Store Stemmer

Lad dig fortrylle af internationale stjernestemmer

Når den menneskelige stemme udfolder sig i den ypperligste sangkunst, har den ofte en særlig resonans hos publikum. Store Stemmer spænder fra Wagner i kammerformat til sæsonens festlige punktum: Symfoniorkestret og seks sangere i en koncertant opførsel af Hans og Grete.

Køb abonnement

26. maj kl. 16.00 (OBS: Koncerter flyttet fra kl. 19.30 til kl. 16.00) // Operaen i Malmø har gennem flere år markeret sig med en støt stigende formkurve. Sidste år kom ledelsen på danske hænder med udnævnelsen af Michael Bojesen, der er kendt som mangeårig leder af DR PigeKoret og succesfuld chef for Copenhagen Opera Festival – og ikke mindst som en vidende og karismatisk formidler. Med denne koncert får det danske publikum for første gang mulighed for at høre og se, hvad man kan opleve i operahuset på den anden side af sundet.

28. juli // Jussi Björling er en gigant i tenorverdenen. En legendarisk stemme, som der nok er er en del unge sangere, der helst ikke vil sammenlignes med. Men Bror Magnus Tødenes er en undtagelse. Han er norsk, han er født i 1993 – og han er et kæmpestort tenortalent. Han har allerede for fire år siden udgivet sin første cd - med titlen “Remembering Jussi”.

4. august // Tenoren Torsten Kerl er specialist i Wagners tenorpartier - og han tager os med på en vandring i Wagners univers, fra de tidlige operaer som Rienzi, Lohengrin og Tannhäuser og til den modne komponists centrale værker, Tristan og Isolde og Nibelungens ring.

1. september // Tivoli Copenhagen Phil, chefdirigent Toshiyuki Kamioka og et fremragende dansk cast præsenterer en koncertant opførelse den tryllebindende eventyropera Hans og Grete, der er skrevet af Engelbert Humperdinck i begyndelse af 1890’erne.

Andre abonnementer

Internationale orkestre Oplev suset fra verdens største orkesterscener  
Katrine Gislinge i centrum Kom tæt på, helt tæt på.