Nytår i Tivoli

 
 
 

Byd nytåret velkommen i Tivoli - en absolut uforglemmelig aften

Kom og vær med til at fejre nytårsaften midt i Københavns smukkeste Have med spektakulært nytårsfyrværkeri. Vores utallige restauranter byder på nøje sammensatte menuer i enhver prisklasse.

Ønsker du at fejre din nytårsaften på unik vis - med byens smukkeste udsigt og med det største og overdådigste menukort og mest spektakulære fyrværkeri? så er Tivoli stedet, du skal holde din nytårsaften. 

Spektakulær nytårsfyrværkerifestival

I år byder nytårsfyrværkeriet på et helt unikt  og betagende festfyrværkeri designet af vores prisvindende fyrværker. Nytårsfyrværkeriet affyres fra Koncertsales tag og er et kæmpe stort festfyrværkeri med et helt særligt nytårstema.

Program

  • Kl. 11.00: Haven åbner  
  • Kl. 21.00: Sidste illuminationshow på Tivoli søen  
  • Kl. 21.15: Nogle forlystelser lukker, mange andre har åbent. Se åbningstider for alle forlystelser her
  • Kl. 22.00: Tivolis store nytårsfyrværkeri på Plænen
  • Kl. 00.15: Haven lukker for indgang
  • Kl. 00.30: Boder, butikker, fastfood, nogle restauranter lukker
  • Kl. 00.30: Haven lukker – tak for i aften (gæster der er til middag på en restaurant med sent åbent følger restaurantens lukketider.)

 Haven lukker kl. 00.30 med ønsket om et fantastisk og lykkebringende NYTÅR!

-

Du kan løbende holde dig opdateret om, hvilke restauranter der tilbyder nytårsmenu her på siden.

Køb og læs mere

Det er ikke tilladt at medbringe fyrværkeri af nogen art i Tivoli.

Vi har åbent nytårsaftensdag fra kl. 11.00-00.30, og alle juleboder og forlystelser er åbne.

Godt nytår!

 
 

Få nyheder, der inspirerer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om det, der interesserer dig i Tivoli.

 
  • A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw

    A Hereford Beefstouw serverer mørt og veltilberedt oksekød samt lam og fisk fra restaurantens åbne gril.

    • Velkomst: 1 glas Sant Antoni Cava, Catalonien, Spanien.

      Forret: Hummerbisque med caribisk languster.

      Hovedret: Helstegt krondyrfilet med pommes Anna og vildt glace. Hertil stor salat- og tilbehørsbuffet

      Dessert: Trio af chokoladeganache, mousse og kage.

      Arrangementet slutter kl. 22.00.

      Pris: 815 kr.

      Køb menu

  • Biergarten Bernstorffsgade

    Biergarten Bernstorffsgade

    I Biergartens alpehytte er der dømt ægte afterski-stemning. I Jagthytten ved siden af er rammerne mere eksklusive. Der er åbent hele året med indgang lige overfor Hovedbanegården.

    • Forret: Pølsebræt med chorizopølser, lufttørret skinke, to slags oste, syltede drueagurker og pretzel.

      Hovedret: Schnitzel med ærter, bratkartofflen med løg og bacon og hjemmelavet sovs.

      Dessert: Sachertorte.

      Pris: 249 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Biergarten Tivoli

    Biergarten Tivoli

    Nyd en skummende, kold fadøl i hyggelige og uhøjtidelige omgivelser hvor man betjenes af unge servitricer og tjenere iført Heidi kjoler og lederhosen. Du kan også smage bratwurst, sauerkraut og andre lækre tyske specialiteter.

     

    • Forret: Pølsebræt med chorizopølser, lufttørret skinke, to slags oste, syltede drueagurker og pretzel.

      Hovedret: Schnitzel med ærter, bratkartofflen med løg og bacon og hjemmelavet sovs.

      Dessert: Sachertorte.

      Pris: 249 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli

    Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

    • Champagneblinis med Baeri caviar, økologisk creme fraiche og rødløg.

      Friteret bandade på vesterhavstorsk, kartoffel og persille.

      Hummer i filodej med friskost og dild.

      Ristede kammuslinger med blomkål, trøffel, hasselnød og purløg. Serveres med manitobabolle og trøffelsmør.

      Stegt kalvebrissel med røg, blomme, brøndkarse, luftig gruyere-skum og sprød malt.

      Rosastegt oksemørbrad fra Kildegaarden serveret med sauteret spinat, svampe, kartoffelkroket og morkelsauce.

      Belgisk vaffel med citronflødeis, hvid chokoladesne og kørvel.

      Nytårskransekage med stempelkaffe. Inklusiv vinmenu.

      Pris: 1695 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Færgekroens Bryghus

    Færgekroens Bryghus

    Færgekroens frokost består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Til aften serveres danske klassiske retter, krydret med inspiration fra det internationale køkken.

    • Forret: Hummer med jordskokker.

      Mellemret: Rødkålsgaspacho med fois gras og hvid chokolade.

      Første hovedret: Nytårstorsk anno 2015.

      Anden hovedret: Oksemørbrad med kartoffel/trøffelpuré, hertil kraftig glace.

      Dessert: Guldbarre-champagne sorbet. Bemærk: Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

      Pris: 695 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Grill Royal

    Grill Royal

    Konceptet for Grill Royal er enkelt, og fokus er på lækker mad, en træfsikker menu og god, hurtig betjening. Grill Royal er det gode alternativ til det, man normalt kategoriserer som fast food.

    • Velkomstdrink.

      Forret: Nytårskrabbe med æbler, dild og sprødt rugbrød.

      Hovedret: Grillet tournedos med stegte persillerødder, brændte løg og madeirasauce.

      Ostebræt.

      Dessert: Chokolade mazarin med syltet pære, krokant og marengs.

      Kaffe eller te, sødt og avec. Bemærk: Vinmenu og mineralvand er inklusiv i prisen.

      Pris: 1000 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Hercegovina

    Hercegovina

    Prøv en flaske vin, fra lokalområderne i Kroatien, serveret sammen med Hercegovinas store og populære buffet.

    • Forret: Bakalar - lækker torskepaté lavet efter gammel opskrift fra Dalmatien, en klassisk nytårsret i Kroatien (serveres ved bordet).

      Hovedret: Buffet. På buffeten finder De bl.a. Prsut, Kalvekølle på spyd, Helstegt lam, oksekød, kyllingeroulade, cevapcici, pljeskavica, kobasice, muckalica, grillede spyd med div. kød og grøntsager, to slags helstegte fisk, sort risotto med blæksprutter, flødekartofler, kogte kartofler med smør og krydderurter, diverse saucer og salater.

      Ostebord: Tre slags lækre oste med tilhørende frugt og andre lækkerier.

      Dessert: Kagesymfoni med tre slags lækre kroatiske kager - serveres ved bordet.

      Kaffe med avec.

      Bemærk: Under middagen serveres udvalgte vine, samt øl og vand ad libitum. Menuen er inklusiv entré til Tivoli.

      Pris: 1295 kr.

      Køb menu

  • Kähler i Tivoli

    Kähler i Tivoli

    Her i restauranten får du den helt unikke Kähler-oplevelse, hvor smukt, keramisk design samt lækker mad og god betjening danner rammerne for spændende og mindeværdige oplevelser. Tag plads mellem de største danske designklassikere – vi glæder os til at betjene jer!

    • Nytårsaften hos Kähler i Tivoli

      Program og menu
      17.30 Ankomst

      18.00 Velkomst med snacks fra den danske natur, champagne og nytårstale

      Hummer bagt i lyngbusk
      Røget gråand
      Torskekæber og kalvebrisler
      Svampebagt sikahjorteryg, trøfler og tyttebær
      Friteret gedeost
      Hvid chokolade, ymer og havtorn

      22.00 Fyrværkeri i Tivoli
      Kaffe, avec og kransekage

      23.30 Champagne og tak for i aften

      Inkluderer seks specielt udvalgte vine og indgang til Tivoli.

      Pris: 2015 kr.

      køb menu 

  • Nimb Brasserie

    Nimb Brasserie

    Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

    • Aperitif og snacks

      Første forret: Rimmet vesterhavstorsk, glaskål, østers og dild.

      Anden forret: Ristet jomfruhummer, bisque, æble og blegselleri.

      Hovedret: Grillet bavette, brisler, morkler, pommes puré og trøffelsauce-

      Dessert: "Blødende" chokoladekage og vaniljeis.

      Menu er inkl. vinmenu, mineralvand og kaffe med sødt.

      Pris: 1500 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Nimb Terrasse

    Nimb Terrasse

    Midt i Tivoli ligger Nimb Terrasse med et sæsonkøkken, der byder på frisk fra havet, frisk fra marken og frisk fra naturen; Tivolis ældste restaurant, men levende og innovativ på tallerkenen.

    Nimb Terrasse har desuden eksklusive møde- og selskabsfaciliteter.

    • Apértif: Okse, kaviar og karse. Champagne, Nimb Deutz, Brut, Classic.

      Første forret: Havtaske med østers, glaskål og muslingefløde. 2013 Sauvignon Blanc, Momo, Seresin Estate, New Zealand.

      Anden forret: Hummer med blomkål, mandler og bisque. 2012 Chardonnay, Max Reserva, errazuriz, Chile.

      Hovedret: Due med knoldselleri, Trøffel og tyttebær. 2012 Châteauneuf du Pata LQ. Domaine le Clos du Caillou Les Quartz, Côte du Rhône, Frankrig.

      Ost: Havgus med pære, kommen og karse. N.V. Graham's 10 years Old Tawny Port.

      Dessert: Jordskokker med æble, saltet karamel og havre. 2013 Ürzig Würzgarten, Joh. Jos. Christoffel Erben Auslese, Tyskland.

      Menu er inkl. champagne, snacks, vinmenu, mineralvand og kaffe med kransekage. Ekskl. entré til Tivoli.

      Pris: 1795 kr.

      Køb menu
  • Pirateriet

    Pirateriet

    Pirateriets mad er ikke stærk, men velsmagende og kan med sikkerhed nydes af både store og små pirater! Skal tørsten slukkes har restauranten et stort udvalg af gode og sjove drinks til hele familien.

    • Forret: 'Gå Planken ud' - Snackfad til deling bestående af fish & chips, jerk kyllingevinger, friske grøntsager, frisk frugt, skibets naanbrød og yoghurtdressing.

      Hovedret: 'Sørøver Sally Steak' - Mør og saftig steak af oksefilet, serveret med sprøde pomfritter, tomatsalsa og caribisk salat.

      Dessert: Chokoladekage med kokosis.

      Arrangementet slutter kl. 22.00.

      Pris: 250 kr.

      Køb menu

  • Promenaden

    Promenaden

    Restaurant Promenaden i hjertet af Tivoli med udsigt til Plænens forestillinger er berømt for sine BBQ ribs med cremet coleslaw og bagt kartoffel. Der er gennem årene solgt over 1,2 mio. portioner.

    • Forret: En halv hummer serveret med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron og friskbagt brød og smør.

      Mellemret: Laksetatar af røget laks, serveret med lögrom med friskbagt brød og smør.

      Champagne sorbet.

      Hovedret: Oksemørbrad serveret med Pommes Anna, spinat, jordskokker og morkelsauce.

      Dessert: Nytårs chokoladekage med vaniljeis.

      Bemærk: Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, som bestilles ved ankomst. Dronningens nytårstale vises i restauranten.

      Pris: 595 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • Paafuglen

    Paafuglen

    Besøg Paafuglen for at nyde en ægte dansk frokost eller middag. De smukke og lyse lokaler har desuden de originale spejlmalerier af de elskede figurer fra Pantomimetatret hængende.

    • Appetizer: Ørredmousse serveret på hjemmelavet blinis med syltet selleri, ørredrogn og kørvelolie.

      Forret: Letsaltet torsk serveret med persillepuré tilsmagt med estragon, rødbede crudité og skorzonerodschips.

      Hovedret: Boeuf Wellington serveret med svampe duxelles, jordskokker og rødvinssauce.

      Dessert: Dessertsymfoni med chokoladekage Marcel, fyldt pære med karamel og pigeonæble tarte tatin med vaniljeis.

      Kaffe eller te og kransekage. Inklusiv en flaske 50 cl. Acqua Panna/San Pellegrino.

      Bemærk: Vinmenu er inklusiv i prisen.

      For at skabe en festlig aften bliver man placeret ved større borde med andre gæster. Restauranten lukker kl. 22.00

      Pris: 975 kr.

      Køb menu

  • Viften

    Viften

    Viften serverer lækkert smørrebrød, vellavede schnitzler og bøffer, kager og børnemenuer. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med. Varm dig over en kop irsk kaffe, mens mørket sænker sig og de fantastiske Tivoli Illuminationer oplyser søen foran restauranten.

    • Forret: Snitte med fersk laks og asparges.

      Hovedret: Dampet torsk med hvide kartofler og sennepssauce, hakket æg, bacon og rødbede.

      Dessert: Chokolade fondant med bær og vaniljeis.

      Bemærk: Menuen er eksklusiv drikkevarer.

      Pris: 198 kr.

      Menuen er desværre udsolgt!

  • wagamama

    wagamama

    Pan-asiatisk køkken med udgangspunkt i de japanske ramen-barer. Nudler, ris- og wokretter, lækre desserter og meget mere. Hos wagamama kan du både spise i restauranten eller tage maden med hjem.

    • Edamame: Dampede grønne sojabønner med salt

      Lollipop prawn kushiyaki: Spyd med grillede rejer marineret i citrongræs, lime og chili penslet med sur-sød og stærk sauce. Serveres med karamelliseret lime.

      Teriyaki soba: Grillstegt teriyaki-oksekød eller laks på en bund af teppan-stegte soba-nudler med karryolie, sukkerærter, chili, rødløg og forårsløg, bønnespirer og bok choi. Serveres med teriyaki-sauce garneret med koriander og sorte og hvide sesamfrø.

      Mousse af hvid chokolade og passionsfrugt på en mandelkage med et lag af chokolade ganache. Serveres med kokos-flødeis.

      Kaffe. Husets vin, øl eller sodavand ad libitum under maden.

      Pris: 499 kr.

      Køb menu