Juleilluminationer

Et rigtigt Tivoli-eventyr tilsat Tjajkovskijs musik

Fra 17. november 2018 - 31. december 2018

Tivoli Søen

Jul, traditioner og fantasi. Hver aften forvandles Tivoli Søen til et drømmeunivers af lasere, ild, røg, vand og lys – ledsaget af Tjajkovskijs betagende og ikoniske musik fra Nøddeknækkeren.

Illuminationerne varer ca. 10 minutter, og appellerer til alle, som elsker julens særlige stemninger. Showet nydes bedst fra broen over Tivoli Søen eller langs bredden foran forlystelsen Vertigo.

Tue Selmer Friborg har designet lyset til showet, han fortæller: "Juleilluminationer blev til i forbindelse med premieren på balletten Nøddeknækkeren i Tivolis Koncertsal. Til illuminationsshowet arbejdede vi for første gang med det figurative. Med laseren projicerer vi balletdansere, juletræer og snefnug på fontænerne. Det er også det første show, hvor vi har brugt allerede eksisterende musik. Vi tog alle de kendte og klassiske melodier fra Tjajkovskijs Nøddeknækker, og klippede dem sammen på en helt ny måde. Vi har skabt en parafrase over alt hvad vi synes hører julen til. Glæd jer til at lade øjne og ører suge julestemningen ind. Rigtig god fornøjelse!”

Læg venligst mærke til, at illuminationsshowet kan være aflyst på grund af frostvejr. Den 25. - 26 er der ikke Illuminationer kl. 20:45 grundet fyrværkeri - ligesom der ikke er Illuminationer Nytårsaften kl. 22:45 grundet fyrværkeri. Til gengæld er der i stedet Illuminationsshow kl. 23.45 Nytårsaften.

Program

Hver aften kl. 19.45, 20.45, 21.45 og 22.45
Fredag og lørdag desuden kl. 23.45