Gislinge & trio

Denne koncert præsenterer nye og gamle klassikere med B: Beethoven, Bent og Brahms. Trioen består – udover Katrine Gislinge – af Lars Bjørnkjær på violin og Toke Møldrup på cello. Trioen blev dannet i 2015 og bygger på det personlige og musikalske venskab mellem de tre musikere. Trioen debuterede i Carnegie Hall i december 2015 – og har desuden udgivet en anmelderrost cd med romantiske klavertrioer.

18. juli 2018

Kl: 19:30 - 21:30

Tivolis Koncertsal

Med I centrum-koncerterne får publikum en unik mulighed for ar komme helt tæt på musikken: Publikum sidder ganske enkelt på scenen rundt om Katrine Gislinge, der inviterer musikalske gæster på besøg i tre særligt tilrettelagte koncerter.

I år bliver koncerterne efter Katrine Gislinges valg iscenesat med projektioner af tre udvalgte malerier af Anette Harboe Flensburg.

Hent program

Program

Beethoven: Klavertrio, op. 1 nr. 3
Bent Sørensen: Abgesange
Brahms: Klavertrio i C-dur, op. 87

18. juli // Denne koncert præsenterer nye og gamle klassikere med B: Beethoven, Bent og Brahms. Trioen består – udover Katrine Gislinge – af Lars Bjørnkjær på violin og Toke Møldrup på cello. Trioen blev dannet i 2015 og bygger på det personlige og musikalske venskab mellem de tre musikere.