Åh Abe i vinterferien

 
Aah Abe

Et show med Mek Pek & Warny (fra Ramasjang) på scenen sammen med Kristian og Katrine.

Mek og Warny i et show, med musik og løgnehistorier for børn samt Kristian og Katrine i et mix af sang, udklædning, sjov og ballade tager hele salen med på et underholdende eventyr.

Mek Pek og Warny Mandrup lavede sammen i midt 90'erne TV2-børneprogrammet Rundtossen. Siden har Mek Pek optrådt for et utal af børn til mere end 1.000, store og små, Åh Abe-koncerter.

Warny Mandrup har lavet TV på DR siden, hvor han bl.a. har lavet voksen satire i programmer som TV Stop, Tjek på tilværelsen, Tjek på traditionerne og som studievært på forskellige livsstilsprogrammer m.m. Lige nu kan Warny Mandrup opleves i "Historien Om" - en serie der har kørt over to sæsoner på både DR Ramasjang og DR1.

I serien fortælles historier om hvordan tingene er blevet til. Mange børn i alderen 5-10 år kender helt sikkert de sjove voksne karakterer, som medvirker i alle programmerne "Politimanden", "Den Gamle Dame", "Den Dumme Mand" og Anders fra Randers. De fire karakterer spilles alle af Warny, og har det tilfælles, at de lyver. Og det gør voksne jo ellers aldrig.

De populære karakterer kommer på besøg i det nye show, som Mek Pek og Warny Mandrup bl.a. præsenterer i Koncertsalen. Lillenørderne Kristian & Katrine er mere populære end nogensinde - både på TV og live. Nu er cd'en med alle sangene fra TV-programmet ude. Et album med super fede LilleNørd hits.

Der er også tre dvd'er på gaden, og den fjerde kommer snart. Den energi de to spasmagere slipper løs som Lillenørder på DR1 og Ramasjang, kan nu opleves live. De kommer med et sjovt, musikalsk og sprudlende show med mulighed for efterfølgende at få en autograf.

Årskort til Tivoli

Med et årskort kan du besøge Tivoli hele året indenfor de tre sæsoner Sommer, Halloween og Jul – hver dag helt frem til d. 31. december 2015. Du kan vælge mellem fire årskort Guldkort, Sølvkort, Wild Card og Årskort, som alle udover adgang til Tivoli også giver dig unikke tilbud og medlemsfordele.

  • Medbring 4 ledsagere
  • Fri entré i 2015 – Sommer, Halloween og Jul
  • Parkering med rabat
  • Rabat på Turpas - kun 189 kr. med Guldkort
  • Eksklusive medlemsfordele
DKK 1.200,00
1 stk
 

Placering i haven

Adgang

Pris
165,00 DKK  - 165,00 DKK - Plus gebyr

Dato og tid

Hvor
Tivolis Koncertsal
Hvornår

Event har fundet sted