Tivoli_Fester_2018_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_01-3_ny
Tivoli Fester!

Vær med til at fejre Tivoli

Tivoli fylder 175 år – og dét skal naturligvis fejres på bedste Tivoli-manér! Derfor har vi i perioden 11.-25. august skruet helt op for jubilæumsfesten med flag, farver og masser af kulturelle oplevelser i Haven for både store og små Tivoli-elskere.

Se programmet herunder.

 

 

Tivoli_Fester_2018_Promotion_Banner_KV3
18. - 19. august

Rasmus Klump Festival

De små skal også mærke, at vi fester i Tivoli. Derfor inviterer hele Tivolis krammebjørn til to dages festival med sjov og ballade for familiens mindste.

Der dufter af pandekager i hele Haven, og på Plænescenen kommer Rasmus Klump og Flora og laver sjov og giver en krammer. Du kan også få gode historier i læsehjørnet, tegne en flot Rasmus Klump-tegning, lege i Tumlebussen, klæde dig ud som din yndlings Klump-figur og meget mere.

Tivoli_Fester_2018_Promotion_Banner_KV2
25. august

Tivolis fødselsdagskoncert

Kom med til en aften fyldt med klassisk musik, underholdning og højt humør, når vi runder jubilæumsfejringen af med en smuk musikbuket fra Tivolis 175 år! Oplev solisterne Sinne Eeg og Kristina Ersson, Tivoli Copenhagen Phil under ledelse af Christoffer Nobin, Tivoli Ensemblet og Tivolis Big Band folde sig ud – alt sammen præsenteret af Nikolaj Koppel og Maria Frej. 

Læs mere

Tivoli_Fester_2018_Promotion_Banner_KV5