Pressemeddelelser

 

Hvad har filmene Da Harry mødte Sally, Pretty Woman og Ingen er fuldkommen til fælles? De er alle film i kærlighedens tegn, som kan opleves på en 30 kvadratmeter storskærm på Plænen denne sommer. Der lægges ud med den ekstravagante musical Moulin Rouge! med Ewan McGregor og Nicole Kidman i hovedrollerne 5. juli kl. 20.

Hvis du hører til dem, der slet ikke kan få nok af fart, loops og sus i maven, og samtidig har fysikken, jernvilje og et solidt vindergen, så har du chancen for at sætte dig selv på prøve og blive vinder af Tivolis nye forlystelsesmarathon. Vinderen kan se frem til ti års adgang til Tivolis forlystelser. Der lægges ud med første konkurrence i Rutschebanen den 25. juni.

Tivoli fejrer sankthansaften efter alle kunstens regler med mad, forlystelser, musik og en lys sommeraften - Og gæsterne skal selvfølgelig ikke undvære det obligatoriske bål. Fejringen starter på Plænen den 23. juni kl. 17:00, hvor Tivolis Symfoniorkester spiller Tivoli-toner af bl.a. H.C. Lumbye og Johann Strauss.  Bålet tændes på Tivoli Søen klokken 21:30, hvorefter Midsommervisen, der i år runder 130 år i år synges.

De kongelige balletdansere Sebastian Kloborg og Tim Matiakis tager udgangspunkt i den klassiske pantomime, når Homeless Love får urpremiere i Tivoli den 27. juni kl. 20.30. Men de tager skridtet videre: hvad nu, hvis Harlekin og Columbine var hemmelige kærester i København i 2015? Med det spørgsmål som overskrift udfordrer de to ophavsmænd danserne i Tivoli Ballet Teater med nye trin, vilde rekvisitter og ikke mindst brug af dansernes stemmer.

I morgen tidlig får Tivolis 1500 medarbejdere 300.000 nye kollegaer, når 10 bistader opsættes på toppen af Tivolis Koncertsal. Tivoli har indgået et samarbejde med Bybi, der i løbet af sommeren forventer at kunne høste 450 kg honning fra staderne i Tivoli, der blandt andet skal bruges til morgenmaden på Nimb Brasserie og til salg til Havens gæster.

Foråret sætter nu for alvor ind – også til Fredagsrock – hvor nyt møder gammelt og pop møder rock. I maj kan man se frem til koncerter med De Eneste To, Julias Moon, Stine Bramsen og en håndfuld flere. Årets Danske Live Navn, Spids Nøgenhat, skyder majprogrammet af sted med dansk syrerock og giver deres eneste koncert i København på denne side af efteråret. Her er oversigten over den kommende måneds store forårskoncerter på Plænen.

Til efteråret er den anmelderroste forestilling Shadowland tilbage i Tivolis Koncertsal med et show fyldt med dans, akrobatik og eventyrlige skyggebilleder. Shadowland har opnået stor berømmelse i hjemlandet USA – ikke mindst efter optrædener ved bl.a. Oscar-uddelingen og hos Oprah Winfrey med deres betagende, energifyldte miks af effekter og underholdning. Til Tivoli har de akrobatiske dansere koreograferet en særlig afslutningsfinale. Shadowland får repremiere den 15. september i Tivolis Koncertsal.
Lørdag den 2. maj er der premiere på nyt musikstyret Fyrværkerishow i Tivoli. Fyrværkerishowet tager afsæt i nyfortolkninger af Beatles klassikere, der bl.a. tæller All You Need Is Love og Across the Universe. Lennon & McCartney medleyet bliver ledsaget af 175 luftbomber og 900 batteriskud i psykedeliske farver fra i alt 15 forskellige positioner på Koncertsalen. Fyrværkerishowet kan ses alle lørdage kl.23:45, til og med d. 29.08.15.

Når Offspring Festival for 4. år i træk byder på musik med lyden af i morgen, adskiller programmet sig væsentligt fra tidligere år ved at have en stor overvægt at udenlandske navne. På rekordtid er festivalen blevet så betydelig en musikbegivenhed, at flere up-and-coming navne har ønsket at spille på Offspring Festival i Tivoli. I dag kan vi løfte sløret for nogle af dem, gæsterne kan se frem til at opleve. Det er navne som Låpsley, Thomston, Marika Hackman og Son Lux foruden danske Cisilia, Patrick Dorgan og Kesi. Det er måske her, at morgendagens Coldplay, MØ eller Sam Smith skal findes. Offspring Festival byder på 25 navne og foregår den 4. og 5. september på fire forskellige scener i Tivoli. Sidste år trak festivalen over 20.000 gæster, og det samme forventes i år.