Katrine Gislinge i centrum

Kom tæt på, helt tæt på...

Med I Centrum-koncerterne får publikum en unik mulighed for at komme helt tæt på musikken: Publikum sidder ganske enkelt på scenen rundt om Katrine Gislinge, der inviterer musikalske gæster på besøg i tre særligt tilrettelagte koncerter.

Køb abonnement

Koncerterne i denne serie er støttet af Knud Højgaards Fond.

15. juli // Med poetiske fantasier - bl.a. om mænd, der drømmer om kvinder - har Katrine Gislinge designet denne koncert med solomusik af Debussy, Schumann, Brahms og hendes mand, Bent Sørensen, der har dedikeret Fantasia appassionata til hende.

18. juli // Denne koncert præsenterer nye og gamle klassikere med B: Beethoven, Bent og Brahms. Trioen består – udover Katrine Gislinge – af Lars Bjørnkjær på violin og Toke Møldrup på cello. Trioen blev dannet i 2015 og bygger på det personlige og musikalske venskab mellem de tre musikere.

22. juli // Sidste koncert har romantikken som omdrejningspunkt. Først russisk romantik med Rakhmaninovs sonate for cello og klaver og et besøg af den danske cellist – og meddommer i Vidunderbørn – Andreas Brantelid. Dernæst med nyfortolkninger af fransk romantisk musik i selskab med Cæcilie Norby og Lars Danielsson.

Andre abonnementer

Tivoli Copenhagen Phil Tivolis eget symfoniorkester  
Internationale pianister Pianisten alene med sit flygel