Vis
Vis

Nimb Bar'n'Grill

Spis på den hippe og elegante grill-restaurant med en international stemning og sene åbningstider.

Her syder fra grillen og klirrer fra baren af velmiksede cocktails. Her kommer du for velsmag og afslappet luksus, for spændende grillmad på uforligneligt niveau og ikke mindst for råvarer og tilbehør i gourmetkvalitet. 

Om du kommer for drinks i baren eller for det bedste fra grillen, er stemningen ikke til at tage fejl af: Her nydes det gode liv.

Restauranten holder åbent hele året.

Indgang til Nimb Bar'n'Grill kræver ikke billet til Tivoli.

PRISER & FAKTA

Prisniveau Over 175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Internationalt
Telefon +45 88 70 00 00
  • Åben uden for sæson
  • Åben for selskaber udenfor sæson
  • Vegetar
  • Sukkerfri
  • Laktosefri
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytår på Nimb Bar'n'Grill 

Nytårsaften inviterer Nimb Bar’n’Grill til en forrygende aften med velsmagende mad og nøje udvalgte vine.

Kl. 17.30 er der velkomstcocktail og snacks i Nimb Bar med mulighed for at se Dronningens nytårstale. Middagen starter kl. 18.30.

Menu & Vin

Velkomst
Surdejsgrene med karljohanpulver
Fyldte ”sten” med foie gras terrine
Rugbrøds- og kyllingeskindsandwich, røget torskerogn, kaviar
Gillardeau-østers,ybenrosegranité, røget olie
NV Deutz Brut Classic, Ay, Champagne, Frankrig 

1. ret
Røget kammusling, peberrodssne, blåmuslingejuice, rødbede, dild
NV Deutz Brut Classic, Ay, Champagne, Frankrig 

2. ret
Grillet fladbrød, parmesan, lakserogn, skalotteløg, frossen rygeost
2015 Chardonnay Macon-Bussieres Les Clos, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

3. ret
Granrøget torsk, kål, beurre blanc og löjrom
2015 Chardonnay Macon-Bussieres Les Clos, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig 

4. ret
Grillet vagtel, sort vintertrøffel, jordskokker
2014 Pinot Noir, David Moreau, Bourgogne, Frankrig 

5. ret
Enebærgrillet og braiseret short rib, sommerens syltede bær og blomster, bordelaisesauce, knoldselleri
2012 Barolo ’Albe’, G.D Vajra, Piemonte, Italien 

6. ret
Hasselnøddeis, pære, mælkechokolade
2013 Juffer-Sonnenuhr Auslese, Max Ferd. Richter, Mülheim, Mosel, Tyskland Petit four 

Petit four
Guldflødebolle fyldt med saltkaramel og sherryeddikemarengs
Kaffe eller te 

Kransekage
Ruinart ”R” Brut, Champagne, Frankrig

Pris per person kr. 1.995,- eksklusiv gebyr

Pris per person kr. 995,- uden vinmenu eksklusiv gebyr

køb menu

champagne_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Køkkenchefen sammensætter en lækker, to-retters menu.

Pris: 325 kr.

køb menu

Køkkenchefen sammensætter en lækker, to-retters menu.

Pris: 325 kr.

 

Køkkenchefen sammensætter en lækker, to-retters menu.

Pris: 325 kr.
Tap for at aktivere kortet