Pressemeddelelser

 

For tiende år i træk inviterer Tivoli til storstillet Fyrværkerifestival. I år er festivalen blev udvidet med flere fyrværkeridage og opdeles i to omgange med et jule- og nytårstema. Nytårsdelen bliver med europæisk touch, hvorfra Tivoli har fået nogle af de førende fyrværkere til at designe fyrværkeriet. Fyrværkerifestivalen skydes i gang 1. juledag fra toppen af Koncertsalens tag.

Med Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk, Pelle Emil Hebsgaard samt Szhirley og Rikke Hvidbjerg

Tivoli og The One and Only Company løfter nu sløret for det revyhold, der skal bygge videre på revysuccesen i Glassalen til næste år. Det sker med nogle af landets sjoveste skuespillere – og ikke mindst Danmarks nye store revystjerne Bodil Jørgensen, der blev tildelt Årets Dirch som bedste revyskuespiller i år. Der er premiere på sommerrevyen den 28. maj 2015. Efter Tivoli stikker revyen over broen og spiller i Musikhuset Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge.

Den tidligere klassiske pianist og nuværende tv-vært, kanalchef på DR P2 samt redaktør på P1 Nikolaj Koppel bliver ny underdirektør for Kultur i Tivoli fra den 1. januar 2015.

Der er en klar tendens i tiden; at mange mennesker i højere grad vælger at få information via levende billeder fremfor traditionelle tekster. Det tager Tivoli nu konsekvensen af og etablerer sin helt egen tv-station, der lyder navnet Tivoli TV. Formålet er, at tilbyde Havens gæster mere information i form af levende billeder, der tager afsæt i alt fra Tivolis økonomi, kultursatsninger til at skildre Haven som arbejdsplads. Tv-stationen skal fungere som Tivolis talerør på egne stærke medieplatforme samt levere journalistiske indslag til udvalgte eksterne medier.

Den tidligere klassiske pianist og nuværende tv-vært, kanalchef på DR P2 samt redaktør på P1 Nikolaj Koppel bliver ny underdirektør for Kultur i Tivoli fra den 1. januar 2015.

Har du hang til kuldegysninger, nakkehår der rejser sig og blodige zombier kan du fordel komme forbi Tivoli nu på lørdag og få dine lyster styret. Over 260 udklædte monstre og zombie freaks har meldt deres ankomst i Tivoli, hvor de bl.a. tager ture i den 100 år gamle hjemsøgte Rutschebane samt går parade i Haven. Folkene bag Monster Night Out i Tivoli advarer folk med svage nerver om at komme for tæt på, men lover til gengæld nærkontakt med vampyrer og mumier til alle, der vil lufte deres indre vovehals i maven. Det sker alt sammen på lørdag den 25. oktober fra kl. 18:00.
Når der den 15. november tages hul på Jul i Tivoli bliver det med et nyt Alpeland i millionklassen. Tidligere på året rundede Rutschebanen 100 år og fik i den anledning sine alpetinder tilbage. Fejringen fortsætter med etablering af et nyt 2000 m2 stort Alpeland med træhuse, alpe-gasthaus og forlystelser. Samtidig forlænges julesæsonen ind i det nye år til og med den 4. januar uden afbrydelser. Det betyder at Carstensens have for første gang nogensinde vil have åbent til kl. 16:00 selve juleaften samt hele 1. juledag.

I ekspresfart er der allerede solgt 80.000 billetter i Tivoli og yderligere 20.000 billetter i Musikhuset Aarhus. Det gør DIRTY DANCING – THE MUSICAL til den hurtigst sælgende musicalforestilling i Danmark nogensinde. Tivoli åbner i dag for salget til yderligere 30.000 billetter fordelt på 18 ekstraforestillinger.

Tivoli har netop her til aften, 15. oktober, modtaget den internationale Markie Award i kategorien Best Cross-Channel Marketing Program. Prisen blev overrakt i London i forbindelse med konferencen Modern Marketing Experience Europe, hvor Tivoli var oppe mod værdige konkurrenter som ADP, Rockwell Automation og W.W. Grainger.

Under Halloween i Tivoli blev årets DM for kæmpegræskar afviklet for 7 gang. Fem græskardyrkere bejlede til mesterskabstitlen, men de blev alle blev slået af Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald i Jylland, som løb af med sejren med et græskar på 276 kilo. Selv om der ikke var tale om ny dansk rekord holdt alle vejret mens ni granvoksne mænd fik løftet det tunge græskar op på vægten.