Vis
Vis

MFSIG_2018_TivoliDK_Promotion_Keyvisual_350x454

Mor og far sidder i Grøften

Og så husker vi lige at tørre Connie om munden!
Oplev Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt i et vanvittigt sommershow med komik, musik, latter …og gys!

Fra 23. maj - 22. juli

Glassalen

Køb billet

Findes der under Tivolis farvestrålende blomsterbed og de mange forlystelser en mørk og dyster skyggeverden? Gemmer Haven på skjulte hemmeligheder som gespenster, en mørk undergrund og et hjem for børn, der er blevet glemt i forlystelseshaven?

Glæd dig til et helt nyt og originalt sommershow, når fire af landets sjoveste skuespillere dykker ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på.

Mor og far sidder i Grøften er et latterfremkaldende show, der byder på et festligt sammensurium af musik, lysbilleder, kropssprog, flerstemmig sang og gys. Intet er fredet!

Skuespiller Peter Frödin fortæller på vegne af det humørfyldte kollektiv:

“Det er altså mistænkeligt, at folk altid er SÅ glade i Tivoli. Vi er en lille gruppe, der mener, at det i forbindelse med Tivolis 175-års jubilæum er på tide, at den sande historie om ”den gamle Have” kommer frem i lyset. Hvorfor står der altid en gruppe svenskere og skændes ude foran Grøften ved 22-tiden? Og hvad med rygterne om en gråmeleret dame, der går hvileløst rundt på rutsjebanens skinner om natten? Og hvorfor lugter Pantomimeteatrets personaletoilet altid som om, der lige har været nogen derude? Det er sgu da mistænkeligt… Vi er nogen, der mener, at noget ulmer under den pæne overflade. Der kommer til at rulle hoveder i sommeren 2018, når vi indtager Glassalen…”

Mor og far sidder i Grøften bliver kulsort, hylende morsomt og måske en lille smule uhyggeligt.

Premiere den 23. maj 2018 i Glassalen.

Peter_rettet
Peter Frödin

Peter Frödin er skuespiller, komiker og sanger. Mange kender ham fra tv-programmerne Bullerfnis, Lex & Klatten og Det brune punktum. Han har medvirket i en lang række film, blandt andet En kort en lang, Grev Axel, Casanova og Hannibal & Jerry samt tv-serierne Grethe, Jul i Valhal, Far, mor og Blyp samt Blyppernes første år. Senest har han været dommer på TV2’s underholdningsprogram Danmark har talent.

Peter Frödin begyndte karrieren som skuespiller i 1984 på Merkurteatret. Herefter har han optrådt på skiftende teatre, blandt andet i juleshowet Guds blinde øje på Cafe Teatret sammen med Hella Joof, Paprika Steen og Martin Brygmann. De fire gik efterfølgende sammen om at skabe satiregruppen Lex & Klatten, der senere blev til Det brune punktum (dog uden Paprika Steen). Det brune punktum stod bag forestillingerne Helbredelsen af manden med den visne hånd eller du må godt i numsen og Far brugte ikke noget. Musikken fra Lex & Klatten, Det brune punktum samt soundtracket fra En kort en lang har givet Peter Frödin flere store radiohits. Sangen Vent på mig er ifølge Gaffa den mest spillede sang i dansk radio i perioden 1993 til 2008.

Peter Frödin har haft roller på teatret Kamikaze, Det Danske Teater og Betty Nansen Teatret. Han har medvirket i Elins fest på Bellevue Teatret, i Tivoli Variéte i Glassalen samt i Zirkus Nemo. Peter Frödin har indtalt en række børnebøger og lagt stemme til tegnefilm som Disco ormene, Jungledyret Hugo, Cykelmyggen og dansemyggen, Sallies historier og Grethe grimrian.

Kirsten_rettet
Kirsten Lehfeldt

Kirsten Lehfeldt er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1976, hvorefter hun blev ansat i Aalborg Teaters ensemble. I 1980 fik hun sit gennembrud i titelrollen som Edith Piaf på Aalborg Teater. Hun har derefter spillet hovedroller på en lang række teatre blandt andet Nørrebro Teater, Folketeatret, Privat Teatret, Betty Nansen Teatret, Aveny Teatret, Hippodromen, Mungo Park, Bellevue Teatret og senest Det Kongelige Teater.

I Tivolis Koncertsal har Kirsten Lehfeldt tidligere spillet Egon Olsen i musicalen Olsen Banden og den russiske juvel. På tv er hun især kendt for sine parodier i satireprogrammer som Klikk, Kongeriet og Latterens lange arm, hvor hun blandt andet optræder som moster Elly og sammen med Søs Egelind parodierer forskellige mandetyper. Hun har medvirket i tv-serierne Landsbyen, Gøngehøvdingen, Flemming og Berit, Kaos i opgangen, Ditte og Louise, samt Arvingerne. Filmen Flamberede hjerter indbragte hende både en Bodil og Robert for bedste kvindelige hovedrolle. Udvalgte film: Barndommens gade, Walter og Carlo, Mord i Paradis, Jydekompagniet, En verden til forskel, Solkongen, Fidibus, Til døden os skiller, Camping, Tarok, Klassefesten 2, Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage, En chance til, Mænd & Høns, Far til fires vilde ferie, Familien Jul og Alle for tre.

Kirsten Lehfeldt har modtaget flere priser – blandt andet Tagea Brandts Rejselegat og Henkel-Prisen.

 
Anders_rettet
Anders W. Berthelsen

Anders W. Berthelsen er uddannet fra Statens Teaterskole i 1994. Mange husker ham sikkert fra DR’s dramaserier, hvor han spillede René i Taxa og senere Palle i Krøniken. Han har desuden medvirket i tv-serierne Mercur, Hjerteafdelingen, Langt fra Las Vegas, Grethe, Ditte & Louise samt Forbrydelsen 3. 

Man kan opleve Anders W. Berthelsen sammen med Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i filmene Klassefesten 1, 2 og 3 samt forestillingerne Tre lede stjerner, Panik og Ingen panik, der får premiere til efteråret. Udvalgte film: Mifunes sidste sang, Italiensk for begyndere, Kongekabale, Kapgang, Superclásico og Drømmen. På teatrene har man blandt andet kunnet opleve Anders W. Berthelsen i Frankenstein genskabt på Det Kongelige Teater, Elin’s fest og Shakespeares samlede værker på Bellevue Teatret og senest Svantes lykkelige dag på Nørrebro Teater

I 1999 modtog Anders W. Berthelsen en Reumert for bedste mandlige birolle i Personkreds 3 på Betty Nansen Teatret. Han har været nomineret til 10 Robert- og Bodilpriser og har modtaget TV Prisen fire gange for sin rolle i Krøniken.

Mia_rettet
Mia Lyhne

Mia Lyhne var med til at grundlægge Teater Grob, hvor hun blandt andet medvirkede i gennembrudsforestillingen Kæledægger. Hun var tilknyttet teatret indtil 2002. På Det Kongelige Teater har hun blandt andet medvirket i Gargantua og Udvidelse af kampzonen. For sidstnævnte præstation modtog hun en talentpris ved årets Reumert-uddeling.

Senere har hun medvirket i Guitaristerne på Mungo Park, Hvem er bange for Virginia Woolf på Østre Gasværk Teater, Don Quixote på Betty Nansen Teatret og musicalen Den eneste ene i Forum. I 2013 modtog hun Ove Sprogøe Prisen.

Mia Lyhne har medvirket i en lang række film, blandt andet Dan Dream, Undercover, Dræberne fra Nibe, Klovn forever, All inclusive, De grønne slagtere, Sover Dolly på ryggen?, Blå mænd, Fidibus, Familien Gregersen og Direktøren for det hele, som indbragte hende en Bodil-nominering og en Zulu Award. I 2005 vandt hun Vild med dans sammen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen. På tv har hun medvirket i TV2 Zulus komedieserie Klovn, Krøniken på DR – herudover: Album, Trio Van Gogh, A-klassen og Backstage. I 2017 medvirker Mia Lyhne i TV2’s store julekalender Tinkas juleeventyr.

Line-200x200
Redaktør Line Knutzon

Line Knutzon debuterede med Brændt barn lugter i det hele taget ilde i 1989. Allerede året efter fik hun sit gennembrud som dramatiker med forestillingen Splinten i hjertet på Aveny Teatret, som også blev købt af tv. Hendes stykker er oversat til blandt andet engelsk, tysk, svensk og norsk. I 1999 fik hun en Reumert som Årets Dramatiker, og i 2000 modtog hun Danske Dramatikeres Hæderspris.

Udvalgte forestillinger: Shakespeares samlede værker, Det andet hold, Hamlet, Guitaristernes Jul, Håndværkerne, Måvens og Peder, Guitaristerne, Eventyret om Ejnar, Den luft andre indånder, Gråsten og De usynlige venner. På film og tv: Snart kommer tiden, Er du skidt, skat?, Torben Toben og kortfilmen Livsforsikringen.

Glæd dig til offentliggørelsen af revyholdet 2015
Instruktør Niclas Bendixen

Niclas Bendixen er instruktør med en fortid som koreograf og danser. Han debuterede som instruktør i 2008 med rockteaterkoncerten 69, der modtog en Reumert som Årets Musikforestilling. Han har blandt andet iscenesat forestillingen En kort en lang på Aalborg Teater og Nørrebro Teater, som han også modtog en Reumert for. Senest dramatiserede og instruerede han Svantes lykkelige dag på Nørrebro Teater.

Niclas Bendixen har derudover haft stor succes som instruktør med DR-komedieserien Ditte og Louise. Serien modtog Robert-pris for Bedste Korte Tv-serie to år i træk.

Glæd dig til offentliggørelsen af revyholdet 2015
Kapelmester Jeppe Kaas

Jeppe Kaas er fortrinsvis filmkomponist, men begyndte sin musikalske løbebane på trompet i Tivoligarden og blev senere uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 1992. Jeppe Kaas har modtaget fire Robert-priser for filmmusik.

Han er komponisten bag mange populære film blandt andet Blinkende lygter, Adams æbler, Mænd og høns, Sommeren 92, Skammerens datter, Solkongen, Kærlighed ved første hik, Kandidaten og Far til fire-serien. Man kan også høre hans musik i tv-serierne Badehotellet, Dicte, Gidseltagningen og Mr. Poxycat & Co.

Glæd dig til offentliggørelsen af revyholdet 2015
Scenograf Karin Betz

Karin Betz er en erfaren scenograf med et bagkatalog på næsten 100 produktioner herhjemme og i udlandet. Her kan bl.a. nævnes scenografien på Fanny og Alexander på Det Kongelige Teater, Jeppe på Bjerget på Aalborg Teater, Mænd der hader kvinder på Nørrebro Teater, Lang Dags Rejse Mod Nat på Folketeatret og Svanesøen på bl.a. National Teatret i Prag og Helsinki. 

Karin Betz har derudover været med til at modtage flere priser og legater – her kan nævnes en Reumert for Bedste Musical med Den Eneste Ene samt Årets Teaterforestilling med Når Vi Døde Vågner.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
23. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
24. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
25. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
26. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
30. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
31. maj
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
1. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
2. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
3. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
6. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
7. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
8. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
9. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
10. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
13. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
14. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
15. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
16. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
17. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
20. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
21. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
22. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
23. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
24. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
27. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
28. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
29. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
30. juni
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
1. juli
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
19. juli
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
20. juli
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
21. juli
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
22. juli
270,00 - 530,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Tap for at aktivere kortet