Din kurv er tom

Praktik

I praktik hos Tivoli

Tivoli tilbyder praktikforløb for både folkeskolepraktikanter, studerende på videregående uddannelser og i begrænset omfang til kandidater, som skal i virksomhedspraktik, job med løntilskud eller lignende ordninger.

Folkeskolepraktik
Hvis du gerne vil i erhvervspraktik i Tivoli, skal du sende os en praktikansøgning via linket nederst på siden. Vi har plads til et begrænset antal folkeskolepraktikanter, så du skal søge i god tid. Du kan vælge at søge om praktik i en af følgende områder eller afdelinger: 

Teknisk Drift (herunder Elafdelingen, Maskinafdelingen, Automatik og VVS)
Bygningsvedligehold (herunder Malere, Murere, Tømrere og Viceværter)
Sikkerhedsafdelingen
Gartnerafdelingen

Husk at skrive i ansøgningen, hvilket område eller afdeling du søger praktikplads i.

Videregående uddannelse
Tivoli har mulighed for at tilbyde studerende et ulønnet praktikophold som del af en videregående uddannelse. Vi foretrækker praktikanter, der skal i praktik i tre måneder eller mere. Ønsker du at søge en praktikplads i Tivoli, skal du sende en praktikansøgning via linket nederst på siden og sende det til os senest tre måneder inden din praktikperiode begynder. 

Når vi modtager din ansøgning om en praktikplads, sender vi den videre til afdelingslederen for den relevante afdeling. Er der en ledig praktikplads kontakter afdelingslederen dig direkte. 

Virksomhedspraktik, job med løntilskud og lign.
Tivoli har indgået en samarbejdsaftale med Jobcenter København om at hjælpe Københavns kommune med at sænke overledigheden. Det betyder, at vi har fået tildelt en konsulent, som hjælper os med at finde egnede kandidater, når vi har en ledig stilling. 

Det betyder også, at al formidling går igennem vores konsulent fra Jobcenter København, og at vi ikke behandler henvendelser fra privatpersoner eller jobcentre. I Tivoli vil vi gerne leve op til vores samfundsmæssige ansvar, og derfor har vi valgt at lægge indsatsen i vores lokalområde. 

Send ansøgning