transparent_2x2
TivoliFoodhall_2018_Logo_500x400px_02

Experience fast gourmet

Tivoli Food Hall

I Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli finder du nøje udvalgte madstader, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser.

Du kan opleve alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

Tivoli Food Hall er åbent hele året med gratis adgang.

Anmeldelser

“Udvalget af fastfood er betragteligt. Stort set alt, hvad der kan spises med fingrene, fås her.”

Berlingske

“Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall.”

Børn i Byen

“Det er lykkedes Tivoli at sammensætte en rigtig god buket af velsmagende koncepter.”

Børsen

“Man kan få mad og skal ikke vente i timevis. Kvaliteten er over middel for dansk gademad, hvad der også kan hænge sammen med, at flere af aktørerne er meget erfarne folk.”

Jyllands-Posten

“Glasbygningen flimrer, glitrer og sitrer, og det er næsten lige så underholdende at stå ude og se ind, som det er at stå inde og se ud. Alle steder kan man se og blive set - helt i Tivolis ånd.”

Magasinet KBH

“Tivolis madhal med varer fra en række af byens bedste restauratører er den sikre anbefaling, man trygt vil give en nyankommen, der skal ud og smage på byen.”

Politiken
Stader
BobbaBella Fastfood af råvarer fra klippeøen

BobbaBella er den bornholmske Michelin-restaurant Kadeaus første grillbar, der med inspiration fra 80’erne serverer lækker fastfood med et moderne tvist.

Brødflov Danske bagertraditioner i moderne fortolkninger

Hos Brødflov banker hjertet for økologi, kvalitet og surdejsbrød baseret på stenformalet fuldkornsmel af nordiske kornsorter.

Café Norden Lækkerier lavet fra bunden
Hos Café Norden sætter de en ære i at lave både mad og drikkevare fra bunden. Her kan man få stillet den lille sult med en af caféens spændende anretninger og med et bredt udvalg af overdådige kager, er der også noget for dem med en sød tand.
Chicks by Chicks Økologisk kylling tilberedt på rôtisserie

Hos Chicks by Chicks brænder de for bæredygtighed, økologi og kvalitet, og der er altid velsmagende rôtisserie-kylling på menuen.

Cock's & Cows Burgers og cocktails ud over det sædvanlige

Hos Cock’s & Cows er der kræset for detaljerne. Her serverer de klassiske burgere med et moderne tvist, og du er med de mange varianter garanteret en burger, der behager og betager dine smagsløg. Kombinér burgeren med en økologisk cocktail på fad – også kaldet kegtail.

Gló Sundhedstsunamien har fundet vej til Tivoli

Du er, hvad du spiser, og hos det islandske madkoncept Glò er målet derfor at skabe sunde og velsmagende måltider, som styrker krop og sind. Maden tager udgangspunkt i det grønne køkken og byder på noget for enhver smag.

Gorms Gastronomisk håndværk og italienske råvarer
Tynd bund, sprød skorpe og friske råvarer. Gorm’s pizza er noget ud over det sædvanlige. Et unikt håndværk - tilsat de bedste gastronomiske ægteskaber. Der er dømt ægte pizzalove hos Gorm’s.
Hallernes Smørrebrød Højtbelagt håndværkssmørrebrød
Her er der altid fokus på sæsonens friske råvarer, når der serveres traditionelt smørrebrød i moderne fortolkning. Hallernes Smørrebrød bygger højt i stedet for bredt og går op i, at alt på et stykke passer sammen - i smag og udseende.
Kung Fu Street Food Asiatisk fusionsmad af høj kvalitet
Hos Kung Fu Street Food er stilen uformel, utraditionel og nutidig. Maden er inspireret af det japanske gadekøkken med sidespring til Kina og resten af Asien.

Videoer og billeder fra stadeholdere

Le Petit Vinbar Autentisk vinbar med en international atmosfære
Der er dømt hygge og stemning - om end du er til et glas vin eller champagne. Le Petit Vinbar serverer kvalitetsdrikkevarer samt nøje udvalgte madretter med et globalt islæt
Letz Sushi Bæredygtig sushi
Perfektion, kreativitet, håndværk og smag – det er kombinationen, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Sushien laves af økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr, af kompetente sushikokke, som har masser af faglig ekspertise.
Riccos Et kaffeimperium med fingeren på pulsen

Ricco’s serverer altid kvalitetssikret kaffe og søde sager. Det er et sted, hvor kaffen og hyggen bliver prioriteret.

TAPA DEL TORO Et stykke af Spanien
Spanske delikatesser, kolde øl og enkle omgivelser. Hos Tapa Del Toro er god mad og afslappet stemning i centrum, og her er du garanteret en autentisk oplevelse.
The Bird & Kissmeyer Toast, gin and beer is the name of the game
Hos The Bird & Kissmeyer finder du en kærlig nytænkning af toast, ølentusiasme og extentrisk ginnørderi. Menuen byder på gourmettoast, et velassorteret udvalg af gin & tonics og Kissmeyer-øl på hanen.
Zócalo Fresh Happy Mex

Hos Zócalo er der mexicansk mad på menuen, fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer. Med et bredt udvalg af alt fra vegetariske retter til børnemenuer, er der autentisk mad for enhver smag.

åbningstider

Mandag - torsdag
Brødflov kl. 07.00-23.00
Ricco's Kaffe kl. 09.00-23.00
Hallernes Smørrebrød kl. 10.00-23.00
Andre stader kl. 11.00-23.00

Fredag
Brødflov kl. 07.00-24.00
Ricco's Kaffe kl. 09.00-24.00
Hallernes Smørrebrød kl. 10.00-24.00
Andre stader kl. 11.00-24.00

 

Lørdag
Brødflov og Ricco's Kaffe 09.00-24.00
Hallernes Smørrebrød kl. 10.00-24.00
Andre stader kl. 11.00-24.00

Søndag
Brødflov kl. 09.00-23.00
Ricco's Kaffe og Hallernes Smørrebrød kl. 10.00-23.00
Andre stader kl. 11.00-23.00