Pressemeddelelser

 

For 10. gang slår Tivoli portene op for Danmarks største Halloween-fest, når Haven byder på den helt store græskar-extravaganza, nyt dance show af den dobbelte verdensmester Nicklas Milling, børneteater for de mindste, Monsters Night Out, masser af handelsboder og DM i kæmpegræskar med deltagere fra hele landet. Sidste år forlængede Tivoli halloween-sæsonen med en ekstra uge og trak mere end ½ mio. gæster til Haven. Halloween i Tivoli varer i år fra den 9. oktober til og med den 1. november og dækker dermed både den danske og svenske efterårsferie.

Lørdag den 10. oktober kl. 11:30 afholdes DM i Kæmpegræskar for 8. gang i Tivoli. I år er 8 deltagere fra hele landet tilmeldt konkurrencen. Sidste års vinder, Kim Engbro Bøndegaard, er igen med i år, og han spår sig selv  gode vinderchancer. Det har været en skidt sommer for avl af kæmpegræskar, så det bliver nok tæt løb om 1. pladsen. Danmarksrekorden er stadig på 451,4 kilo og fra 2012. Konkurrencen foregår under Halloween i Tivoli og foregår ved springvandet foran Nimb.

Der bliver verdenspremiere på en ny 3-i-1  forlystelse, når Tivoli åbner for sommersæsonen 2016. Tivoli har sikret sig en forlystelsesnyhed til 2016, der på en og samme tid tilgodeser vovehalse med hang til mavesus, tweens og familier med mindre børn. Der er tale om et 45 meter højt tårn, der kommer til at lyde navnet Fatamorgana. I alt investeres der 50 millioner i forlystelsesområdet Orienten. Nyheden om kombinationsforlystelsen, der er specialdesignet til Tivoli vækker begejstring. Forlystelsen der indvies den 5. april,  skal sikre fortsat fremgang i Tivolis besøgstal.

Seks millioner gæster og omtrent lige så mange bøffer er det blevet til siden A Hereford Beefstouw åbnede i Tivoli i 1975. A Hereford Beefstouw var de første, der herhjemme så muligheden i bøffer til folket. Kæden har nu hele 14 restauranter spredt over hele verden. 40-års jubilæet fejres med specialretter lavet af dansk-opdrættet Wagyu-kvæg.


Tivolis besøgstal for sommersæsonen 2015 blev 3.039.000 gæster.
Tivoli i Köpenhamn har just offentliggjort besöksantalet för sommarsäsongen 2015: 3 039 000 gäster passerade grindarna. Det är den bästa besökssiffran för Tivolis sommarsäsong sedan 2006, och en ökning med 6 % i jämförelse med förra sommarens besökssiffra. Ökningen beror främst på att Tivoli har haft öppet fler dagar och så blir det även i höst. Halloween på Tivoli, som pågår från 9 oktober till 1 november, är öppet under det svenska höstlovet.

Da Tivoli i 2014  valgte at forlænge Halloween sæsonen med en ekstra  uge, var formålet bl.a. at gøre Haven mere tilgængelig for svenske turister. Manøvren lykkedes, og Tivoli oplevede en solid fremgang af svenske turister på hele 56 %, hvis man sammenligner 2013 med 2014. Tivoli har derfor besluttet at holde  fast i den udvidede efterårssæson på tre uger, der skal sikre yderligere fremgang i besøgstallet samt positionere Tivoli som helårsvirksomhed.  Wonderful Copenhagen og KBH K - Commerce & Culture – der repræsenterer 250 forretninger i det indre København -  hilser strategien velkommen.

Den sidste weekend i Tivolis sommersæson har alle Tivoli-fans rig mulighed for at tage afsked med netop deres Tivoli. Programmet fra fredag den 18.  til og med søndag den 20. september flyder nemlig over med såvel gamle Tivoli-traditioner som dugfriske enkeltbegivenheder.

Én dag om året er det tilladt at tage sin firbenede bedste ven med i Tivoli. Det er på Hundens Dag, som i år finder sted søndag den 13. september. Her er der både raceparade, hundeshow og et telt hvor nuværende eller kommende hundeejere kan få gode råd. Årets tema er Hunde fra hele verden – fra Ækvator til polerne. Der er tilmeldt over 100 forskellige hunderacer og arrangementet er normalt et større tilløbsstykke for hundefans.  

Når Teaterkoncert Come Together får repremiere i Tivolis Koncertsal den 12. november, bliver der føjet en ekstra Beatles-klassiker til forestillingen. For første gang nogensinde lader Tivoli brugerne på Facebook tage den store beslutning om, hvilket af tre legendariske numre det skal være.