Din kurv er tom

Ledige stillinger

Tivoli er en af Danmarks største oplevelsesvirksomheder og Danmarks suverænt største turistattraktion

Tivoli er en af Danmarks største oplevelsesvirksomheder og Danmarks suverænt største turistattraktion. Vi er ca. 600 medarbejdere hele året rundt og ca. 1800, når Haven er åben. 

Vi har årligt ca. 4,5 mio. gæster og har stolte traditioner og en ambition om at udvikle Tivoli som en moderne oplevelsesvirksomhed. Vores mission er at betage vores gæster og vores vision at være et førende, internationalt oplevelsesbrand.

Derfor har vi brug for medarbejdere med mange forskellige baggrunde og kompetencer for fortsat at sikre vores succes. Medarbejdere, der er de bedste indenfor deres område, som er åbne overfor forskellige kulturer, ikke er bange for at udfordre sig selv eller andre, og som brænder for at yde betagende service til både gæster og kolleger.

I Tivoli ansætter vi hvert år mange forskellige faggrupper til både sæson- og helårsstillinger. Du kan se de ledige stillinger, vi har lige nu, nedenfor.


Ledige stillinger

 1. Studentermedhjælper til Tivoli IT support Ansøgningsfrist: 8. oktober 2017
   

  Er det dig, der kan fikse alt ved at sætte stikket i kontakten og en genstart? Får du nervøse tics, hvis der ikke er orden i tingene, og din kollega er blevet låst ude af sin computer? I Tivoli rider vi på en digital flodbølge. Derfor søger vi en dygtig, ambitiøs og digitalt stærk studentermedhjælp, der vil være en del af support teamet.

  Læs mere
 2. Bartender til Nimb Bar Ansøgningsfrist: 15. oktober 2017
   

  Du har en bakke med glas og snacks i den ene hånd og hjælper fru Henriksen af med frakken med den anden samtidig med, at du mixer en Espresso Martini. Hvis du kan se dig selv i den rolle, så send fluks en ansøgning.

  Læs mere
 3. Kokke til Nimb Brasserie Ansøgningsfrist: 1. november 2017
   

  Nimb Brasseries køkkenchef Anders Hagild leder efter kokke.

  Læs mere
En uddannelse på en arbejdsplads med fuld knald på

Elev og lærling

Begynd din karriere som elev eller lærling i Tivoli. Vi vil gerne være med til at uddanne fremtidens superstjerner.

I Tivoli er der ca. 40 elever og lærlinge fordelt på forskellige faggrupper, og vi vil gøre vores bedste for at give dig et udfordrende og spændende elev- eller lærlingeforløb.


Læs mere Søg uopfordret

ballon_370x472
Stort overskud og lyst til at tage ansvar for gæsterne?

Servicemedarbejder

Tivoli søger løbende servicestjerner. Vi foretrækker ansøgere, der har lyst til at arbejde i alle sæsoner.

Vi har brug for servicemedarbejdere til spisesteder, billetsalg og kontrollør til forlystelser. 

Læs mere

gelænder_370x472
Praktikforløb hos Tivoli

Praktik

Tivoli tilbyder praktikforløb for både folkeskolepraktikanter, studerende på videregående uddannelser og i begrænset omfang til kandidater, som skal i virksomhedspraktik, job med løntilskud eller lignende ordninger.

Læs mere Send ansøgning

tivoliindgang_370x472

Uopfordrede ansøgninger

Vi slår alle vores ledige stillinger op, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. 

Det er en god idé at gøre det klart, hvilke ønsker du har til et job i Tivoli, så vi kan matche din ansøgning med evt. kommende ledige stillinger.

Send ansøgning

linie8_370x472