Internationale orkestre

Rejs med ud i verden og oplev suset fra verdens største orkesterscener - lige midt i Tivoli

Rejs ud i verden og oplev suset fra de internationale orkesterscener - lige midt i Tivoli! Igen i år har orkestrene internationale topsolister og stjernedirigenter med som f.eks. Daniel Barenboim, Vadim Repin og Mikhail Pletnev.

Køb abonnement

Koncerterne i denne serie støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

3. juni // Freiburger Barockorchester udsprang af en nytårsfest for mere ned 30 år siden og er siden blevet anerkendt som et af verdens bedste barokorkestre, endda med ikke færre end tre grammyer på samvittigheden. Med sig som dirigent og solist har de Kristian Bezuidenhout, der netop er tiltrådt som kunstnerisk leder af orkestret.

17. juni // Orchestra of the Age of Enlightenment har gennem flere end 30 år specialiseret sig i at spille barokmusik på den oprindelige måde – med de instrumenter man brugte dengang, musikken blev skrevet. Lige så vigtigt er det dog for dem at fastholde en åben indstilling til musikken – og blandt andet derfor arbejder de med en violinist som Rachel Podger, der til stadighed går på opdagelse i musikken.

10. august // Det altid en ekstraordinær begivenhed at få besøg af Barenboim og hans West-Eastern Divan Orchestra! Dels fordi orkestret er helt eminent, dels fordi historien bag orkestret er dybt sympatisk!

30. august // Russian National Orchestra er et af verdens bedste orkestre, hvor ambitionen er at blande det bedste fra den russiske tradition med det bedste fra resten af verden – og dermed skabe et orkester med en moderne og farverig klang.

Andre abonnementer

Tivoli Copenhagen Phil Tivolis eget symfoniorkester  
Store Stemmer Lad dig fortrylle af stjernestemmer