Pressemeddelelser

 
Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg bliver revyholdet, der står for løjerne, når næste års sommerrevy inviterer til Tam Tam i Glassalen 2016. Der er Danmarkspremiere på Tivoli Revyen den  2. juni  2016. Billetterne sættes i salg i dag.
Torsdag den 20. august kl. 20 har Tivoli Ballet Teater urpremiere på Tim Rushtons Accordion Stories, som den berømte koreograf har skabt til Tivolis balletkompagni, der holder til på Pantomimeteatret. Forestillingen er gratis for Tivolis gæster.
Tivolis halvårsregnskab viser en fremgang i såvel omsætning som indtjening, ligesom besøgstallet ligger et pænt stykke over sidste år på samme tidspunkt. ”Flere ting har betydning for resultatet, for det er jo, en alsidig virksomhed, vi driver,” siger Tivoli-direktør Lars Liebst om halvårsresultatet, der blandt andet skyldes en længere sæson, en populær musical og en positiv udvikling i onlinespil. Elementer, der alle ligger i forlængelsen af strategien om at blive en helårsvirksomhed, der er mindre afhængig af vejret.

Nu går jagten ind efter Tracy Turnblad, den store kvindelige rolle i Broadway-hittet Hairspray, der får premiere i Tivoli 2016. Alle Tracy’er mellem 15 – 30 år kan melde sig til audition. Den dygtigste får drømmen opfyldt om at blive Danmarks nye musicalstjerne og kommer til at spille sammen med blandt andre Silas Holst, Martin Brygmann, Lene Nyström og Julie Zangenberg. Tilmeldingen til audition starter i dag. Audition afholdes den 29. september.

Tivoli har de seneste år arbejdet strategisk og målrettet på blive en helårsvirksomhed, hvor der spilles teater og musik i Glassalen og Tivolis Koncertsal året rundt . Ambitionen har været at være blandt Danmarks største aktører inden for skuespil, revy og musicals. Strategien har båret frugt, for alene i 2014 fik over en kvart mio.  publikummere sig en kulturel oplevelse i Glassalen og Tivolis Koncertsal til Tivolis egne produktioner.
Lørdag den 15. august er en speciel dag i Tivoli. Der er det nemlig 172 år siden, Tivoli slog portene op til forlystelseshaven for allerførste gang. I Tivoli markeres fødselsdagen med et bredt underholdningsprogram med alt det, Haven er bedst til. Lige fra koncerter, ballet og musical til sjov for de mindste og et spektakulært fødselsdagsfyrværkeri.

Operastjerner fra fire kontinenter gæster Tivolis Koncertsal inden for blot tre uger. Tivolis fødselsdag 15. august fejres med en koncertopførelse af Donizettis Elskovsdrikken med amerikanske Lawrence Brownlee og russiske Olga Peretyatko, og 4. september er der romantisk operagalla på programmet med sydafrikanske Pumeza Matshikiza og kinesiske Yijie Shi.

Hvad har filmene Da Harry mødte Sally, Pretty Woman og Ingen er fuldkommen til fælles? De er alle film i kærlighedens tegn, som kan opleves på en 30 kvadratmeter storskærm på Plænen denne sommer. Der lægges ud med den ekstravagante musical Moulin Rouge! med Ewan McGregor og Nicole Kidman i hovedrollerne 5. juli kl. 20.

Hvis du hører til dem, der slet ikke kan få nok af fart, loops og sus i maven, og samtidig har fysikken, jernvilje og et solidt vindergen, så har du chancen for at sætte dig selv på prøve og blive vinder af Tivolis nye forlystelsesmarathon. Vinderen kan se frem til ti års adgang til Tivolis forlystelser. Der lægges ud med første konkurrence i Rutschebanen den 25. juni.