Barselona + Pil

Fascinerende poppoesi

24. maj

Kl: 22:00

Plænen

Barselona
Barselona har været et musikalsk kraftcenter siden deres debut som 16-årige. Med en imponerende frekvens af udgivelser og konstant turnéaktivitet har de gjort sig overordentligt bemærket på musikscenen.

Trods deres unge alder på 22 og 23 år udgav de deres fjerde album, Væbnet Hjerte, i september 2023, der straks modtog rosende anmeldelser og blev kaldt bandets bedste og mest helstøbte album til dato. Musikken er både elektronisk, rocket, programmeret og bastung.

De har vundet publikums hjerter med livekoncerter, der bliver rost for at favne alt fra store omkvæd til inderlige klaverballader. Barselona fortsætter med at peake kunstnerisk og er i en eksplosiv udvikling med både radiohits og udsolgte koncerter landet over.

Pil
I 2023 blev Pil udråbt som P3 Talentet til P3 Guld, og siden da har hun markeret sig stærkt. Hendes musik var en fast del af de største festivaler og TV-shows landet over, herunder Northside, Heartland, Smukfest, Roskilde Festival, samt X-Factor, P3 Guld og De Største Øjeblikke.

I februar 2024 udgav Pil albummet Hvis Du Tør At Drømme, der dykker dybt ned i hendes personlige erfaringer. Hendes sangskrivning udforsker konfliktfyldte følelser og formidler dem gennem opmuntrende melodier, der indbyder til dans. Alt sammen med ønsket om at skabe et musikalsk fællesskab og genklang hos publikum.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
24. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli