Pressemeddelelser

 
Når de danske musikskoler over to dage indtager Tivoli i København er det samtidig startskuddet på Danmarks største landsdækkende event for talentfulde musikskoleelever. I år bliver der afviklet 230 koncerter fordelt på 12 scener med 62 deltagende skoler. Der kan ses frem til musikalske parader, tale ved Kulturministeren og 50 guitarister vil på samme tid bl.a. spille Deep Purple. Musikskoledage finder sted den 2. og 3. maj fra kl. 11:30 i Tivoli. i år er det 26 gang arrangementet afvikles.
Pippi fylder i år 70 år, og det bliver fejret med premiere på forestillingen ”Pippi fejrer fødselsdag” på Plænen i Tivoli 24. og 25. maj i Pinsen. Hendes fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullegardinia Krusemynta Efraimsdatter Langstrømpe, men langt de fleste kalder hende for Pippi. Tivoli fejrer den charmerende pige, der optræder i selskab med frk. Prusilusken og betjentene Kling og Klang. Efter hver optræden hilser Pippi på de mange fans, der forventes at møde talstærkt op for at sige tillykke.
Verdens største pelsauktionshus, Kopenhagen Fur, og Tivoli har indgået aftale om at forlænge det nuværende sponsorsamarbejde. Det betyder, at Kopenhagen Fur bliver officiel sponsor for Pantomimeteatret. Det er Kopenhagen Furs største kulturelle partnerskabsaftale, og den indbringer Tivoli et større øremærket beløb til Pantomimeteatret. Aftalen løber til og med 2017.

Tivoli har netop slået portene op for endnu en spændende sommersæson. I år har en række nye restauranter, koncepter og butikker set dagens lys. Blandt andet Danmarks største smørrebrøds-restaurant, nyt familiespisekoncept og en butik med unik Tivoli-merchandise. Her er en liste over alle nyhederne.

Med næsten et år til premieren på musicalen Hairspray i Tivoli, er publikumsinteressen på forhånd så stor, at spilleperioden efter kun fire ugers hektisk billetsalg nu forlænges med yderligere tre spilleuger. Allerede nu har helt præcist 20.561 sikret sig billet til Broadway-hittet, der bl.a. har Silas Holst, Lene Nystrøm og Caroline Henderson på rollelisten. Nu får endnu flere musicalfans mulighed for at opleve den internationalt prisvindende Broadway-musical, der har gallapremiere torsdag den 10. marts 2016 i Tivolis Koncertsal.

I påskedagene smug-åbnede Tullamore Smugkroen i Tivoli, og dermed rykker et spændende stykke Irland ind i Haven. Tullamore Smugkroen bliver det oplagte sted at starte eller slutte Tivoli-besøget – eller bare holde en pause. Internationalt er det første gang, at Tullamore D.E.W. udpeger en ”ambassade”, og det eneste sted i verden hvor man kan trække whiskey på 55% op med ”en hund”.

På fredag går starten til Tivolis mest ambitiøse og budgettunge Fredagsrock-program i Havens historie. Med navne som Snoop Dogg, Jessie J, Marie Key og TV-2 rummer plakaten i alt 28 navne. Ambitionerne er skruet op med solide danske og internationale navne, der i år skal trække over en halv million gæster til Tivoli. Dertil kan lægges yderligere 25 navne, når Offspring Festival afvikles senere på sommeren. Fredagsrock skydes i gang med dobbeltkoncert – med Outlandish + Ukendt Kunstner fredag den 10. april kl. 22.00.

Gå i seng med hønsene, blind høne finder også korn og slagt ikke den høne der lægger guldæg er alle visdomsord der snart kan tages i brug i Tivoli. Når Tivoli på onsdag den 1. april tager hul på en historisk lang sommersæson, bliver det bl.a. med et nyt hønsehus ved Pergolaen ved Koncertsalen. Hønsene er nøje ”håndplukket” og to af dem lægger ovenikøbet grønne og gule æg, og nej –det er ikke en aprilsnar.

Gourmetkokke vender hjem til TivoliEfter et par år ude i den store verden på alverdens gourmetrestauranter, er kokkene Gabriel Hedlund og Philip Scheel Grønkjær vendt hjem til Tivoli for at blive henholdsvis køkkenchef på Nimb Terrasse og Executive Chef for Nimb Huset.

Husqvarnas batteridrevne havemaskiner er støjsvage og miljøvenlige. Det kommer både Tivolis gæster og medarbejdere til gode. Derfor har Tivoli valgt det svenske kvalitetsbrand som leverandør af havemaskiner til pleje af den populære forlystelsespark. Det gør Tivoli til Husqvarna Danmarks største sponsoraftale. Tivolis chefgartner er begejstret. Samarbejdsaftalen mellem Tivoli og Husqvarna gælder i tre år frem til og med 2017-sæsonen.