Pressemeddelelser

 
Som en del af Lis Sørensens sommerturné i anledning af sit 30 års jubilæum, gæster hun Fredagsrock i Tivoli den 1. august kl. 22.00. Den stilfulde sangerinde stod på samme scene helt tilbage i 1978 med Sebastian og har optrådt der mange gange gennem årene. Nu deler hun ud af de bedste musikalske bidder fra en storslået karriere. Samtidig udgør Lis Sørensens Fredagsrock-koncert en flot finale for arrangementet Grønland i Tivoli, der netop har ønsket Lis Sørensen på scenen.

Tivolis nye sommerrevy TAM TAM i Glassalen har været en ubetinget succes. Revyen er blevet set af godt 40.000 begejstrede publikummer og anmelderne har ladet både stjerner og rosende ord regne ned over revyens instruktør og medvirkende. Alt i alt placerer det Tivolis sommerrevy blandt årets absolut mest populære revyer i Danmark. Sommerrevyen vender derfor tilbage til Glassalen til næste år med premiere den 28. maj 2015. Fra i dag er det muligt at sikre sig til billet til næste års sommerrevy i Tivoli.

Grønland i Tivoli, den største grønlandske kulturbegivenhed i Danmark, afholdes torsdag den 31. juli og fredag den 1. august. Få en bid af det bedste fra Grønland med grønlandske boder, gastronomi, musik og meget mere. Med masser af begivenheder og veloplagte grønlandsentusiaster, loves der to dejlige dage i Grønlands tegn i Tivoli. På musikprogrammet er bl.a. ung grønlandsk pop, et højaktuelt KarriereKanonen-band – og Lis Sørensen sætter et flot punktum for Grønland i Tivoli til Fredagsrock.
Fra Rolling Stones til Van Morrison, Abba, Beck og The National – nogle af verdens helt store rock- og popstjerner har stået på scenen i Tivolis Koncertsal gennem tiderne. I år er ingen undtagelse, når den britiske duo Goldfrapp, den amerikanske kæmpestjerne CeeLo Green og yndlingssvenskerne i Bo Kaspers Orkester de kommende uger føjer sig til rækken af internationale stjerner i salen.
Det stjernespækkede Fredagsrock-program byder nu på to fredage i træk med dansk electropop af højeste kaliber. Nu på fredag, den 18. juli, indtager et af landets bedste livebands, WhoMadeWho, Plænen i selskab med den nye trio The Mountains. Den efterfølgende fredag, den 25. juli, er det prisbelønnede When Saints Go Machine og seje Lucy Loves tur til at fylde sommernatten med elektroniske beats og lækre melodier i Tivoli.

Snart sejler Rasmus Klump og alle vennerne ind i Glassalen i Tivoli, hvor de skal give den som musicalstjerner i ”Familiemusicalen Rasmus Klump – på eventyr”. Der er røverhistorier og masser af sjov og ballade i vente, når Rasmus Klump & co. drager ud på eventyr om bord på det gode skib Mary – og der bliver nok også kastet en pandekage eller to ned. Forestillingen spiller fra lørdag den 2. august i Glassalen i Tivoli.

Efter udsolgte koncerter verden over kan Passenger nu opleves til Fredagsrock i Tivoli. Den britiske sanger og sangskriver Mike Rosenberg alias Passenger gæster Fredagsrock for første gang på fredag, den 11. juli kl. 22.00. Han er især kendt for kæmpehittet Let Her Go – hør den og masser af britens iørefaldende guitarpop i Tivoli. Inden da kan man måske få en forsmag på fredagens koncert et sted i København. Passenger er nemlig også berømt for sine overraskende gadeshows.
Sylfiden er en af verdens mest kendte balletter. Den er optaget i den danske nationalkanon og et hovedværk i romantikken. Kort sagt er Sylfiden ikke til at komme uden om. Tivoli Ballet Teater opfører nu en forkortet version af verdensklassikeren, som her kun varer 30 minutter. Der er premiere på Pantomimeteatret lørdag den 12. juli kl. 20.30
Fredagsrock i Tivoli erobres nu på fredag af jazz i verdensklasse. Den berømte svenske jazzmusiker Nils Landgren går på scenen på Plænen i en unik konstellation med Tivolis Big Band. Det er første gang, den kritikerroste trombonespiller og det store bigband optræder sammen. Nils Landgren lover både blød jazz og hård funk på fredag, den 4. juli kl. 22.00 i Tivoli.
I år bliver Dronning Ingrids Hæderslegat uddelt for sjette gang og denne gang i forbindelse med Tivoli Balletfestival. Det kan afsløres nu, at de to ærefulde legater, som er blandt Danmarks største til unge lovende kunstnere på hver 250.000 kr., i år bliver tildelt cellisten Toke Møldrup og balletdanser Sebastian Haynes. Legaterne bliver personligt overrakt af Dronning Ingrids døtre, HM Dronning Margrethe, HKH Prinsesse Benedikte og HM Dronning Anne-Marie den 15. september i Tivolis Koncertsal.