5. november 2013

Tivoli holder for første gang åben Nytårsaften

Det er 20 år i træk, at Tivoli åbner portene for Jul i Tivoli. I den anledning har Tivoli for første gang i historien besluttet at holde Haven åben på selve Nytårsaftens dag og aften. Hvis man har haft en drøm om at få en tur i Ballongyngen, et sus i maven i forlystelsen Aquila eller en romantisk tur i Dragebådene selve Nytårsaften, så kan den for første gang i Havens 170 lange historie gå i opfyldelse. Forlystelserne, boderne og legepladserne vil være åbne fra 11:00. Klokken 21:45 afsluttes året med en kæmpe Nytårsfyrværkeri.

Sidste år blev der forsøgsvis holdt åben på en række udvalgte restauranter i Haven. Det blev en overvældende succes med udsolgt over hele linjen. Det betød, at man måtte skuffe ganske mange der havde lyst til at tilbringe nytårsaften i Tivoli. Samtidig fik Tivoli i den forbindelse mange henvendelser fra gæster, der gerne ville ind i Haven for at fornøje sig i forlystelserne på årets sidste dag.

 

Nu imødekommer Tivoli dette ønske fra de mange danskere såvel turister som sidste år måtte gå forgæves. Alle forlystelserne vil køre dagen igennem, ligesom boderne og alle restauranter er åbne for Tivolis gæster og de mange turister, der er i byen på årets sidste dag. Langt de fleste restauranter vil have åbne frem til halv et.

 

Sidste år blev Jul i Tivoli besøgt af mere end 800.000 gæster, og i år venter der Tivolis gæster nye juleboder, nye forestillinger i salene og en Have fyldt med klassisk julehygge. Med det nye tiltag håbes der på et lignende resultat. Jul i Tivoli er åben fra fredag den 15. november og frem til den 31. december med undtagelse af juleaften og 1. juledag.

 

Program Nytårsaften

-        11.00: Tivoli åbner

-        21:30: Forlystelserne lukker

-        21:45: Tivoli's store Nytårsfyrværkeri

-        22.00: Tivoli lukker for adgang

-        22:00: Boder, forretninger og udvalgte restauranter lukker

-        22:00 - 00:30: Lyset er tændt i hele Haven.

-        00:30: Tivoli lukker

 

Læs mere på www.tivoli.dk 

Med venlig hilsen

Tivoli,

Torben Plank,
Pressechef

22 23 74 40, tpl@tivoli.dk