Pressemeddelelser

 
For første gang i Tivolis historie bliver det muligt at fejre det nye år i Havens smukke rammer efter nytår. Tivoli holder åbent nytårsaften og festen fortsætter som noget nyt helt frem til den 4. januar – hvor boder, restauranter og forlystelser står klar til at give gæster en særlig oplevelse i det nye år.

Smørrebrød er i disse år på alles læber og fra onsdag den 1. april 2015, bliver det muligt at få et stykke klassisk, dansk, højtbelagt smørrebrød, når vi slår dørene op for den nye, store smørrebrødsrestaurant Fru Nimb. Restauranten bliver indrettet i det tidligere lokale ud mod Plænen, hvor Bodegaen i dag ligger, og får plads til mere end 300 spisende gæster. Restauranten bliver en del af Nimb-universet.

Der er stort Luciaoptog i Tivoli, hvor mere end 100 piger vil bevæge sig syngende gennem Haven til tonerne af den velkendte Luciasang Nu bæres lyset frem. Luciapigerne kommer fra fem forskellige københavnske pigekor, og når mørket har sænket sig, vil de i samlet flok bevæge sig syngende gennem et stemningsfuldt og juleklædt Tivoli. Det sker lørdag den 13. december kl. 17.30.

To af de helt store stjerner i skikkelse af Tony Bennett og Lady Gaga optræder sammen i Tivoli for første gang til næste sommer. Det bliver den eneste koncert, de to giver på dansk grund, og koncerten i Tivoli er samtidig én af meget få shows på deres turné. De to ikoner kan opleves onsdag den 8. juli 2015 kl. 22.00 på Plænen. Billetter til aflukket koncertområde sættes i salg fra fredag den 5. december. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Elisabeth Milton Hemmingsen er ansat som ny kommerciel direktør i Tivoli og tiltræder 1. januar 2015.

For tiende år i træk inviterer Tivoli til storstillet Fyrværkerifestival. I år er festivalen blev udvidet med flere fyrværkeridage og opdeles i to omgange med et jule- og nytårstema. Nytårsdelen bliver med europæisk touch, hvorfra Tivoli har fået nogle af de førende fyrværkere til at designe fyrværkeriet. Fyrværkerifestivalen skydes i gang 1. juledag fra toppen af Koncertsalens tag.

Med Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk, Pelle Emil Hebsgaard samt Szhirley og Rikke Hvidbjerg

Tivoli og The One and Only Company løfter nu sløret for det revyhold, der skal bygge videre på revysuccesen i Glassalen til næste år. Det sker med nogle af landets sjoveste skuespillere – og ikke mindst Danmarks nye store revystjerne Bodil Jørgensen, der blev tildelt Årets Dirch som bedste revyskuespiller i år. Der er premiere på sommerrevyen den 28. maj 2015. Efter Tivoli stikker revyen over broen og spiller i Musikhuset Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge.

Den tidligere klassiske pianist og nuværende tv-vært, kanalchef på DR P2 samt redaktør på P1 Nikolaj Koppel bliver ny underdirektør for Kultur i Tivoli fra den 1. januar 2015.

Der er en klar tendens i tiden; at mange mennesker i højere grad vælger at få information via levende billeder fremfor traditionelle tekster. Det tager Tivoli nu konsekvensen af og etablerer sin helt egen tv-station, der lyder navnet Tivoli TV. Formålet er, at tilbyde Havens gæster mere information i form af levende billeder, der tager afsæt i alt fra Tivolis økonomi, kultursatsninger til at skildre Haven som arbejdsplads. Tv-stationen skal fungere som Tivolis talerør på egne stærke medieplatforme samt levere journalistiske indslag til udvalgte eksterne medier.

Den tidligere klassiske pianist og nuværende tv-vært, kanalchef på DR P2 samt redaktør på P1 Nikolaj Koppel bliver ny underdirektør for Kultur i Tivoli fra den 1. januar 2015.