Nattens Tivoli med Silja Okking

Tivolis karruseller snurrer lystigt, ballongyngen er i sving, candyfloss-maskinen spinder, Tivoli-Garden marcherer forbi for fuld musik … Der er liv og glade dage. Men så falder mørket på. Fyrværkeriet oplyser nattehimlen, og de glade gæster lukkes ud af haven. Det bliver nat – men Tivoli sover aldrig. Men hvad sker der i Tivoli om natten?

18. maj

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Silja Okking tager børnene og deres familier i hånden på en rejse gennem Tivolis magiske univers, fra timerne lige inden eventyrhaven lukker, til solen står op næste morgen. Undervejs bliver det mystisk og lidt uhyggeligt, men frem for alt eventyrligt. Silja viser vej og får hjælp af et helt symfoniorkester, Tivoli-Garden og Tivolis Ballet Skole.

Med korte musikstykker af Mozart, Grieg, Prokofiev, Saint-Saëns og Lumby, med video og stemningsfuldt lysdesign fortæller Silja historien om Nattens Tivoli.

Børn kan downloade et lille tegne- og opgavehæfte inden koncerten, og mens de udfolder sig med farveblyanterne, kan de smug-lytte til musikken, som vi har samlet i en playliste på Spotify: rebrand.ly/NattensTivoli

OBS: Hvis du køber billetterne inden jul, får du et gratis opgavehæfte med til børnene, så er der noget at lege med, mens man venter på forestillingen!
Hvis du køber på nettet, sender vi bogen til dig. Køb senest 18/12, så bogen kan nå at ligge under træet!
Hvis du køber i Tivoli Box Office, Vesterbrogade 3, får du bogen med i hånden.
Se åbningstider her.

Koncerten varer ca. 45 minutter.
Forestillingen er egnet for børn i alderen 4-10 år + deres forældre/bedsteforældre.

Medvirkende: Tivoli Copenhagen Phil, Tivoli-Garden, Tivoli Ballet Skole
Iscenesættelse: Mette Ovesen
Lysdesign: Jesper Kongshaug
Dirigent: Henrik Vagn Christensen
Video: Adam Simonsen og Adam Ryde Ankarfeldt
Vært: Silja Okking

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
18. maj
255,00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli