Nytår i Tivoli

 
Nytår

I år har Tivoli åbent nytårsaften, nyd din nytårsmiddag på en af vores utallige restauranter og kom ind i det nye år med maner!

Er du til byens smukkeste udsigt med byens største og overdådigste menukort så er Tivoli stedet, du skal holde din nytårsaften. Vi har åbent nytårsaftensdag fra kl. 11.00-00.30, og alle juleboder og forlystelser er åbne.

Program

  • Kl. 11.00: Haven åbner
  • Kl. 21.30: Forlystelser lukker
  • Kl. 21.30: Illuminationer slukkes
  • Kl. 21.45: Tivolis store Nytårsfyrværkeri på Plænen
  • Kl. 22.00: Boder, butikker, fastfood, nogle restauranter lukker
  • Kl. 22.00-00.30: Lyset er tændt i Haven - nyd stemningen og se fyrværkeriet fra Rådhuspladsen i Haven, hvis du ønsker.
  • Kl. 00.15: Haven lukker for indgang
  • Kl. 00.30: Haven lukker – tak for i aften og godt nytår! (gæster der er til middag på en restaurant med sent åbent følger restaurantens lukketider.)

 

Du kan løbende holde dig opdateret om, hvilke restauranter der tilbyder nytårsmenu her på siden.

Køb og læs mere

Det er ikke tilladt at medbringe fyrværkeri af nogen art i Tivoli.

Godt nytår!

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 
  • A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw serverer mørt og veltilberedt oksekød samt lam og fisk fra restaurantens åbne gril.

    • Velkomst: 1 glas Sant Antoni Cava, Catalonien, Spanien.

      Forret: Hummerbisque med caribisk languster.

      Hovedret: Helstegt krondyrfilet med pommes Anna og vildt glace. Hertil stor salat- og tilbehørsbuffet

      Dessert: Trio af chokoladeganache, mousse og kage.

      Arrangementet slutter kl. 22.00. Pris: 815 kr.

      Køb menu

  • Biergarten Bernstorffsgade

    Biergarten Bernstorffsgade

    I Biergartens alpehytte er der dømt ægte afterski-stemning. I Jagthytten ved siden af er rammerne mere eksklusive. Der er åbent hele året med indgang lige overfor Hovedbanegården.

    • Forret: Pølsebræt med chorizopølser, lufttørret skinke, to slags oste, syltede drueagurker og pretzel.

      Hovedret: Schnitzel med ærter, bratkartofflen med løg og bacon og hjemmelavet sovs.

      Dessert: Sachertorte.

      Pris: 249 kr.

  • Biergarten Tivoli

    Biergarten Tivoli

    Nyd en skummende, kold fadøl i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser hvor man betjenes af unge servitricer og tjenere iført Heidi kjoler og lederhosen. Du kan også smage bratwurst, sauerkraut og andre lækre tyske specialiteter.

     

    • Forret: Pølsebræt med chorizopølser, lufttørret skinke, to slags oste, syltede drueagurker og pretzel.

      Hovedret: Schnitzel med ærter, bratkartofflen med løg og bacon og hjemmelavet sovs.

      Dessert: Sachertorte.

      Pris: 249 kr.

      Køb menu

       

  • Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

    • Champagneblinis med Baeri caviar, økologisk creme fraiche og rødløg.

      Friteret bandade på vesterhavstorsk, kartoffel og persille.

      Hummer i filodej med friskost og dild.

      Ristede kammuslinger med blomkål, trøffel, hasselnød og purløg. Serveres med manitobabolle og trøffelsmør.

      Stegt kalvebrissel med røg, blomme, brøndkarse, luftig gruyere-skum og sprød malt.

      Rosastegt oksemørbrad fra Kildegaarden serveret med sauteret spinat, svampe, kartoffelkroket og morkelsauce.

      Belgisk vaffel med citronflødeis, hvid chokoladesne og kørvel.

      Nytårskransekage med stempelkaffe. Inklusiv vinmenu.

      Pris: 1695 kr.

      Køb menu

  • Færgekroens Bryghus

    Færgekroens Bryghus

    Færgekroens frokost består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Til aften serveres danske klassiske retter, krydret med inspiration fra det internationale køkken.

    • Forret: Hummer med jordskokker.

      Mellemret: Rødkålsgaspacho med fois gras og hvid chokolade.

      Første hovedret: Nytårstorsk anno 2015.

      Anden hovedret: Oksemørbrad med kartoffel/trøffelpuré, hertil kraftig glace.

      Dessert: Guldbarre-champagne sorbet. Bemærk: Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

      Køb menu

  • Grill Royal

    Grill Royal

    Konceptet for Grill Royal er enkelt, og fokus er på lækker mad, en træfsikker menu og god, hurtig betjening. Grill Royal er det gode alternativ til det, man normalt kategoriserer som fast food.

    • Velkomstdrink.

      Forret: Nytårskrabbe med æbler, dild og sprødt rugbrød.

      Hovedret: Grillet tournedos med stegte persillerødder, brændte løg og madeirasauce.

      Ostebræt.

      Dessert: Chokolade mazarin med syltet pære, krokant og marengs.

      Kaffe eller te, sødt og avec. Bemærk: Vinmenu og mineralvand er inklusiv i prisen.

      Pris: 1000 kr.

      Køb menu

  • Hercegovina

    Hercegovina

    Prøv en flaske vin, fra lokalområderne i Kroatien, serveret sammen med Hercegovinas store og populære buffet.

    • Forret: Bakalar - lækker torskepaté lavet efter gammel opskrift fra Dalmatien, en klassisk nytårsret i Kroatien (serveres ved bordet).

      Hovedret: Buffet. På buffeten finder De bl.a. Prsut, Kalvekølle på spyd, Helstegt lam, oksekød, kyllingeroulade, cevapcici, pljeskavica, kobasice, muckalica, grillede spyd med div. kød og grøntsager, to slags helstegte fisk, sort risotto med blæksprutter, flødekartofler, kogte kartofler med smør og krydderurter, diverse saucer og salater.

      Ostebord: Tre slags lækre oste med tilhørende frugt og andre lækkerier.

      Dessert: Kagesymfoni med tre slags lækre kroatiske kager - serveres ved bordet.

      Kaffe med avec.

      Bemærk: Under middagen serveres udvalgte vine, samt øl og vand ad libitum. Menuen er inklusiv entré til Tivoli.

      Pris: 1295 kr.

      Køb her

  • Nimb Brasserie

    Nimb Brasserie

    Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

    • Aperitif og snacks

      Første forret: Rimmet vesterhavstorsk, glaskål, østers og dild.

      Anden forret: Ristet jomfruhummer, bisque, æble og blegselleri.

      Hovedret: Grillet bavette, brisler, morkler, pommes puré og trøffelsauce-

      Dessert: "Blødende" chokoladekage og vaniljeis.

      Menu er inkl. vinmenu, mineralvand og kaffe med sødt.

      Pris: 1500 kr.

      Køb menu

  • Nimb Terrasse

    Nimb Terrasse

    Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen; Tivolis ældste restaurant, men levende og innovativ på tallerkenen.

    Nimb Terrasse har desuden eksklusive møde- og selskabsfaciliteter.

    • Apértif: Okse, kaviar og karse. Champagne, Nimb Deutz, Brut, Classic.

      Første forret: Havtaske med østers, glaskål og muslingefløde. 2013 Sauvignon Blanc, Momo, Seresin Estate, New Zealand.

      Anden forret: Hummer med blomkål, mandler og bisque. 2012 Chardonnay, Max Reserva, errazuriz, Chile.

      Hovedret: Due med knoldselleri, Trøffel og tyttebær. 2012 Châteauneuf du Pata LQ. Domaine le Clos du Caillou Les Quartz, Côte du Rhône, Frankrig.

      Ost: Havgus med pære, kommen og karse. N.V. Graham's 10 years Old Tawny Port.

      Dessert: Jordskokker med æble, saltet karamel og havre. 2013 Ürzig Würzgarten, Joh. Jos. Christoffel Erben Auslese, Tyskland.

      Menu er inkl. champagne, snacks, vinmenu, mineralvand og kaffe med kransekage. Ekskl. entré til Tivoli.

      Pris: 1795 kr.

      Køb menu

       

  • Promenaden

    Promenaden

    Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli med udsigt til Plænens forestillinger er berømt for sine BBQ ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner.

    • Forret: En halv hummer serveret med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron og friskbagt brød og smør.

      Mellemret: Laksetatar af røget laks, serveret med lögrom med friskbagt brød og smør.

      Champagne sorbet.

      Hovedret: Oksemørbrad serveret med Pommes Anna, spinat, jordskokker og morkelsauce.

      Dessert: Nytårs chokoladekage med vaniljeis.

      Bemærk: Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, som bestilles ved ankomst. Dronningens nytårstale vises i restauranten.

      Pris: 595 kr.

      Køb menu

  • Paafuglen

    Paafuglen

    Besøg Paafuglen for at nyde en ægte dansk frokost eller middag. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier af de elskede figurer fra Pantomimetatret hængende.

    • Appetizer: Ørredmousse serveret på hjemmelavet blinis med syltet selleri, ørredrogn og kørvelolie.

      Forret: Letsaltet torsk serveret med persillepuré tilsmagt med estragon, rødbede crudité og skorzonerodschips.

      Hovedret: Boeuf Wellington serveret med svampe duxelles, jordskokker og rødvinssauce.

      Dessert: Dessertsymfoni med chokoladekage Marcel, fyldt pære med karamel og pigeonæble tarte tatin med vaniljeis.

      Kaffe eller te og kransekage. Inklusiv en flaske 50 cl. Acqua Panna/San Pellegrino.

      Bemærk: Vinmenu er inklusiv i prisen.

      For at skabe en festlig aften bliver man placeret ved større borde med andre gæster. Restauranten lukker kl. 22.00

      Pris: 975 kr.

      Køb menu

       

       

  • wagamama

    wagamama

    Pan-asiatisk køkken med udgangspunkt i de japanske ramen-barer. Nudler, ris- og wokretter, lækre desserter og meget mere. Hos wagamama kan du både spise i restauranten eller tage maden med hjem.

    • Edamame: Dampede grønne sojabønner med salt

      Lollipop prawn kushiyaki: Spyd med grillede rejer marineret i citrongræs, lime og chili penslet med sur-sød og stærk sauce. Serveres med karamelliseret lime.

      Teriyaki soba: Grillstegt teriyaki-oksekød eller laks på en bund af teppan-stegte soba-nudler med karryolie, sukkerærter, chili, rødløg og forårsløg, bønnespirer og bok choi. Serveres med teriyaki-sauce garneret med koriander og sorte og hvide sesamfrø.

      Mousse af hvid chokolade og passionsfrugt på en mandelkage med et lag af chokolade ganache. Serveres med kokos-flødeis.

      Kaffe. Husets vin, øl eller sodavand ad libitum under maden.

      Pris: 499 kr.

      Køb menu