Kærlighed ved første hik - the musical

Først var det en fantastisk populær ungdomsroman, så blev det en kæmpesucces på film, og nu an du opleve KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK i en ny stor romantisk musical.

Fra 20. september 2018 - 27. oktober 2018

Tivolis Koncertsal

I KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres helt store gennembrudsroller som Anja og Viktor, nu omkring de 40 år, mens det også bliver til et kærkomment gensyn med bl.a. Joachim Knop og Karl Bille - så det gamle hold er samlet igen!

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang - og lige nu, i 2018, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem snart 20 år. Viktor er selvfølgelig fortvivlet, midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet, Anja er væk - og hvad er livet så værd? Hvordan skal han nogensinde få sin elskede tilbage?

Hver for sig drømmer de sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Musikken leveres live på scenen af bandet Innocent Blood, der bl.a. skrev filmens populære soundtrack inkl. hits som "Den første gang", "Min helt alene" og "I nat står tiden stille". Musicalen byder også på et nostalgisk genhør med en række af Martin Brygmanns største hits samt andre store danske 80´er og 90´er-hits!

"Kærlighed ved første hik - the musical" kan ses af hele familien og der er ikke nogen nedre aldersgrænse. Vi anbefaler at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn

Sofie Lassen-Kahlke
Robert Hansen
Karl Bille
Joachim Knop
Oliver Bjerrehuus
Lea Harder
Anna Clara Sachs Leschly
Nicolai Jensen
Henrik Launberg
m.fl.

Læs mere om KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL på www.hikmusical.dk