Vis
Vis

Nimb Brasserie

Nimb Brasserie byder gæster velkommen på et af landets største, men også mest intime og afslappende brasserier, hvor den gode oplevelse og det gode måltid er i højsædet.

Atmosfæren er lys og nordisk; maden er ukrukket og afslappet; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. Og oplevelsen? Den er som et fransk brasserie i en dansk eventyrhave: Helt unik.

Brasseriet er et af Danmarks største og har plads til 250 gæster. Lokalet er delt op i forskellige sektioner, som gør det lige så hyggeligt at sidde få som mange gæster samlet. Sid med udsigt til Tivoli, og nyd morgenmad, frokost eller middag.

Med servering dagligt fra kl. 7-22 favner Nimb Brasserie hele døgnet og sætter dig i centrum med kulinarisk kvalitet, stort udvalg og personlig service i husets bedste ånd.

Restauranten holder åbent hele året.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Fransk
Telefon +45 88 70 00 00
Website

Nimb Brasserie

  • Åben uden for sæson
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Børnemenu
  • Sukkerfri
  • Laktosefri
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytår på Nimb Brasserie 

Nimb Brasserie byder velkommen indenfor til en fortryllende aften med lækre og delikate retter.

Kl. 17.30 Velkomstcocktail og snacks i Nimb Bar med mulighed for at se Dronningens nytårstale

Kl. 18.30 Middagen starter i Nimb Brasserie

Menu & Vin

Aperitif & snacks
Sprøde morkelchips med estragonmayonnaise
Deutz Brut Classic, Champagne, Frankrig 

1. ret
Kammuslinger med lun lardo, gulerodscreme og dild
2014 Pinot Blanc, Leon Beyer, Alsace, Frankrig 

2. ret
Pighvar med selleri, cremet muslingesauce og kaviar
2013 Foxglove Chardonnay, Varner Wines, Central Coast, California, USA 

3. ret
Tournedos rossini med trøfler, andelever og madeirasauce
2012 Brunello di Montalcino, Tenuta di Sesta, Toscana, Italien 

4. ret
Hvid chokoladeparfait med yuzu og brændt marengs
2015 Les Pins, Chateau Tirecul La Graviere, Monbazillac, Frankrig 

After dinner
Kransekage
Moët & Chandon Brut Imperial, Champagne, Frankrig

Pris per person kr. 1895,- eksklusiv gebyr

Køb menu

champagne_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: stegt laks med sancerre sauce

Hovedret: oksemørbrad med årstidens grønt og peber sauce

Pris: 345 kr.

køb menu

Nyd en lækker brunch søndage i forbindelse med udvalgte forestillinger. Serveres kl. 13.

Start dagen med en brunch, der får et hvert gastronomisk hjerte til at banke. Køkkenchefen er gået lidt mere kreativt til værks og har sammensat en menu med et stort udvalg af de bedste danske råvarer. 

Pris: 355 kr. 
 
 
Køb menu til Crazy Christmas Cabaret 2017
 
Tap for at aktivere kortet