Tim Christensen

 

Three of a perfect pair! Tim Christensen udfordrer sig selv.

Rammerne og setuppet bliver helt nyt, når den populære sangskriver næste gang træder op på en dansk scene.

”Hva’ så, Tim, hvad bliver det til med Christensen / Viola / Bonham-turneen?”

Tim kiggede på sms’en fra Tracy Bonham og kunne pludselig huske, hvordan de efter deres brag af en hyldestkoncert til Paul McCartney i Store Vega i sommeren 2012 havde pjattet med, at de sammen skulle tage på en Danmarksturné, kun de tre: Tim Christensen, Tracy Bonham og Mike Viola. Ideen var bare en festlig tanke blandt mange i backstage-lokalet, og den var såmænd allerede glemt igen, før natten blev til dag.

”Men hvorfor egentlig ikke? Nogle gange behøver der ikke at være så langt fra en spontan idé til handling,” forklarer Tim Christensen om baggrunden for den turné, han drager ud på sammen med sine to amerikanske kolleger og venner i maj 2013.

Repertoiret bliver en blanding af sange fra de tre musikeres mange plader, men hovedvægten vil dog ligge på Tims materiale, som både Tracy Bonham og Mike Viola er på fornavn med. På samme måde som Tim også er velbevandret i deres sange.

Mike Viola har udgivet en stribe plader og er mest kendt for sin musik til forskellige film - ikke mindst for titelsangen til "That Thing You Do", som blev nomineret til en Grammy i 1996, mens Tracy Bonham scorede et stort internationalt hit samme år med sangen "Mother Mother" fra sit debutalbum "The Burden Of Being Upright". Siden har hun udsendt yderligere tre album.

Når Tim Christensen har valgt at invitere de to amerikanske musikere med på turné, er det primært fordi, han elsker deres sange men også for at udfordre sig selv. Efter et år med stor succes i og uden for Danmark i spidsen for Tim Christensen & The Damn Crystals oven på gruppens selvbetitlede, platinsælgende album har han lyst til at indgå i et slags kollektiv med ligesindede sangskriverkolleger for at se, hvad der sker, når de hver især går løs på hinandens sange. Endda i fuld offentlighed ved ti koncerter, hvoraf den ene er i Glassalen.

Årskort til Tivoli

Med et årskort kan du besøge Tivoli hele året indenfor de tre sæsoner Sommer, Halloween og Jul – hver dag helt frem til d. 31. december 2015. Du kan vælge mellem fire årskort Guldkort, Sølvkort, Wild Card og Årskort, som alle udover adgang til Tivoli også giver dig unikke tilbud og medlemsfordele.

  • Medbring 4 ledsagere
  • Fri entré i 2015 – Sommer, Halloween og Jul
  • Parkering med rabat
  • Rabat på Turpas - kun 189 kr. med Guldkort
  • Eksklusive medlemsfordele
DKK 1.200,00
1 stk
 

Placering i haven

Adgang

Pris
350,00 DKK  - 350,00 DKK - Plus gebyr

Dato og tid

Hvor
Glassalen
Hvornår

Event har fundet sted