Show & Menu

 

Hvirvlende danserinder og betagende musik, der drager dig ind i deres fortryllende univers. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over showet i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link. Menuen serveres to timer FØR aftenforestillingen. Ved eftermiddagsforestilling serveres menuen umiddelbart EFTER forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

Voksenmenuer: 155-329 kr. i tillæg til billetprisen.

Prisen gælder for MENU (ekskl. entré til Tivoli). Forestillingsbillet inkl. entré til Tivoli købes separat

Bemærk: Der er begrænset antal pladser til rådighed til Show og Menu på de enkelte restauranter. Menu skal købes minimum 3 dage før forestillingen.

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 
 • A Hereford Beefstouw

  A Hereford Beefstouw

  A Hereford Beefstouw serverer mørt og veltilberedt oksekød samt lam og fisk fra restaurantens åbne gril.

 • Brdr. Price i Tivoli

  Brdr. Price i Tivoli

  Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

 • Det japanske Taarn

  Det japanske Taarn

  Det japanske Taarn - Sushi & Steak er et lækkert pan-asiatisk spisekoncept, der byder på sushi, steaks, wokretter og meget mere.

  • Buffet bestående af misosuppe, citrusmarineret laks med wasabi/lime, edamamebønner med groft salt og citron, nigiri sushi som er en risbolle med frisk fisk, makiruller med fisk og skaldyr, rispapirsruller med salat og blandet fyld. Helstegt oksefilet med teriyaki dressing, stegte kartofler, små forårsruller, kyllingevinger med sød chilisauce, kyllingeboller med teriyaki, nudelsalat med tang, grøntsager og wasabi-dressing, udvalg af wok med oksefilet, kylling og scampi rejer, jasminris, stegte nudler med sprøde grøntsager, stegte ris med grøntsager og kylling, samt frisk frugt og vanilleis.

   Pris: 290 kr.

   køb menu

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Færgekroens Bryghus

  Færgekroens Bryghus

  Færgekroens frokost består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Til aften serveres danske klassiske retter, krydret med inspiration fra det internationale køkken.

  • Forret: Skagenskinke (fra slagter Munch, Skagen). Hertil serveres svampestuvning tilsmagt med frisk basilikum og brødcroutons.

   Hovedret: Kalvefilet med årstidens sommergrønt, nye danske persillekartofler og rødvinsreduktion.

   Bemærk: ved forestillinger før kl 17.00 serveres en uspecificeret frokostmenu.

   Pris: 290 kr.

   Køb menu

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Grøften

  Grøften

  Grøften er kendt for det klassiske danske smørrebrød, friskpillede fjordrejer, labskovs, hele stegte rødspætter og andre klassikere….og menukort specielt til børn.

  • Forret: Gravad laks.

   Hovedret: Bøf af oksemedaillon med sauce bearnaise.

   Pris: 300 kr.

   Køb menu

 • Hard Rock Cafe

  Hard Rock Cafe

  Den populære og verdensomspændende kæde har valgt at lægge deres store og flotte familierestaurant i Tivoli. Prøv det velkendte koncept med amerikansk mad serveret til god musik i en hyggelig rock ’n' roll- atmosfære.

  • Forret: Tre Tupelos eller en Side House Salad. Hovedret: Vælg mellem syv retter: Bar-B-Que ribs, Laks, Hickory Bar-B-Q chicken, Legendary Burger, Veggie Burger, Smokehouse chop salad og Twisted Mac & Cheese. Dessert: Hot Fudge Sundae. Drikkevarer: En kop kaffe eller te eller en sodavand.

   Pris: 275 kr.

   Køb menu

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Hercegovina

  Hercegovina

  Prøv en flaske vin, fra lokalområderne i Kroatien, serveret sammen med Hercegovinas store og populære buffet.

 • Kähler i Tivoli

  Kähler i Tivoli

  Her i restauranten får du den helt unikke Kähler-oplevelse, hvor smukt, keramisk design samt lækker mad og god betjening danner rammerne for spændende og mindeværdige oplevelser. Tag plads mellem de største danske designklassikere – vi glæder os til at betjene jer!

 • Nimb Brasserie

  Nimb Brasserie

  Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

  • Forret: Saltet laks – syltet citron – bitre salater

   Hovedret: Grillet rib-eye – tomat – bordelaise sauce

   Prisen er eksklusiv drikkevarer, men vor Sommelier vil komme med anbefalinger til vine, der egner sig til menuen ud fra Nimb Brasseries store udvalg af unikke flasker og vine på glas.

   Pris: 275 kr.

   køb menu

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Nimb Terrasse

  Nimb Terrasse

  Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen; Tivolis ældste restaurant, men levende og innovativ på tallerkenen.

  Nimb Terrasse har desuden eksklusive møde- og selskabsfaciliteter.

  • Forret: Laks – rygeost – brøndkarse

   Hovedret: Oksemørbrad – løg – bordelaise sauce

   Prisen er eksklusiv drikkevarer, men vor sommelier vil komme med anbefalinger til vine, der egner sig til menuen, ud fra Nimb Terrasses store udvalg af unikke flasker og vine på glas.

   Pris: 250 kr.

   køb menu

   Stort kagebord ad libitum bestående af blandt andet Nimbs bryllupskage, forskellige konditorkager, macarons, chokolader, scones, samt frugttærter og små moussekager, inkl. et glas bobler, varm chokolade, kaffe eller the.

   Pris: 295 kr. pr. person 

   Nimb Terrasse Kagebord serveres kl. 13.30 i forbindelse med udvalgte eftermiddagsforestillinger.

   Køb her

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Nimb Vinotek

  Nimb Vinotek

  Vinoteket tilbyder rustikke simreretter til under 100 kr., samt et vinkort fyldt med hverdagsvine til gode priser og et imponerende udvalg på glas. Vi glæder os til at byde dig velkommen i kælderen på Nimb.

 • Pirateriet

  Pirateriet

  Pirateriets mad er ikke stærk, men velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater! Skal tørsten slukkes har restauranten et stort udvalg af gode og sjove drinks til hele familien.

  • Forret
   Gå Planken Ud: Snackfad med fish ’n chips, jerk krydrede kyllingevinger, friske grøntsager, frisk frugt, skibets naanbrød og yoghurtdressing.

   Hovedret. Vælg mellem

   Kaptajnens Grill Tallerken: Marineret kyllingefilet, spareribs, Alaska pollock med dild og citron og hertil caribisk salat, sprøde pomfritter, skibets naanbrød og tomatsalsa.
   eller 
   Sørøver Sally Steak: Mør og saftig steak af oksefilet, serveret med sprøde pomfritter, skibets naanbrød og tomatsalsa.

   Pris 254 kr.

   Køb menu

   Køb julemenu til Crazy Christmas Cabaret fra 5. november-3. januar

 • Promenaden

  Promenaden

  Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli med udsigt til Plænens forestillinger er berømt for sine BBQ ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner.

  • Forret: Cremet hummer suppe med grillet skaldyr. Frisk brød og smør.

   Hovedret: Steak bearnaise af kalv hertil dagens garniture, pommes frites og hjemmelavet bearnaise.

   Pris: 275 kr.

   køb menu

 • Paafuglen

  Paafuglen

  Besøg Paafuglen for at nyde en ægte dansk frokost eller middag. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier af de elskede figurer fra Pantomimetatret hængende.

 • wagamama

  wagamama

  Pan-asiatisk køkken med udgangspunkt i de japanske ramen-barer. Nudler, ris- og wokretter, lækre desserter og meget mere. Hos wagamama kan du både spise i restauranten eller tage maden med hjem.

  • Valgfri side dish, hovedret og dessert.

   Pris: 195 kr.

   køb menu