Tivoli Copenhagen Phil

Tivoli har sit eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil!

I år inviterer Tivoli Copenhagen Phil dig med til to store fejringer: Bernsteins 100 år og Michala Petris 60 år. Derudover får du en forsmag på orkestrets turnéprogram og en rejse til sigøjnernes temperamentsfulde Ungarn.

køb abonnement

13. maj // SommerKlassisk indleder sin sæson 2018 med at vinke farvel … Tivoli Copenhagen Phil skal nemlig efter åbningskoncerten på en kort turné til Spanien. Derefter er orkestret selvfølgelig tilbage igen i Tivoli, hvor vi får fornøjelsen af musikerne resten af sommeren.

24. juni // Med Tivoli Copenhagen Phil på scenen fejres den amerikanske dirigent og komponist Leonard Bernstein, der ville være blevet 100 år i 2018. I koncerten omkranses fødselaren af komponister, som med forskellig relation til og inspiration fra Bernstein tegner amerikansk klassisk musik – en musik, som tydeligt er bærer af andre traditioner end den europæiske.

1. juli // Michala Petri er en musiker af de sjældne – et vidunderbarn, et navn mange vil nævne som det første, hvis de skulle nævne en dansk, klassisk musiker, en musiker der har udvidet repertoiret for sit instrument helt enormt, og en internationalt berømmet musiker, som med mere end 70 cd-indspilninger og 4000 koncerter i bagagen egentlig burde være meget ældre, men det er altså kun 60 år, Michala Petri fylder i 2018.

5. august // Tivoli Copenhagen Phil lader temperamentet koge over ved denne koncert, der har ungarske toner som gennemgående rød tråd.

Andre abonnementer

Katrine Gislinge i centrum Kom tæt på, helt tæt på.  
Internationale pianister Pianisten alene med sit flygel