27. januar 2014

Grease musical sælger masser af billetter

Alle vil ind og opleve Grease, så allerede nu med lidt over to uger til premieren i Tivolis Koncertsal, forlænges forestillingen med en uge og yderligere 6000 billetter sættes i salg. Foreløbig har mere end 25.000 sikret sig billet til Grease, der bl.a. har Silas Holst, Anna David, Basim, Julie Steincke og Vicki Berlin på rollelisten. Med spytkrøller, sexede outfit og hits i massevis gør de klar til at  møde publikum i en version af den populære musical, der er vildere, sjovere og frækkere end nogensinde. Premiere finder sted i Tivolis Koncertsal onsdag den 12. februar.

Silas Holst aka Danny Zuko fortæller forud for premieren:
”Der er vild god stemning i prøvelokalerne. Vi øver på livet løs og holdet er bare verdensklasse”, fortæller Silas Holst i en pause fra prøverne og fortsætter ”Man føler virkelig suset, når man står i front og får lov til at synge alle de store hits som er i Grease, og vi glæder os som sindssyge til at møde publikum. Det bliver sgu en fest”. Silas Holst skal spille overfor Anna David, der igen indtager rollen som Sandy, der undergår lidt af en forandring i løbet af forestillingen.   

Silaseffekten og nye mand på holdet
Da Grease var plakaten i 2012 gav Silas Holst den i rollen som den seje leder af T-Birds; Kenickie. Nu venter der nye udfordringer for den talentfulde danser og skuespiller, når Silas Holst træder i karakter i hovedrollen som den legendariske Danny Zuko. Med den nye udfordring er der blevet plads til HBO-stjernen fra vampyrserien True Blood; Allan Hyde, der har fået rollen som Kenickie. Sammen med Basim er de to, de nye dreng i Grease-klassen, der også tæller navne som Vicki Berlin, Julie Steincke, Nastja Arcel m.fl.

Taget er ved at lette på prøvesalen
”Vi er rigtig glade for at billetsalget går så godt og vi kan heldigvis garantere publikum valuta for pengene”, siger executive producer Jesper Winge Leisner og fortsætter ”de unge medvirkende er ikke til at styre på en hel tønde land, taget er ved at lette i prøvesalen, så vi glæder os til at slippe dem løs i februar”.

Hits en masse
Grease har gennem årtier begejstret fans over hele verden siden første opsætning på Broadway tilbage i starten af 1970’erne. Nu venter der alle danske fans et genhør med nogle af de mange udødelige klassikere som You Are the One That I want, Hopelessly Devoted to You og Greased Lightning, når Grease rocker ind på scenen i Tivolis Koncertsal fra den 12. februar.

Grease i Tivolis Koncertsal
Medvirkende: Silas Holst, Anna David, Julie Steincke, Allan Hyde, Basim, Nastja Arcel, Vicki Berlin, Rikke Hvidbjerg, Christine Astrid Nielsen, Peter Pilegaard, Kim Ace Nielsen, Julie Lund, Line Krogholm m.fl.`
Instruktør og koreograf: Tim Zimmermann
Kapelmester: Joakim Pedersen 
Kreativ producer: Thomas Langkjær 
Executive producer: Jesper Winge Leisner 
Periode: 12. februar – 15. marts 2014
Hvor: Tivolis Koncertsal
Billetsalg & priser:
Billetpriser: Fra kr. 365,00 (ekskl. gebyr).
Spilletider: onsdag-fredag kl. 20, lørdag kl. 16 og kl. 20, søndag kl. 14
Billetsalg: Tivolis Billetcenter, tlf. 33 15 10 12, www.tivoli.dk/grease eller via www.billetlugen.dk

 

 Læs mere om forestillingen på www.tivoli.dk/grease

Med venlig hilsen
Charlotte Kany, pressemedarbejder
Tivoli Kommunikation & Underholdning
chka@tivoli.dk/+ 45 2223 7432