Brdr. Price i Tivoli

Brdr. Price i Tivoli hylder den danske og franske madkunst og finder inspiration fra begge køkkener.

Madstilen hos Brdr. Price i Tivoli er præget af stor kærlighed til det danske køkken og den danske madkultur. I frokosten holdes der fast ved det danske smørrebrød – vel at mærke af den slags, hvor ‘pynten’ faktisk giver mening og kan spises, og der er også lidt lune retter på kortet.

Om aftenen fokuseres der på den lidt ‘finere’ madlavning, og selvom der stadig er danske evergreens på menuen, kan der godt snige sig lidt fransk påvirkning ind hist og her. Sådan var det nemlig, når det skulle være festligt i de gode, gamle dage.

Restauranten byder hele familien velkommen, og der er også retter til børnene – de spiser naturligvis det samme som de voksne, bare mindre portioner til børnevenlige priser. Restauranten ligger ved Glassalen og som en del af udsmykningen i restauranten hænger plakater og fotos fra Price-familiens teaterhistorie.

Vidste du i øvrigt, at familien Price etablerede sig i København i begyndelsen af 1800-tallet, og at enkelte familiemedlemmer var med til at starte Pantomimeteatret i Tivoli op?

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Brdr. Price i Tivoli!

Læs mere om vores Årskorttilbud

PRISER & FAKTA

Prisniveau 100-175 DKK
Kategori Restaurant
Køkken Dansk
Telefon 38 41 51 51
  • Børnemenu
  • Laktosefri
  • Vegetar
  • Åben for selskaber udenfor sæson

Tivoli Dining Week

Glæd dig til nye smagsoplevelser

Glæd dig til Tivoli Dining Week under Vinter i Tivoli, hvor du fra den 1. til den 7. februar kan nyde et lækkert gourmetmåltid til en pris, hvor alle kan være med. Udvalget er stort, da Tivoli er Københavns største udbyder af spisesteder. Læs mere om de spændende menuer, vi tilbyder, herunder.

Pris pr. person for en lækker 3-retters menu er blot 300 kr., ekskl. billetgebyr.

Tivoli Dining Week på Brdr. Price:

Forret: Torsk rørt med rygeost og creme fraiche, serveret med spæde salater, friske krydderurter, ørredrogn og rugbrødstuille

Hovedret: Langtidstilberedt kalvespidsbryst i peberrodssauce, serveret med bagte gulerødder, syltede havtorn og kartofler

Dessert: Hvid chokolademousse med citronskum og crumble

Vinmenu med tre glas vin. Pris 195,- kr.

køb menu

TiVOLI_DINING-WEEK_LOGO_V2_SORT-2
Tap for at aktivere kortet