Show & Menu

 

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link. Menuen serveres to timer FØR aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart EFTER forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

Voksenmenuer: 155-329 kr. i tillæg til billetprisen.

Prisen gælder for MENU (ekskl. entré til Tivoli). Forestillingsbillet inkl. entré til Tivoli købes separat

Bemærk: Der er begrænset antal pladser til rådighed til Show og Menu på de enkelte restauranter. Menu skal købes minimum 3 dage før forestillingen.

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 
  • A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw serverer mørt og veltilberedt oksekød samt lam og fisk fra restaurantens åbne gril.

    • Forret: Gravad laks med dressing og surbrød.

      Hovedret: Bøf af 200 g oksefilet med bagt kartoffel og krydresmør.

      Pris: 300 kr.

      Køb Menu

  • Biergarten Tivoli

    Biergarten Tivoli

    Nyd en skummende, kold fadøl i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser hvor man betjenes af unge servitricer og tjenere iført Heidi kjoler og lederhosen. Du kan også smage bratwurst, sauerkraut og andre lækre tyske specialiteter.

    • Forret: Pølsebrædt med div. pølser og oste, syltede drueagurker, pretzel og lagenbrot.

      Hovedret: Schnitzel, brat kartofflen med løg og bacon, ærter samt Biergartens hjemmelavede sovs.

      Dessert: Sachertorte med flødeskum

      Pris: 275 kr.

      Køb menu

  • Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

    • Forret: Koldrøget laks serveret med rygeostcreme, agurk og rugbrødscrumble.

      Hovedret: Skiver af rosastegt dansk kødkvæg fra Kildegaarden. Serveres med sauce bordelaise med svampe og friske urter samt pommes frites og bearnaise-mayo. Vi anbefaler tilkøb af salat eller grøntsager.

      Pris: 295 kr.

      Køb menu

  • Det japanske Taarn

    Det japanske Taarn

    Det japanske Taarn - Sushi & Steak er et lækkert pan-asiatisk spisekoncept, der byder på sushi, steaks, wokretter og meget mere.

    • Buffet bestående af misosuppe, citrusmarineret laks med wasabi/lime, edamamebønner med groft salt og citron, nigiri sushi som er en risbolle med frisk fisk, makiruller med fisk og skaldyr, rispapirsruller med salat og blandet fyld. Helstegt oksefilet med teriyaki dressing, stegte kartofler, små forårsruller, kyllingevinger med sød chilisauce, kyllingeboller med teriyaki, nudelsalat med tang, grøntsager og wasabi-dressing, udvalg af wok med oksefilet, kylling og scampi rejer, jasminris, stegte nudler med sprøde grøntsager, stegte ris med grøntsager og kylling, samt frisk frugt og vanilleis.

      Pris: 290 kr.

      køb menu

  • Grøften

    Grøften

    Grøften er kendt for det klassiske danske smørrebrød, friskpillede fjordrejer, labskovs, hele stegte rødspætter og andre klassikere….og menukort specielt til børn.

    • Forret: Gravad laks.

      Hovedret: Bøf af oksemedaillon med sauce bearnaise.

      Pris: 300 kr.

      Køb menu

  • Hercegovina

    Hercegovina

    Prøv en flaske vin, fra lokalområderne i Kroatien, serveret sammen med Hercegovinas store og populære buffet.

    • Hovedret: Lækker oksemørbrad med cognacsauce, kartofler og dagens grøntsager.

      Dessert: Hjemmelavet chokoladekage med appelsinsorbet

      Pris: 329 kr.

      køb menu

  • Kähler i Tivoli

    Kähler i Tivoli

    Her i restauranten får du den helt unikke Kähler-oplevelse, hvor smukt, keramisk design samt lækker mad og god betjening danner rammerne for spændende og mindeværdige oplevelser. Tag plads mellem de største danske designklassikere – vi glæder os til at betjene jer!

    • 2 retters menu specielt sammensat af køkkenchefen med udgangspunkt i den gode smag, samt lokale og regionale råvarer.(Menuen vil løbende skifte efter råvarernes sæson og består af en forret og en hovedret).

      Pris: 299 kr.

       køb menu

  • Mazzolis Caffè & Trattoria

    Mazzolis Caffè & Trattoria

    Mazzolis er et nyt italiensk familiekoncept i Tivoli med fokus på det ærlige og rustikke køkken og den gode spiseoplevelse.

    • Forret: Antipasti - blandede italienske lækkerier.

      Hovedret: Velhængt oksekød lavet med den italienske kærlighed, grillet grønt og ovnbagte kartofler.

      Pris: 299 kr.

      Køb menu

       

  • Nimb Bar

    Nimb Bar'n'Grill

    På menukortet hos Bar'n'Grill finder du grillede prime steaks og seafood. Rødvinskortet dækker et bredt udvalg til de velsmagende bøffer. Den lille cocktailbar serverer klassiske og moderne cocktails samt et stort udvalg af avecs - særligt whisky.

    • Forret: Kroketter med torsk, dild og mayonnaise.

      Hovedret: Grillet flankesteak med kartoffelkompot og rødvinssauce.

      Pris: 285 kr.

      Køb menu

       

  • Nimb Brasserie

    Nimb Brasserie

    Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

    • Forret: Saltet laks – syltet citron – bitre salater

      Hovedret: Grillet rib-eye – tomat – bordelaise sauce

      Prisen er eksklusiv drikkevarer, men vor Sommelier vil komme med anbefalinger til vine, der egner sig til menuen ud fra Nimb Brasseries store udvalg af unikke flasker og vine på glas.

      Pris: 275 kr.

      køb menu

  • Nimb Terrasse

    Nimb Terrasse

    Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen; Tivolis ældste restaurant, men levende og innovativ på tallerkenen.

    Nimb Terrasse har desuden eksklusive møde- og selskabsfaciliteter.

    • Forret: Laks – rygeost – brøndkarse

      Hovedret: Oksemørbrad – kartofler - løg – bordelaise sauce

      Prisen er eksklusiv drikkevarer, men vor sommelier vil komme med anbefalinger til vine, der egner sig til menuen, ud fra Nimb Terrasses store udvalg af unikke flasker og vine på glas.

      Pris: 325 kr.

      køb menu

      Stort kagebord ad libitum bestående af blandt andet Nimbs bryllupskage, forskellige konditorkager, macarons, chokolader, scones, samt frugttærter og små moussekager, inkl. et glas bobler, varm chokolade, kaffe eller the.

      Pris: 295 kr. pr. person 

      Nimb Terrasse Kagebord serveres kl. 13.30 i forbindelse med udvalgte eftermiddagsforestillinger.

      Køb her

  • Nimb Vinotek

    Nimb Vinotek

    Vinoteket tilbyder rustikke simreretter til under 100 kr., samt et vinkort fyldt med hverdagsvine til gode priser og et imponerende udvalg på glas. Vi glæder os til at byde dig velkommen i kælderen på Nimb.

    • Hovedret: simreret f. eks. coq au vin, osso buco eller boeuf bourguignon.

      Dessert: Creme Brulée.

      Pris: 155 kr.

      Køb menu

  • Pirateriet

    Pirateriet

    Pirateriets mad er ikke stærk, men velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater! Skal tørsten slukkes har restauranten et stort udvalg af gode og sjove drinks til hele familien.

    • Forret: Gå Planken Ud: Snackfad med fish ’n chips, jerk krydrede kyllingevinger, friske grøntsager, frisk frugt, skibets naanbrød og yoghurtdressing.

      Hovedret: Kaptajnens Grill Tallerken: Marineret kyllingefilet, spareribs, Alaska pollock med dild og citron og hertil caribisk salat, sprøde pomfritter, skibets naanbrød og tomatsalsa eller Sørøver Sally Steak: Mør og saftig steak af oksefilet, serveret med sprøde pomfritter, skibets naanbrød og tomatsalsa.

      Pris 254 kr.

      Køb menu

  • Promenaden

    Promenaden

    Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli med udsigt til Plænens forestillinger er berømt for sine BBQ ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner.

    • Forret: Cremet hummer suppe med grillet skaldyr. Frisk brød og smør.

      Hovedret: Steak bearnaise af kalv hertil dagens garniture, pommes frites og hjemmelavet bearnaise.

      Pris: 275 kr.

      køb menu

  • Paafuglen

    Paafuglen

    Besøg Paafuglen for at nyde en ægte dansk frokost eller middag. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier af de elskede figurer fra Pantomimetatret hængende.

    • Forret: laksetatar med rygeostecreme, fennikelcrudite og 3 x græskar

      Hovedret: Royal Steak entrecôte serveret med pommes frites. Hertil sauce Bearnaise eller pebersauce med madagascarpeber. 

      Pris: 275 kr.

      køb menu

  • wagamama

    wagamama

    Pan-asiatisk køkken med udgangspunkt i de japanske ramen-barer. Nudler, ris- og wokretter, lækre desserter og meget mere. Hos wagamama kan du både spise i restauranten eller tage maden med hjem.

    • Valgfri side dish, hovedret og dessert.

      Pris: 195 kr.

      køb menu