Pressemeddelelser

 
Har du hang til kuldegysninger, nakkehår der rejser sig og blodige zombier kan du fordel komme forbi Tivoli nu på lørdag og få dine lyster styret. Over 260 udklædte monstre og zombie freaks har meldt deres ankomst i Tivoli, hvor de bl.a. tager ture i den 100 år gamle hjemsøgte Rutschebane samt går parade i Haven. Folkene bag Monster Night Out i Tivoli advarer folk med svage nerver om at komme for tæt på, men lover til gengæld nærkontakt med vampyrer og mumier til alle, der vil lufte deres indre vovehals i maven. Det sker alt sammen på lørdag den 25. oktober fra kl. 18:00.
Når der den 15. november tages hul på Jul i Tivoli bliver det med et nyt Alpeland i millionklassen. Tidligere på året rundede Rutschebanen 100 år og fik i den anledning sine alpetinder tilbage. Fejringen fortsætter med etablering af et nyt 2000 m2 stort Alpeland med træhuse, alpe-gasthaus og forlystelser. Samtidig forlænges julesæsonen ind i det nye år til og med den 4. januar uden afbrydelser. Det betyder at Carstensens have for første gang nogensinde vil have åbent til kl. 16:00 selve juleaften samt hele 1. juledag.

I ekspresfart er der allerede solgt 80.000 billetter i Tivoli og yderligere 20.000 billetter i Musikhuset Aarhus. Det gør DIRTY DANCING – THE MUSICAL til den hurtigst sælgende musicalforestilling i Danmark nogensinde. Tivoli åbner i dag for salget til yderligere 30.000 billetter fordelt på 18 ekstraforestillinger.

Tivoli har netop her til aften, 15. oktober, modtaget den internationale Markie Award i kategorien Best Cross-Channel Marketing Program. Prisen blev overrakt i London i forbindelse med konferencen Modern Marketing Experience Europe, hvor Tivoli var oppe mod værdige konkurrenter som ADP, Rockwell Automation og W.W. Grainger.

Under Halloween i Tivoli blev årets DM for kæmpegræskar afviklet for 7 gang. Fem græskardyrkere bejlede til mesterskabstitlen, men de blev alle blev slået af Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald i Jylland, som løb af med sejren med et græskar på 276 kilo. Selv om der ikke var tale om ny dansk rekord holdt alle vejret mens ni granvoksne mænd fik løftet det tunge græskar op på vægten.

Er du nogensinde blevet spået, fået læst din fremtid i sand eller kigget dybt ned i fortiden i en krystalkugle? Det og meget mere kan du opleve, når du lægger vejen forbi den ene af de to spåkoner som til Halloween flytter ind i Tivoli. Spåkonerne tager på skift imod i et lille hus på Plænen fra den 10. oktober til og med 2. november.

Årets helt store fornyelse under Halloween i Tivoli bliver danseforestillingen Zombie Dance Show, der tager afsæt i Michael Jacksons hit ”Thriller” og Zombie-serien ”The Walking Dead”. Der er tale om et samarbejde mellem non-profit organisationen GAME og Tivoli. I showet, som kun bliver vist i Tivoli, mixer GAME gadens bedste streetdansere med parkour folk, der har gjort det til en livsstil at forcere vanskelige forhindringer. Zombie Dance Show, kan i tre uger ses på Plænen fra den 10. oktober til og med den 2. november kl. 21.00
H.J. Hansen Vin, der har hovedsæde i Odense, har forlænget sin strategiske sponsoraftale med Tivoli i yderligere 3 år og fortsætter som den primære vinleverandør til Havens egne restauranter og udskænkningssteder. Aftalen indbringer Tivoli et millionbeløb, der går til løbende investeringer og kulturelle events.
Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni 2015. Stjernen fra det hedengangne britiske rockband Dire Straits er blandt verdens bedste nulevende guitarister. I Tivoli vil Mark Knopfler både spille velkendte Dire Straits-hits og numre fra sin egen solokarriere, bl.a. fra sit helt nye album, der udkommer næste år. Der sættes 9500 billetter til salg til et aflukket koncert-område på Plænen fredag den 3. oktober. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

For alle eventyrlystne balletelskere bliver der noget at se frem til, når Nøddeknækkeren finder vej til Tivolis Koncertsal fra den 20. november. Juleklassikeren er sat på trin af Tivolis Balletmester Peter Bo Bendixen og med scenografi og kostumedesign af Dronning Margrethe. Nøddeknækkeren er blandt årets satsninger i forbindelse med Jul i Tivoli, der udover eventyrballet også byder på nordisk jul med fristende boder, sneklædte grantræer og guirlander i kilometervis.