Vis
Vis

Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

Madstilen hos Brdr. Price i Tivoli er præget af stor kærlighed til det danske køkken og den danske madkultur. I frokosten holdes der fast ved det danske smørrebrød – vel at mærke af den slags, hvor ‘pynten’ faktisk giver mening og kan spises, og der er også lidt lune retter på kortet.

Om aftenen fokuseres der på den lidt ‘finere’ madlavning, og selvom der stadig er danske evergreens på menuen, kan der godt snige sig lidt fransk påvirkning ind hist og her. Sådan var det nemlig, når det skulle være festligt i de gode, gamle dage.

Restauranten byder hele familien velkommen, og der er også retter til børnene – de spiser naturligvis det samme som de voksne, bare mindre portioner til børnevenlige priser. Restauranten ligger ved Glassalen og som en del af udsmykningen i restauranten hænger plakater og fotos fra Price-familiens teaterhistorie.

Vidste du i øvrigt, at familien Price etablerede sig i København i begyndelsen af 1800-tallet, og at enkelte familiemedlemmer var med til at starte Pantomimeteatret i Tivoli op?

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Brdr. Price i Tivoli!

Læs mere om vores Årskorttilbud

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon +45 38 41 51 51
  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Vegetar
  • Åben for selskaber udenfor sæson

Pakker

Tivolis pakker er for dig der ønsker at gøre dit besøg i Haven til en lidt mere festlig og komplet oplevelse.

All Inclusive:

Sprødt confiteret andelår. Serveres med hjemmelavet rødkål, andesauce og hvide kartofler.

Børnemenu: Ristet pølse med pommes frites og ketchup eller rødspættefilet med pommes frites og remoulade. Dessert*: Vaniljeis med chokoladesovs.

*Desserten er kun inkluderet i børnemenuen.

Tern_billede_3
Kulinariske oplevelser, der fuldender din aften

Nytårsmenu

Entré til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.


Nytår på Brdr. Price  i Tivoli

Velkomst mellem 18.00 og 19.30 

Østers Villeroy, kyllingechips og friteret kalvehale. 
NV Champagne Rosé Brut, A. Robert 

Forret:
Tatar af jomfruhummer med agurk, kaviar og peberrodsskum. 
2015 Chablis 1´er Cru, Cotes de Lechet, Defaix 

Mellemret:
Hummerbisque med stegt kammusling og pocheret hummer. 
2015 Grüner Veltliner, Smaragd Steinertal, Weingut Alzinger 

Lidt koldt:
G/T Special. Frozen Edition 

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med vintertrøfler, bøgehatte, spinat og Pommes Parisienne. 
2011 Barolo ”BADARINA”, Bruna Grimaldi, Serralunga D’alba 

Dessert:
Hvid chokolade panna cotta med sorbet og gelé på granatæble, mørk chokolade og karamel. 
1999 Riesling ”AULERDE” Auslese Goldkapsel, Weingut K.F. Groebe 

Fyrværkeri:
Tivolis store nytårsfyrværkeri på Plænen kl. 23.00 

Kransekage med kaffe & the 

Inkl. vinmenu & mineralvand

Pris pr person kr. 1.795

Køb menu

champagne_370x472
showogmenu

Show & menu

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter.

Forret: Laksesalat med kold og varmrøget laks, feldsalat, citron mayonnaise og friterede kapers.

Hovedret: Sprødt confiteret andelår. Serveres med hjemmelavet rødkål, andesauce og hvide kartofler.

Pris: 295 kr.

Køb menu

Køb menu til Crazy Christmas Cabaret 2017

Køb her

Tap for at aktivere kortet