Grøften

Grøften er kendt for det klassiske danske smørrebrød, friskpillede fjordrejer, labskovs, hele stegte rødspætter og andre klassikere….og menukort specielt til børn.

Grøften åbnede i 1874 under navnet Teatercaféen, men på grund af beliggenheden i lavningen, var navnet Grøften mere nærliggende. Med sine rødternede duge og kulørte lamper bringer restauranten en nostalgisk kolonihave-stemning frem og ikke mindst minder om barndommens Tivoli-ture hos mange.

Grøften serverer både smørrebrød og varm mad fra kl. 12.00 - 22.00 alle ugens dage. Det en god idé at reservere bord enten på telefon eller e-mail.

Specielle bemærkninger: Vi tilbyder glutenfri brød.

Særlige bemærkninger: Vi tilbyder sukkerfri dessert.

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 33 75 06 75
  • Børnemenu
  • Handicapvenligt
  • Vegetar
  • Glutenfri
  • Sukkerfri

Tivoli Dining Week

Glæd dig til nye smagsoplevelser

Glæd dig til Tivoli Dining Week under Vinter i Tivoli, hvor du fra den 1. til den 7. februar kan nyde et lækkert gourmetmåltid til en pris, hvor alle kan være med. Udvalget er stort, da Tivoli er Københavns største udbyder af spisesteder. Læs mere om de spændende menuer, vi tilbyder, herunder.

Pris pr. person for en lækker 3-retters menu er blot 300 kr., ekskl. billetgebyr.

Tivoli Dining Week på Grøften:

Grøftens luksusplatte

Platten serveres på store fade på opsatser på jeres bord og fungerer således som en privat buffet. Flere slags brød serveres i kurve ved siden af.

Grøftens marinerede sild m/ karrysalat, rørt med Pernod
Stegt rødspættefilet m/ remoulade
Gravad laks m/ Grøftens sennepsdressing
Håndpillede søkogte rejer m/ citron og mayonnaise
Grøftens cremede hønsesalat m/ bacon
Dansk flæskesteg m/ sprød svær og hjemmelavet rødkål
Frikadelle m/ agurkesalat
Landbrie m/ tørrede frugter

Vegetarmenu

Forret: Kartoffelsuppe med purløg og croutoner

Hovedret: Rødbeder bagt med blommesirup og honning. Hertil pastinakpuré, blandet salat m/ grønkål, saltmandler, ristet brød m/ hvidløg,
blodgrape og smuldret feta

Ost: Landbrie med tørrede frugter

køb menu

TiVOLI_DINING-WEEK_LOGO_V2_SORT-2
Tap for at aktivere kortet