Nytår i Tivoli

 
Nytår

I år er d. 31. december en helt almindelig dag i Tivoli. Kom ind og se de smukke juleboder, hold din kæreste i hånden, kør i forlystelser eller spis Nytårsmiddag med venner og familie... Du vælger selv!

Hvorfor ikke starte nytårsaftensdag med en tur i Tivoli for de små? Eller spise din nytårsmiddag på en af vores mange restauranter i familie og venners lag?

I år holder vi almindeligt åbent d. 31. december fra kl. 11.00-00.30, og alle juleboder og forlystelser er åbne.

Program

  • Kl. 11.00: Haven åbner
  • Kl. 21.30: Forlystelser lukker
  • Kl. 21.30: Illuminationer slukkes
  • Kl. 21.45: Tivolis store Nytårsfyrværkeri på Plænen
  • Kl. 22.00: Boder, butikker, fastfood, nogle restauranter lukker
  • Kl. 22.00-00.30: Lyset er tændt i Haven - nyd stemningen og se fyrværkeriet fra Rådhuspladsen i Haven, hvis du ønsker.
  • Kl. 00.15: Haven lukker for indgang
  • Kl. 00.30: Haven lukker – tak for i aften og godt nytår! (gæster, der ikke er til middag på en restaurant med sent åbent, følges ud af Haven).

Du kan løbende holde dig opdateret om, hvilke restauranter der tilbyder nytårsmenu her på siden.

Køb og læs mere

Det er ikke tilladt at medbringe fyrværkeri af nogen art i Tivoli.

Godt nytår!

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 
  • A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw serverer mørt og veltilberedt oksekød samt lam og fisk fra restaurantens åbne gril.

    • Forret: Hummerbisque med caribisk languster.

      Hovedret: Helstegt krondyrfilet med pommes Anna og vildt glace. Hertil stor salat- og tilbehørsbuffet

      Dessert: Trio af chokoladeganache, mousse og kage.

      Arrangementet slutter kl. 22.00. Pris: 815 kr.

      Køb menu

  • Biergarten Tivoli

    Biergarten Tivoli

    Nyd en skummende, kold fadøl i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser hvor man betjenes af unge servitricer og tjenere iført Heidi kjoler og lederhosen. Du kan også smage bratwurst, sauerkraut og andre lækre tyske specialiteter.

     

    • Forret: Pølsebræt med chorizopølser, lufttørret skinke, to slags oste, syltede drueagurker og pretzel.

      Hovedret: Schnitzel med ærter, bratkartofflen med løg og bacon og hjemmelavet sovs.

      Dessert: Sachertorte.

      Pris: 249 kr.

      Køb menu

       

  • Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

    • Champagneblinis med Baeri caviar, økologisk creme fraiche og rødløg.

      Friteret bandade på vesterhavstorsk, kartoffel og persille.

      Hummer i filodej med friskost og dild.

      Ristede kammuslinger med blomkål, trøffel, hasselnød og purløg. Serveres med manitobabolle og trøffelsmør.

      Stegt kalvebrissel med røg, blomme, brøndkarse, luftig gruyere-skum og sprød malt.

      Rosastegt oksemørbrad fra Kildegaarden serveret med sauteret spinat, svampe, kartoffelkroket og morkelsauce.

      Belgisk vaffel med citronflødeis, hvid chokoladesne og kørvel.

      Nytårskransekage med stempelkaffe. Inklusiv vinmenu.

      Pris: 1695 kr.

      Køb menu

  • Færgekroens Bryghus

    Færgekroens Bryghus

    Færgekroens frokost består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Til aften serveres danske klassiske retter, krydret med inspiration fra det internationale køkken.

    • Forret: Hummer med jordskokker.

      Mellemret: Rødkålsgaspacho med fois gras og hvid chokolade.

      Første hovedret: Nytårstorsk anno 2015.

      Anden hovedret: Oksemørbrad med kartoffel/trøffelpuré, hertil kraftig glace.

      Dessert: Guldbarre-champagne sorbet. Bemærk: Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

      Køb menu

  • Grill Royal

    Grill Royal

    Konceptet for Grill Royal er enkelt, og fokus er på lækker mad, en træfsikker menu og god, hurtig betjening. Grill Royal er det gode alternativ til det, man normalt kategoriserer som fast food.

    • Velkomstdrink.

      Forret: Nytårskrabbe med æbler, dild og sprødt rugbrød.

      Hovedret: Grillet tournedos med stegte persillerødder, brændte løg og madeirasauce.

      Ostebræt.

      Dessert: Chokolade mazarin med syltet pære, krokant og marengs.

      Kaffe eller te, sødt og avec. Bemærk: Vinmenu og mineralvand er inklusiv i prisen.

      Pris: 1000 kr.

      Køb menu

  • Hercegovina

    Hercegovina

    Prøv en flaske vin, fra lokalområderne i Kroatien, serveret sammen med Hercegovinas store og populære buffet.

    • Forret: Bakalar - lækker torskepaté lavet efter gammel opskrift fra Dalmatien, en klassisk nytårsret i Kroatien (serveres ved bordet).

      Hovedret: Buffet. På buffeten finder De bl.a. Prsut, Kalvekølle på spyd, Helstegt lam, oksekød, kyllingeroulade, cevapcici, pljeskavica, kobasice, muckalica, grillede spyd med div. kød og grøntsager, to slags helstegte fisk, sort risotto med blæksprutter, flødekartofler, kogte kartofler med smør og krydderurter, diverse saucer og salater.

      Ostebord: Tre slags lækre oste med tilhørende frugt og andre lækkerier.

      Dessert: Kagesymfoni med tre slags lækre kroatiske kager - serveres ved bordet.

      Kaffe med avec.

      Bemærk: Under middagen serveres udvalgte vine, samt øl og vand ad libitum. Menuen er inklusiv entré til Tivoli.

      Pris: 1295 kr.

      Køb her

  • Nimb Brasserie

    Nimb Brasserie

    Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

    • Aperitif og snacks

      Første forret: Rimmet vesterhavstorsk, glaskål, østers og dild.

      Anden forret: Ristet jomfruhummer, bisque, æble og blegselleri.

      Hovedret: Grillet bavette, brisler, morkler, pommes puré og trøffelsauce-

      Dessert: "Blødende" chokoladekage og vaniljeis.

      Menu er inkl. vinmenu, mineralvand og kaffe med sødt.

      Pris: 1500 kr.

      Køb menu

  • Nimb Terrasse

    Nimb Terrasse

    Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen; Tivolis ældste restaurant, men levende og innovativ på tallerkenen.

    Nimb Terrasse har desuden eksklusive møde- og selskabsfaciliteter.

    • Apértif: Okse, kaviar og karse. Champagne, Nimb Deutz, Brut, Classic.

      Første forret: Havtaske med østers, glaskål og muslingefløde. 2013 Sauvignon Blanc, Momo, Seresin Estate, New Zealand.

      Anden forret: Hummer med blomkål, mandler og bisque. 2012 Chardonnay, Max Reserva, errazuriz, Chile.

      Hovedret: Due med knoldselleri, Trøffel og tyttebær. 2012 Châteauneuf du Pata LQ. Domaine le Clos du Caillou Les Quartz, Côte du Rhône, Frankrig.

      Ost: Havgus med pære, kommen og karse. N.V. Graham's 10 years Old Tawny Port.

      Dessert: Jordskokker med æble, saltet karamel og havre. 2013 Ürzig Würzgarten, Joh. Jos. Christoffel Erben Auslese, Tyskland.

      Menu er inkl. champagne, snacks, vinmenu, mineralvand og kaffe med kransekage. Ekskl. entré til Tivoli.

      Pris: 1795 kr.

      Køb menu

       

  • Promenaden

    Promenaden

    Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli med udsigt til Plænens forestillinger er berømt for sine BBQ ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner.

    • Forret: En halv hummer serveret med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron og friskbagt brød og smør.

      Mellemret: Laksetatar af røget laks, serveret med lögrom med friskbagt brød og smør.

      Champagne sorbet.

      Hovedret: Oksemørbrad serveret med Pommes Anna, spinat, jordskokker og morkelsauce.

      Dessert: Nytårs chokoladekage med vaniljeis.

      Bemærk: Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, som bestilles ved ankomst. Dronningens nytårstale vises i restauranten.

      Pris: 595 kr.

      Køb menu

  • Paafuglen

    Paafuglen

    Besøg Paafuglen for at nyde en ægte dansk frokost eller middag. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier af de elskede figurer fra Pantomimetatret hængende.

    • Hors d'oeuvre: Foie gras terrin serveret med karamelliseret kvæde kompot, sauterneskum og brioche.

      Forret: Klassisk torsk - New style med bagt rødbede, pocheret vagtelæg, peberrod, sprød bacon og sennepscreme.

      Hovedret: Oksemørbrad Wellington anrettet med ristede svampe, syltet løg, pommes fondant og rødvinssauce.

      Dessert: Le Grand Finale - et udvalg af husets bedste desserter.

      Kaffe eller te og hjemmelavet kransekage. Bemærk: Vinmenu er inklusiv i prisen.

      Pris: 797 kr.

      Køb menu

  • wagamama

    wagamama

    Pan-asiatisk køkken med udgangspunkt i de japanske ramen-barer. Nudler, ris- og wokretter, lækre desserter og meget mere. Hos wagamama kan du både spise i restauranten eller tage maden med hjem.

    • Edamame: Dampede grønne sojabønner med salt

      Lollipop prawn kushiyaki: Spyd med grillede rejer marineret i citrongræs, lime og chili penslet med sur-sød og stærk sauce. Serveres med karamelliseret lime.

      Teriyaki soba: Grillstegt teriyaki-oksekød eller laks på en bund af teppan-stegte soba-nudler med karryolie, sukkerærter, chili, rødløg og forårsløg, bønnespirer og bok choi. Serveres med teriyaki-sauce garneret med koriander og sorte og hvide sesamfrø.

      Mousse af hvid chokolade og passionsfrugt på en mandelkage med et lag af chokolade ganache. Serveres med kokos-flødeis.

      Kaffe. Husets vin, øl eller sodavand ad libitum under maden.

      Pris: 499 kr.

      Køb menu