28. januar 2014

Grease-stjerner med i Dansk Melodi Grand Prix 2014

Sangerinden Anna David og sangeren Basim, der begge står på scenen i hit-musicalen GREASE, der har premiere den 12. februar i Tivolis Koncertsal, er udtaget til deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Når Dansk melodi Grand Prix løber af stabelen den 8 marts i Odense skal to profiler fra den storsælgende musical GREASE, konkurrere mod hinanden og begge spås gode chancer for at vinde. Sangeren Basim deltager med en sang, han selv har skrevet og Anna David stiller op med en sang skrevet specielt til hende.

”Det er da fantastisk for de to at få den chance”, udtaler executive producer Jesper Winge Leisner og fortsætter ”de er to meget talentfulde performere, og sangene, de deltager med, er begge stærke bud på en vinder, så vi står hundrede procent bag dem og ønsker dem alt mulig held og lykke”, slutter Jesper Winge Leisner, der også kan fortælle at hele holdet med Silas Holst, Julie Steincke og Vicki Berlin i spidsen også krydser fingre for deres venner og medspillere.

”De er da bare for vilde de to”, siger en morgenfrisk Silas Holst og fortsætter, ”de kommer til at give så meget champagne, hvis de bare ender i top tre, og hvis de vinder, så bliver det da helt sindsygt”, fastslår musicalstjernen med et stort smil og forklarer, at publikum kan regne med at resten af holdet kommer til at give den max gas de to dage, hvor Anna David og Basim er på Grand Prix-orlov.

De to sangere er væk fra musicalen fredag og lørdag den 7. og 8. marts, men dubleres af andre medvirkende i det store cast, der i disse dage er i fuld gang med prøverne på det, der allerede nu ser ud til at blive forårets store danske musicalbegivenhed. GREASE musicalen er nemlig allerede inden sin premiere en stor salgssucces med mere end 25.000 solgte billetter, og er netop forlænget med yderligere en uge, hvor 6000 billetter mere nu er sat i salg.

Hits en masse
Grease har gennem årtier begejstret fans over hele verden siden første opsætning på Broadway tilbage i starten af 1970’erne. Nu venter der alle danske fans et genhør med nogle af de mange udødelige klassikere som You Are the One That I want, Hopelessly Devoted to You og Greased Lightning, når Grease rocker ind på scenen i Tivolis Koncertsal fra den 12. februar.

Grease i Tivolis Koncertsal
Medvirkende: Silas Holst, Anna David, Julie Steincke, Allan Hyde, Basim, Nastja Arcel, Vicki Berlin, Rikke Hvidbjerg, Christine Astrid Nielsen, Peter Pilegaard, Kim Ace Nielsen, Julie Lund, Line Krogholm m.fl.
Instruktør og koreograf: Tim Zimmermann
Kapelmester: Joakim Pedersen 
Kreativ producer: Thomas Langkjær 
Executive producer: Jesper Winge Leisner 
Periode: 12. februar – 15. marts 2014
Hvor: Tivolis Koncertsal

Billetsalg & priser:
Billetpriser: Fra kr. 365,00 (ekskl. gebyr).
Spilletider: onsdag-fredag kl. 20, lørdag kl. 16 og kl. 20, søndag kl. 14
Billetsalg: Tivolis Billetcenter, tlf. 33 15 10 12, www.tivoli.dk/grease eller via www.billetlugen.dk

Med venlig hilsen,
Tivoli Kommunikation & Underholdning
Charlotte Kany, pressemedarbejder
chka@tivoli.dk/ +45 22237432