Pressemeddelelser

 

Verdensstjernen Elton John gæster Tivoli til sommer. Manden med det imponerende bagkatalog og med hits som Your Song, Rocket Man og I’m Still Standing giver koncert med sit band under åben himmel mandag den 6. juli på Plænen i Tivoli. Billetterne til det afspærrede område på Plænen sættes i salg fra mandag den 2. februar kl. 10.00.

Tivoli har de seneste to år arbejdet strategisk og målrettet for at skabe liv i Glassalen og Koncertsalen året rundt og dermed også gøre sig til en af Danmarks største spillere inden for scenekunst, musicals, ballet, revy og musik. Strategien har båret frugt for i 2014 fik hele 300.000 publikummer sig en kulturel oplevelse i en af Havens to sale

Med Lotte Andersen, Jimmy Jørgensen, Martin Greis, Mani Spinx, Sara Grabow og Louise Hart i front lægges der op til en solid fest, når Tivoli genopsætter Teaterkoncert Come Together, der er baseret på sange af John Lennon og Paul McCartney. I Tivoli får den anmelderroste teaterkoncert, der foreløbig er blevet set af mere end 230.000, tilført en række helt nye sange. Én af de nye sange vælges helt eksklusivt ved en afstemning blandt danske Lennon-McCartney-fans. Teaterkoncerten kan opleves i Tivolis Koncertsal fra den 12. november 2015. Billetsalget starter i dag kl. 13:00.

Nedtællingen til en af årets allermest ventede teaterforestillinger er gået ind i sin afgørende fase. Over 100.000 billetter er allerede solgt til DIRTY DANCING – THE MUSICAL i Tivolis Koncertsal, og tusinder af fans holder vejret indtil danmarkspremieren den 26. februar

For første gang i Tivolis historie bliver det muligt at fejre det nye år i Havens smukke rammer efter nytår. Tivoli holder åbent nytårsaften og festen fortsætter som noget nyt helt frem til den 4. januar – hvor boder, restauranter og forlystelser står klar til at give gæster en særlig oplevelse i det nye år.

Smørrebrød er i disse år på alles læber og fra onsdag den 1. april 2015, bliver det muligt at få et stykke klassisk, dansk, højtbelagt smørrebrød, når vi slår dørene op for den nye, store smørrebrødsrestaurant Fru Nimb. Restauranten bliver indrettet i det tidligere lokale ud mod Plænen, hvor Bodegaen i dag ligger, og får plads til mere end 300 spisende gæster. Restauranten bliver en del af Nimb-universet.

Der er stort Luciaoptog i Tivoli, hvor mere end 100 piger vil bevæge sig syngende gennem Haven til tonerne af den velkendte Luciasang Nu bæres lyset frem. Luciapigerne kommer fra fem forskellige københavnske pigekor, og når mørket har sænket sig, vil de i samlet flok bevæge sig syngende gennem et stemningsfuldt og juleklædt Tivoli. Det sker lørdag den 13. december kl. 17.30.

To af de helt store stjerner i skikkelse af Tony Bennett og Lady Gaga optræder sammen i Tivoli for første gang til næste sommer. Det bliver den eneste koncert, de to giver på dansk grund, og koncerten i Tivoli er samtidig én af meget få shows på deres turné. De to ikoner kan opleves onsdag den 8. juli 2015 kl. 22.00 på Plænen. Billetter til aflukket koncertområde sættes i salg fra fredag den 5. december. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Elisabeth Milton Hemmingsen er ansat som ny kommerciel direktør i Tivoli og tiltræder 1. januar 2015.

For tiende år i træk inviterer Tivoli til storstillet Fyrværkerifestival. I år er festivalen blev udvidet med flere fyrværkeridage og opdeles i to omgange med et jule- og nytårstema. Nytårsdelen bliver med europæisk touch, hvorfra Tivoli har fået nogle af de førende fyrværkere til at designe fyrværkeriet. Fyrværkerifestivalen skydes i gang 1. juledag fra toppen af Koncertsalens tag.