1630 København V
www.tivoli.dk