Din kurv er tom

Tivoli søger energisk og nysgerrig kommunikationskonsulent

Kan du vinkle historier om alt fra nye forlystelser til økorestauranter, og nytænker du kommunikationsvejene til international omtale? Vi er på udkig efter en erfaren kommunikatør, der kan se mulighederne i at kommunikere Tivolis mangfoldige budskaber til lige så mangfoldige målgrupper.

Du er kreativ og udfordrende, når du tænker vinkler og kommunikationskanaler. Du skriver usædvanligt gode tekster og får energi, når din pressemeddelelse får rekordmange indrykninger eller responsen på dit SoMe opslag er overvældende.

Dit kommunikationsfokus bliver på Tivolis restauranter, sæsonerne og de internationale medier. Du kommer ikke til at løbe tør for historier. Lige om lidt åbner Tivolis nye Food Hall og en helt ny sæson – Vinter i Tivoli – står for døren. Samtidig er 2018 Tivolis 175 års jubilæumsår, og der bliver ikke sparet på fejringen; der bliver spændende historier at fortælle!

Du vil gerne vide alt om Tivoli, så du snart kan svare på de spørgsmål, der kommer, og tage hånd om de situationer, der opstår. Din viden om Haven og forretningen udvikler sig hver dag, og du bruger den, når du tager imod et TV-hold eller en blogger, svarer pressetelefonen eller holder et oplæg på Tivoli Skolen.
tivoliindgang_370x472

Opgaver og ansvar

Vi har store forventninger til dig

Du er utrættelig, når du sælger historier ind til medierne og andre stakeholders. Dine resultater viser, at du tager det som en udfordring, når det ikke nødvendigvis lykkes i første forsøg.

Du bruger SoMe strategisk og kreativt – du ved præcis hvilke budskaber og i hvilken form, der fungerer derude. Måske bliver det dig, der viser fremtidens kommunikationsveje for Tivoli, inspirerer kollegerne og sætter nye standarder for vores stærke og resultatskabende kommunikation.

Du har stor energi og lyst til at skabe resultater, du inspirerer kollegerne og deler gavmildt ud af din viden og tunge erfaring. Du løber gerne på opgaverne selv, når det er vejen frem. Men når du selv eller en kollega har brug for hjælp og sparring, er du den, der strækker hånden frem – med overskud og interesse.

Du har en bred journalistisk eller kommunikationsfaglig baggrund. Du er flydende på minimum dansk og engelsk. Hvis du også har viden om og netværk indenfor oplevelsesøkonomi, gastronomi og kultur, er det noget vi rigtig godt kan bruge. 

Du har nok også store forventninger til os
Du kommer til at arbejde i Brand & Kommunikation, hvor du får 8 dygtige kolleger, som samarbejder på kryds og tværs både i afdelingen og resten af Tivoli. Vi hjælper hinanden.

Vi arbejder ofte, når mange andre holder fri, og er fleksible i forhold til Tivolis åbningstider. Du bliver også en del af vores pressevagt, som på skift er på, når Tivoli er åben. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset frem til 31.12.2018 men med god mulighed for, at du herefter kan blive fastansat. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Underdirektør, Brand & Kommunikation Dorthe Weinkouff Barsøe på:
dwb@tivoli.dk

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR Chef Dorthe Dinesen på:
ddi@tivoli.dk
Tlf:22 72 56 86